DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel to očekivana SINERGIJA sa INGROM cjenu DDJH spušta na xx!?

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ako nista, morate voljeti DDJh zbog nepresušnog izvora vijesti; INGRA, BOV-ovi, pa onda rast neto dobiti od 100%(neostvareno), osvajanje Kuvajta, ma stvarno jdna prava transparenta firma budućnosti!

eno napisalo "tamo" pangerike pohvala.
očito vidio da nije dobro, pa da malo podbolta interes, ima cijela rola toalet papira za pročitat, koga interesira nek čita, ja nisam imao vremena.

nemam DDDJH, ne namjeravam ga imati i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju.
[/quote]

E ja necu sigurno.

Dosta je tih obećanja, biti će, ide, ali, joj, zapelo, malo još, INGRA i te gluposti…

Imaju do kraja godine da ostvare predviđanje, ako ne bye bye uopće sa radara investiranja.

Dosta je bilo polu-obećanja i kvazi analiza.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Kako se ovdje pada, sve milina za gledat. Imaju li ovi koji su nadrukani kupovali po 85 pravo na kakvu tužbicu

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

a što ste se vi toliko uspuhali?
ako nećete kupovati đuku, ne morate, danas je ionako dan za napucavanje Vupika [thumbsup]
ali doći će i DDJH na red, bit će opet pisanja plahti i lažnjaka na bidu i više nego danas.
i ja ću zaraditi, uopće se ne sekiram.

PS je samo 0,23

a uskoro dolazi sinergija sa Ingricom! [thumbsup]

Volim se gledati u ogledalo.Jako sam pametan, lijep, a i obdaren.Vi koji to ne razumijete me trolate i pišete papzjanije.

Slovenija odustaje od Patrija…..sad će trebati vratiti mito [shocked]

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2012090505822987

– 100kom….kako će to utjecati na Đurine bilance? Ili to nema veze sa proizvodnjom Patrije u đđ? U svakom slučaju trebat će ih manje proizvesti.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

– 100kom….kako će to utjecati na Đurine bilance? Ili to nema veze sa proizvodnjom Patrije u đđ? U svakom slučaju trebat će ih manje proizvesti.

Neka neka, da ne bi i ovdje kojekakvi mešetari htjeli privatizaciju?
Nek si privatiziraju ono što su im ćaća i mater napravili

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Kakve ovo veze ima s DDJH?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Kakve ovo veze ima s DDJH?

[/quote]
…ddjh bi treba bit servisni centar za bov-a…

DAJ PET !!!

A zošto je onaj nalog sa 1000 kom tako daleko, na 60 kn na kupnji. on kao da ne želi kupiti?

Volim pare

Vaš link

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Trebaju oni napisati da Za 45 dana DDJH ima samo 100-tinjak uposlenih na Patriji , a ostalih 500 ljudi će karati belu.
A za tri mjeseca će i ovih 100 na belu , ako se nesto jako brzo ne desi POZITIVNO u vezi novih ugovora!

A zošto je onaj nalog sa 1000 kom tako daleko, na 60 kn na kupnji. on kao da ne želi kupiti?

kupitće kada bude 35 znam dame čeka jedinica ali bože moj

New Report

Close