DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 14:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tolika euforija oko čega?

Pa zar će te proizvoditi Patrie s oružjem koja ubija ljude.

Jedno je proizvoditi transporter, bunkere (za obranu), hidrocentrale u sinergiji s INGROM, vlakove, vagone, a drugo biti ubojica.

Ljudi gledaju kako da polete na druge planete, a Vi se ovom veselite.

Kako je Đuro dobio posao, jednostavno, to Ameri i Sjevernjaci neće proizvoditi jer im savjest ne dozvoljava, pa neka to proizvode ….. Hrvati.

Žalosno čak i za mračnog čarobnjaka.

Umjesto da Hrvati grade nešto lijepo novim tehnologijama, oni će proizvoditi nešto što i sada ubija malu djecu u Siriji, a nažalost ne tako davno ubijalo je i Hrvatsku djecu.

Nismo mi ni za Tunguziju (možda Štimćevu), a kamoli za EUROPU.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Najslađi su ovih 4400 komada na dnu – 10 kn ispod trenutne cijene. Ajme šišanja.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

http://www.defender.hr/republika-hrvatska/vojna-industrija/kongsbergov-sea-protector-na-hrvatskim-ophodnim-brodovima.php
Uz ovo valja pogledati na HTV-emisija na zahtjev i Dnevnik 3 od 12.10.
Od 14minute i 30 sec Kovačević pojašnjava kolika je vrijednost ugovora i koliko
je ugovor velik i kolike mogučnosti i prilike pruža u skoroj budučnosti.

Pozdrav,

Što o tom poslu trenutno misli Kongsberg…?
http://www.kongsberg.com/en/kps/news/

Bez obzira što se s ovim Đurom desi stalno pljuvanje…pomirite se da vam je vlak pobjegao…

Je, vlak u snijegu.

Ali dobro, skoro je izvješće, bude veselo, samo pametno i kupujte:)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Osim toga, nije “pljuvanje”.

1. Imate 6300 komada debelo ispod crte kupnje koje služe samo za “pumpanje”
2. I uz porast od 30% ukupnih prihoda – taj top line bi se preselio na bottom line mozda manje od ukupne proporcije rasta prihoda – tj. manje od par milijuna kn(što je sramotno).
3. Država je prisutna maćeha i već ste Ingru zaboravili?
4. Koliko šamara je potrebno da vidite da je potpora DDJH-u zapravo potpora korupciji i neznanju?

Ajme.

Kako je Đuro dobio posao, jednostavno, to Ameri i Sjevernjaci neće proizvoditi jer im savjest ne dozvoljava, pa neka to proizvode ….. Hrvati.

Kako da ne. Arms industry

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ovo se zove distribucija dionica kupljenih na 30 i nešto sitno.
Haha,koje šišanje ovčica.
Ma od tog posla nema ništa još godinama,nije još ni isprobano kako će to funkcionirati i da li će uopće.

Ovo se zove distribucija dionica kupljenih na 30 i nešto sitno.
Haha,koje šišanje ovčica.
Ma od tog posla nema ništa još godinama,nije još ni isprobano kako će to funkcionirati i da li će uopće.

Eto ga na,sve ovo što se piše i govori javno ne vrijedi.
Pa naravno da ljudi prodaju,prodavat će i na 80 i više.

Pozdrav,

Veliki poslovi, veliki prometi nikakav profit. Profitabilnost tj bottom line ne top line – je u pitanju ovdje – kao i uvijek sa Đuretom – sell on the news.

Točno [emo_palacg]

[emo_zloban] koje se ovdije igre vode…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

čestitam imateljima dionice na poslovima i rastu, možda bi i ja kupio ali na žalost u ovoj državi/na ovoj burzi više nikaj i nikom niš ne vjerujem… recimo ja sam samoinicijatvno uvidom u izvješća i bilancu zaključio da je đuro debelo podcijenjen, pa đuru kupio prije po mislim 36,00 kn i ondak nije valjal nikom, čak sam jedno vrijeme bio u finom minusu, pa sam ga i prodao jer sam pomislio da je to državna firma za izvlačenje i pranje love – heh greška… eh sad i oružje kolko god bilo profitabilno mi nije nešto u što mi se ulaže -> slušao sam neki dan emisiju u mreži prvog na HRT 1 gdje su gosti bili neki naš amdiral i general, uglavnom su govorili o novom svjetskom poretku, o izraelcima, o turcima i BIH, kako je Hrvatska slaba i blabla… uglavnom kad njih čuješ dobiš osjećaj da sutra počinje treći svjetski rat -> ježim se od toga

New Report

Close