DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 06:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,20
1.018
67
15,20
18,00
-2,58%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zašto 35, zašto ne 0

BLOKADA

DDJH kupuje Ingru za 6 kn.

Mislim da ipak ne kupuje, ponuda je uvjetna, prag je 95% što je nemoguće postići!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/t6MnVqWqWinwMnARmyKbfw==.pdf

http://www.business.hr/kompanije/hanfa-djuri-djakovicu-dala-zeleno-svjetlo-za-preuzimanje-ingre-cijena-6-kuna-po-dionici

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Sinergija!! [lol] [lol] [lol]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Sinergija!! [lol] [lol] [lol]

Jedna od najvećih SINERGIJA u noijoj HR povijesti!

[lol] [lol]
SRETNO

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Mislim da ipak ne kupuje, ponuda je uvjetna, prag je 95% što je nemoguće postići!
[/quote]
Bolje za Đuru da prag ne postigne, u suprotnom i on će na 6 kuna. [thumbsup] [bye]

neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 6200063731, koje je 13. kolovoza 2012. izdala Croatia banka, te neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 90-660-987-9, koju je 13. kolovoza 2012. izdala Centar banka

Croatia i Centar banka, da vrištiš.

neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 6200063731, koje je 13. kolovoza 2012. izdala Croatia banka, te neopozivu bankarsku garanciju na prvi poziv, br. 90-660-987-9, koju je 13. kolovoza 2012. izdala Centar banka

Croatia i Centar banka, da vrištiš.

Kolega upravo to je i meni zapalo za oko, Croatia i Centar banka izdale bankovnu garanciju. Valjda oni jedini ne posjeduju dionice Ingre, pa nisu u sukobu interesa!

đuro se spasio jer s ovih 95% očito da neće preuzeti Ingru i uvaliti se u g…..

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Drago mi je za dioničare DDJHa da ih ipak nece zeznuti…Ovaj prag od 95% je nemoguće postići, neznam čemu samo uopće ova šarada s ponudom kad unaprjed znaš da nemaš šanse za skupit 95%

Jedino sto mi pada na pamet je da je prvotna odluka bila spasiti INGR na račun DDJH no sada kada su još malo razmislili i vidjeli kakvu bi glupost napravili do toga se odustalo i zato se stavio ovja monstruozni prag.

...

New Report

Close