DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve više postoji mogućnost izbijanja svjetskog rata.

Nakon toga očekujem veliki rast ove dionice, bez obzira da li će uspjeti preuzeti INGRU ili ne.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

pa sigunro netko ko se nadao velikoj sinergiji sa INGR?
a onda nakon toga je došlo ono ispravljanje muljanja i revidiranje BV i dobiti na dolje.
vjerojatno mnogi koji bi zbog toga prodali nisu, jer su čekali sinergiju, pa dionica nije pala, a sad kad su vidjeli da su male šanse za sinergiju i izlazak na nova tržišta ptodaju.
a i lažnjaka danas nema.
tako ja rezoniram, ali moguće da griješim.

nemam ddjh, ne namjeravam kupovati i ovo također nije nagovor na kupnju ili prodaju, samo razmišljanje.

Volim se gledati u ogledalo.Jako sam pametan, lijep, a i obdaren.Vi koji to ne razumijete me trolate i pišete papzjanije.

Pa ko ovoliko prodaje? Moralne dileme?
Netko dobrano kiti, kiti li kiti. A tko to kiti?

Nemam ddjh i ne nagovaram na kupnju ili prodaju

promet 1.164 kom (77.458 kn) [undecid] di se kiti?

Kakve to veze ima s ovom našom žabokrečinom od burze?
A što se tiće Đure, promet je smiješan i pad cijene je ništa drugo nego
reakcija na trend, a on je koliko vidimo negativan zadnjih dana.

Pozdrav,

Treći put u 3 mjeseca cijena dotakla 66,5 kn iodbila se prema 72-75kn, hoće li tako biti i sada!!!

Sinergija!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Treći put u 3 mjeseca cijena dotakla 66,5 kn iodbila se prema 72-75kn, hoće li tako biti i sada!!!

Sinergija!

Ako od ‘sinergije’ neče biti ništa, a to je izgledno, cijena bi mogla biti i iznad 75.
Nije nagovor na kupnju/prodaju.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Zadnja cijena 65,25 hmm…nije dobro!

2. Ako ponuda ne uspije ,sumnjam da će to dioničari nagradit (kupnjom dionica i rastom iste…),prije će to izgledat kao "fijasko"ove uprave i otvorit prostora za mnoga neugodna pitanja … [sad]

POKRET OTPORA

vidim i ddjh će se privatizirati. Ne znam koja je poanta toga svega. Netko će kupiti firme za sitnu lovu, otpustiti radnike, rasprodati nekretnine i debelo zaraditi. Sad dajemo ceste u koncesiju, jer nam stvaraju ogromne gubitke. Pa prvo kad dođe novi vlasnik vrtlar više neće imati 8000kn, nego 3000kn. A broj zaposlenika po kilometru više neće biti pet, već 0,1

"I Đuro Đaković ide u privatizaciju

Na novinarsku opasku da je sada situacija obrnuta – da država spašava privatno, a trebalo bi biti obrnuto, Linić odgovara: "Pa budimo iskreni, Đuro Đaković je državna firma, ali neće ostati državna firma, on ide u privatizaciju također u narednim godinama – da li s konsolidiranom tvrtkom jači, po nama da. Vi znate da je jedan od naših najvećih vjerovnika HEP, i da će HEP dobrim dijelom također ulaziti unutra. Ako bi on išao samo na naplatu potraživanja, samo na otpis, ne bi bilo dobro. Prema tome, nažalost ulazimo unutra. Nastojat ćemo biti ispod 25 posto da imamo utjecaj na budućnost upravljanja, ali nastojat ćemo ne utjecati na vođenje tvrtke", objasnio je Linić."

Moze link?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ne mos fulat link. Na naslovnici je poslovnog.

"Vi znate da je jedan od naših najvećih vjerovnika HEP, i da će HEP dobrim dijelom također ulaziti unutra." — Nije mi bas jasno jel se to odnosi na DDJH?

Ako se odnosi, bice zanimljivo. Prema mojedionice.com odnos Dug/kapital DDJH je 162,56%. I to je bez ove vratolomje s Ingrom. Ako im se i Ingra posreci …

Što dobivaju s Ingrom, a što gube ?

New Report

Close