DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

slične postove neki su ovdje pisali i na 30-40-50kn, vidim ista je prića i na 70kn, a vjerojatno će biti i na 90-100-110kn…
ja sam vjerojatno bio nerealan kada sam ga kupovao po 30-40kn i vjerojatno sam i sad nerealan kad vjerujem da treba ići gore i vjerojatno ću biti nerealan i kada će biti na 100+kn…
pa ako moram biti nerealan, ja ću to i biti…a svim realistima Đuro je nedavno bio na 25kn…pa ga čekajte realno na 25…i budite čvrsto realni…pozdrav

Potpisujem!

ŽIVOT JE LIJEP!!!

slične postove neki su ovdje pisali i na 30-40-50kn, vidim ista je prića i na 70kn, a vjerojatno će biti i na 90-100-110kn…
ja sam vjerojatno bio nerealan kada sam ga kupovao po 30-40kn i vjerojatno sam i sad nerealan kad vjerujem da treba ići gore i vjerojatno ću biti nerealan i kada će biti na 100+kn…
pa ako moram biti nerealan, ja ću to i biti…a svim realistima Đuro je nedavno bio na 25kn…pa ga čekajte realno na 25…i budite čvrsto realni…pozdrav

http://hr.seebiz.eu/vojna-industrija/duro-dakovic-i-patria-opremaju-vojsku-ujedinjenih-arapskih-emirata/ar-37504/ [thumbsup]

Ove političke odluke su več dosadile. Četvrti sporazum sa Patrijom , a posla niti na vidiku.
Djuro da sam dogovara poslove u vojnoj industriji??? Ne mogu ugovoriti 300 vagona , a kamoli nesto tako veliko!!

Majke ti, po ovim postovima neko bi rekao da je DDJH firma iz Moldavije…..

Danas se zeleni kada svi padaju, što će biti kada krene rast…..

Danas se zeleni kada svi padaju, što će biti kada krene rast…..

pa đuro je odradio rast sa 65 na 75 kn…a to što si ti to prespavao je tvoj problem [bye]

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

Sinko ja ga skupljam od 38 na ovamo, a prespavati ga mogu jedino ako ga prodam ispod 100 kn.

http://www.seebiz.eu/sinisa-hajdas-doncic-nisam-sretan-s-valcicem-plan-restrukturiranja-hz-a-gotov-za-deset-dana/ar-37535/
izdvojeno,
Hajdaš Dončić istaknuo je važnost restrukturiranja HŽ-a za cjelokupno hrvatsko gospodarstvo, posebno za industrijske potencijale Tvornice željezničkih vozila Gredelj i Đure Đakovića.

10kn za 15 dana.prodano.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

10kn za 15 dana.prodano.

Ti si taj buređija! [lol]

Što se puše ovaj sa tisućicama na kupnji.
A poslije će se maknuti.
Pogotovo da mu se tko približi.

Vaš link

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close