Pitao ja okolo (i brokere), ali nula bodova… a s takvom info sve znaš i ne spekuliras: tko je izlazio, a tko ulazio… [smiley1]
E sad me vec mamis da kupim “skupi” CD…
Trazim udjelnicare[smiley2]
hmm i mene zanima
Evo, ja ću dati 100 kn, ti nađi još četvoricu… a do tada evo jednog starog fajla koji ugrubo pokazuje kako je to izgledalo prije pola godine i da je free float prilično mali…
Još da nadodam da General Dynamics u Europi trenutno u vlasnistvu ima tri tvrtke:
MOWAG GmbH (Švicarska), Santa Bárbara Sistemas(Španjolska) and Steyr-Daimler-Puch Spezialfahrzeug GmbH(Austrija). Đuro Đaković će bit četvrta i jedina koja u svome programu ima i proizvodnju Main Battle Tank. O poslovnim rezultatima GD-a za 2006. pogledajte na http://www.gd.com/news/press_releases/2007/AudioNewsReleaseWednesday,January24,2007.htm
oćemo mi to onda biti dioničari tog “skupog” cd-a 😛
E sad me vec mamis da kupim “skupi” CD… Trazim udjelnicare[smiley2]
Dam ti 1/6 !
Pošto ti organizacija dobro ide (pogleć samo kakav si majstor na temi “10 naj” :)) oformi račun i obznani ga da možemo uplatiti lovu.
Svi koji budu udjelničari mogu dobiti potrebni info!!!!
Ajme šta ćemo biti bogati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Već smo 4, znači 150 kn… SDA je blizu mog posla btw
Dejavue:
”
E sad me vec mamis da kupim “skupi” CD… Trazim udjelnicare[smiley2]
”
Svi koji budu udjelničari mogu dobiti potrebni info!!!!
Ajme šta ćemo biti bogati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I onda ga još dodatno naplaćivati ostalim forumašima po zahtjevu na uvid [smiley1][smiley1][smiley1]
ma koje dionice…. treba samo dilat CDove s vlasničkim strukturama, tu leži prava lova [smiley1]
Gotovo sam siguran da se ne smije eksplicitne brojke postati u javnosti…. inače bi svi vidjeli to i za prvih 10. Ali ‘za osobnu upotrebu’ je OK [smiley1]
Ajmo ovako!
1. Dejavue