DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne!

Čudi me da nije ptkm "preuzela" DIOKI. Ovi stvarno nisu normalni. Ovako mogu donijeti odluku da pare s računa ddjh usmjere na isplatu mirovina jer to je eto sve državno. Kriminal, ako ovo ima smisla poslovno, što je nisu za koji mjesec kupili za kunu, nego omogućavaju izlaz Operhajmu i fondovima koji su se nakrcali INGROM?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Sa druge strane neka prodaju i mali, pa će se nešto novca sliti na zse. Nadam se da iz ingre neće u badel, dioki i staklenike.

Baš me zanima što će na ovo reći gospon xy.

Mislim da neće biti oduševljen.Osobno poznam predsjednika uprave Đure i znam da je tip uporan kao konj i
taj kada što naumi to i ostvari.A bogami di je god bio napravio je posao.

Pozdrav,

Kaže direktor ddjh da je to jedini izlaz za INGRU, pa zašto je plaćaš onda po 6 kuna, ako imaš interes (a znamo da nema poslovnog interesa nego političko kriminalnog) zašto na plaćaš po 1 kunu ili sve za jednu kunu?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

sutra bi ovdje mogao biti stampedo, ali prema dolje. evo trče da preuzmu milijardu kuna duga i to još plate desetak milijuna eura. pa ovi vam u upravi ili imaju smisla za humor ili nemaju klimu u uredu pa svašta šalju na zse zbog posljedice vrućine…

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

još jedeno pitanjce…ne bi li o ovakvim stvarima trebala odlučivati na GS

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ovo je kriminalno, 100 mil. kuna za "spašavanje" 125 radnih mjesta.
mogli su zaposlit pola slavonskog broda s tim.
pazite da uskoro ne postanete DDJH+INGR+DIOK+JDKM+VJSN+…

sramotno, uvalit će ingru sa milijardu kuna dugova DDJH-u te tako uništiti i njega! mislio sam da je ova vlada ispucala do sada sve gluposti koje je imala, ali svaki dan evo nove i još gluplje!!!!
zbogom DDJH, sutra se rastajemo [bye]

koji će im biti ticker…….didj-v?…….
očigledno prvi pp ide na zaobilaznu varijantu spašavanja mesićevog miljenika među poduzetnicima…..

sramotno, uvalit će ingru sa milijardu kuna dugova DDJH-u te tako uništiti i njega! mislio sam da je ova vlada ispucala do sada sve gluposti koje je imala, ali svaki dan evo nove i još gluplje!!!!
zbogom DDJH, sutra se rastajemo [bye]

Potpisujem , ovo je sprdačina , od sutra niti mene nema u DDJH !

New Report

Close