DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

No “SINERGIJA” for DDJH.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

No "SINERGIJA" for DDJH.

ne bi ovdje ni bilo sinergije nego bi Ingra u jamu povukla sa sobom i DDJH…. neuspjeh ponude najbolja je vijest za DDJH u zadnjih godinu dana

Ima i boljih za sinergiju .

Evo nema preuzimanja ingre, jer je samo prihvatilo 23,56 posto dioničara, pošto je bilo uvjetovano preuzimanje od najmanje 95 posto.

Znali smo da su namjerno napravili formalnu ponudu samo da zadovolje zakon.
Ipak prihvaćanje 23% dioničara po 6 pokazuje da se velik broj dioničara željeo
riješiti po 6 kn.
Kada se ta lavina vrati dioničarima mislim da slijedi potop.

Evo nema preuzimanja ingre, jer je samo prihvatilo 23,56 posto dioničara, pošto je bilo uvjetovano preuzimanje od najmanje 95 posto.

riješiti po 6 kn.
[/quote]

Za nekog potop , a nekog fontana .

Nista od preuzimanja?! Sokiran sam. [emo_zloban]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nista od preuzimanja?! Sokiran sam. [emo_zloban]

Šokiran sam i ja da je ponuđeno 23% dionica.
Puno je to dionica INGRe.

riješiti po 6 kn.
[/quote]

nema tu više kamo dionice tonut, to je dno ili oko dna, firma može ili propast ili se vinut.

Ovo samo pokazuje svu nesposobnost Uprave.
Procijeniti da ce se odazvati 95% a ne odazove se niti 25% moze samo netko nesposoban ili poslusnik.
Izgleda da ovako rade procjene i sa ugovaranjem poslova, pa nije ni cudno da im je zarada na nuli. Kakvi su i nula im je premija.

Nema sinergije?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Procijeniti da ce se odazvati 95% a ne odazove se niti 25% moze samo netko nesposoban ili poslusnik.
Izgleda da ovako rade procjene i sa ugovaranjem poslova, pa nije ni cudno da im je zarada na nuli. Kakvi su i nula im je premija.

Odluku o ponudi su vjerovatno donijeli u nekoj od Slavonskobrodskih krčmi. Malko se ponapijali, pročitali negdje kako je u svijetu došlo povoljno vrijeme za jeftina preuzimanja, pa hajd da i mi nekog preuzmemo. I tako metodom “što je najjeftinije” ždrijeb pao na Ingru. Poslije, kad su se otrijeznili još se više “okuražili” i odlučili na 95%. Bez ikakve unaprijed određene strategije i plana, grlom u jagode. Možda se ponovo podnapiju i odluče na Dioki!!![emo_smijeh]

ovaj prag od 95% stavljen je jer su se time željeli izvući od preuzimanja. očito je stanje u Ingri bilo puno gore nego su u prvi tren procijenili pa im je ovo bila samo odstupnica.
DDJH se spasio Ingre da ga ne povuče sa sobom na dno…a ingra, bojim se da joj se crno piše

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

New Report

Close