Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 1.018 | 67 | 15,20 | 18,00 | -2,58% |
DDJH kupuje Ingru za 6 kn.
Mislim da ipak ne kupuje, ponuda je uvjetna, prag je 95% što je nemoguće postići!
Sinergija!! [lol] [lol] [lol]
Sinergija!! [lol] [lol] [lol]
Jedna od najvećih SINERGIJA u noijoj HR povijesti!
[lol] [lol]
SRETNO
neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 6200063731, koje je 13. kolovoza 2012. izdala Croatia banka, te neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 90-660-987-9, koju je 13. kolovoza 2012. izdala Centar banka
Croatia i Centar banka, da vrištiš.
neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 6200063731, koje je 13. kolovoza 2012. izdala Croatia banka, te neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 90-660-987-9, koju je 13. kolovoza 2012. izdala Centar banka
Croatia i Centar banka, da vrištiš.
Kolega upravo to je i meni zapalo za oko, Croatia i Centar banka izdale bankovnu garanciju. Valjda oni jedini ne posjeduju dionice Ingre, pa nisu u sukobu interesa!
đuro se spasio jer s ovih 95% očito da neće preuzeti Ingru i uvaliti se u g…..
Drago mi je za dioničare DDJHa da ih ipak nece zeznuti…Ovaj prag od 95% je nemoguće postići, neznam čemu samo uopće ova šarada s ponudom kad unaprjed znaš da nemaš šanse za skupit 95%
Jedino sto mi pada na pamet je da je prvotna odluka bila spasiti INGR na račun DDJH no sada kada su još malo razmislili i vidjeli kakvu bi glupost napravili do toga se odustalo i zato se stavio ovja monstruozni prag.