DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 12:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo se zove distribucija dionica kupljenih na 30 i nešto sitno.
Haha,koje šišanje ovčica.
Ma od tog posla nema ništa još godinama,nije još ni isprobano kako će to funkcionirati i da li će uopće.

Svašta pričaš. Oni koji su ušli na 30 su imali priliku za šišanje ovčica tijekom cijelog Ožujka i Travnja. Ako im je bilo do iskrcaja, zašto to nisu učinili kad je dionica tjednima bila na 80-85?

slušao sam neki dan emisiju u mreži prvog na HRT 1 gdje su gosti bili neki naš amdiral i general, uglavnom su govorili o novom svjetskom poretku, o izraelcima, o turcima i BIH, kako je Hrvatska slaba i blabla… uglavnom kad njih čuješ dobiš osjećaj da sutra počinje treći svjetski rat -> ježim se od toga

Osnovni preduvjet da uspijes na burzi, i u zivotu generalno, je da ne gledas HRT

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

RTL2 samo zabava[emo_zloban]

btw. ukoliko kupimo avijončeke od šveđana to je jako brodo za đuricu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Veliki poslovi, veliki prometi nikakav profit. Profitabilnost tj bottom line ne top line – je u pitanju ovdje – kao i uvijek sa Đuretom – sell on the news.

A uvjeren si da su ovo sad – news?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ĐĐ se trenutno trži po cca 90% BVPS… jel to malo ili puno?

slušao sam neki dan emisiju u mreži prvog na HRT 1 gdje su gosti bili neki naš amdiral i general, uglavnom su govorili o novom svjetskom poretku, o izraelcima, o turcima i BIH, kako je Hrvatska slaba i blabla… uglavnom kad njih čuješ dobiš osjećaj da sutra počinje treći svjetski rat -> ježim se od toga

Osnovni preduvjet da uspijes na burzi, i u zivotu generalno, je da ne gledas HRT
[/quote]

Heh, nisam gledao nego slušao. Emisija je na hrvatskom radiu 7:30h – 8:00h AM

Veliki poslovi, veliki prometi nikakav profit. Profitabilnost tj bottom line ne top line – je u pitanju ovdje – kao i uvijek sa Đuretom – sell on the news.

A uvjeren si da su ovo sad – news?
[/quote]

News je augmentativ. “Druk” sam mislio.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

8 kn u 4 dana,prodano.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

U biti ostaje opet jedan najvažniji upitnik:profitabilnost?Mogu li ga ili žele li ga povećati… veći prihodi nisu problem,ali nikad u povijesti nije Đuro zabilježio normalan profit.Hoće li ovoga puta biti drukčije?Ili će biti kao i do sada,radnici dobiju plaće a uprava će već ostatak podijeliti,to im je vrhunac ambicije.
Ako se konačno ne dogodi promjena na tom planu Đuro ostaje fundamentalno skupa i zadužena firma.
Pa tko voli…

"Only dead fish swim with the stream"

Za prvih 6 mjeseci ĐĐ tj. njegovih 1017 zaposlenika je ostvario 511.073.990 KN prihoda… prosječna mjesečna bruto plaća po zaposleniku iznosila je 6.423 KN… a dobit grupe 1.202.760 KN tj. svaki zaposlenik je prosječno svojem poslodavcu donio cca 197 KN mjesečne dobiti… jeli to puno ili malo? Tko je po osnovi prethodnih pokazatelja uspješniji ili neuspješniji…? Uprava ili operativni zaposlenici…? Baš me zanima FI za 3Q…

ovdje uvijek isti obrazac,cjena ode do 76-77kn,a onda za par dana pada ispod 70kn
vidit čemo oće li biti opet tako???

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

@rassim

gap 70-72.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close