Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Tolika euforija oko čega?
Pa zar će te proizvoditi Patrie s oružjem koja ubija ljude.
Jedno je proizvoditi transporter, bunkere (za obranu), hidrocentrale u sinergiji s INGROM, vlakove, vagone, a drugo biti ubojica.
Ljudi gledaju kako da polete na druge planete, a Vi se ovom veselite.
Kako je Đuro dobio posao, jednostavno, to Ameri i Sjevernjaci neće proizvoditi jer im savjest ne dozvoljava, pa neka to proizvode ….. Hrvati.
Žalosno čak i za mračnog čarobnjaka.
Umjesto da Hrvati grade nešto lijepo novim tehnologijama, oni će proizvoditi nešto što i sada ubija malu djecu u Siriji, a nažalost ne tako davno ubijalo je i Hrvatsku djecu.
Nismo mi ni za Tunguziju (možda Štimćevu), a kamoli za EUROPU.
Najslađi su ovih 4400 komada na dnu – 10 kn ispod trenutne cijene. Ajme šišanja.
http://www.defender.hr/republika-hrvatska/vojna-industrija/kongsbergov-sea-protector-na-hrvatskim-ophodnim-brodovima.php
Uz ovo valja pogledati na HTV-emisija na zahtjev i Dnevnik 3 od 12.10.
Od 14minute i 30 sec Kovačević pojašnjava kolika je vrijednost ugovora i koliko
je ugovor velik i kolike mogučnosti i prilike pruža u skoroj budučnosti.
Pozdrav,
Što o tom poslu trenutno misli Kongsberg…?
http://www.kongsberg.com/en/kps/news/
Je, vlak u snijegu.
Ali dobro, skoro je izvješće, bude veselo, samo pametno i kupujte:)
Osim toga, nije “pljuvanje”.
1. Imate 6300 komada debelo ispod crte kupnje koje služe samo za “pumpanje”
2. I uz porast od 30% ukupnih prihoda – taj top line bi se preselio na bottom line mozda manje od ukupne proporcije rasta prihoda – tj. manje od par milijuna kn(što je sramotno).
3. Država je prisutna maćeha i već ste Ingru zaboravili?
4. Koliko šamara je potrebno da vidite da je potpora DDJH-u zapravo potpora korupciji i neznanju?
Ajme.
Kako je Đuro dobio posao, jednostavno, to Ameri i Sjevernjaci neće proizvoditi jer im savjest ne dozvoljava, pa neka to proizvode ….. Hrvati.
Kako da ne. Arms industry
Ovo se zove distribucija dionica kupljenih na 30 i nešto sitno.
Haha,koje šišanje ovčica.
Ma od tog posla nema ništa još godinama,nije još ni isprobano kako će to funkcionirati i da li će uopće.
Ovo se zove distribucija dionica kupljenih na 30 i nešto sitno.
Haha,koje šišanje ovčica.
Ma od tog posla nema ništa još godinama,nije još ni isprobano kako će to funkcionirati i da li će uopće.
Eto ga na,sve ovo što se piše i govori javno ne vrijedi.
Pa naravno da ljudi prodaju,prodavat će i na 80 i više.
Pozdrav,
Veliki poslovi, veliki prometi nikakav profit. Profitabilnost tj bottom line ne top line – je u pitanju ovdje – kao i uvijek sa Đuretom – sell on the news.
Točno [emo_palacg]
čestitam imateljima dionice na poslovima i rastu, možda bi i ja kupio ali na žalost u ovoj državi/na ovoj burzi više nikaj i nikom niš ne vjerujem… recimo ja sam samoinicijatvno uvidom u izvješća i bilancu zaključio da je đuro debelo podcijenjen, pa đuru kupio prije po mislim 36,00 kn i ondak nije valjal nikom, čak sam jedno vrijeme bio u finom minusu, pa sam ga i prodao jer sam pomislio da je to državna firma za izvlačenje i pranje love – heh greška… eh sad i oružje kolko god bilo profitabilno mi nije nešto u što mi se ulaže -> slušao sam neki dan emisiju u mreži prvog na HRT 1 gdje su gosti bili neki naš amdiral i general, uglavnom su govorili o novom svjetskom poretku, o izraelcima, o turcima i BIH, kako je Hrvatska slaba i blabla… uglavnom kad njih čuješ dobiš osjećaj da sutra počinje treći svjetski rat -> ježim se od toga