DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ova dionica ima bar jednog jakog kupca i očekivati pad ispod 60 kn je smiješno, čak ni 60 kn ne vjerujem da ćemo vidjeti. a s prvim zelenilom ide DDJH opet preko 70 kn

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

Zanimljivo …
http://www.defender.hr/republika-hrvatska/obrambena-politika/general-shaghati-zelimo-da-obucavate-iracke-vojnike-za-protuteroristicku-borbu.php

ŽIVOT JE LIJEP!!!

ova dionica ima bar jednog jakog kupca i očekivati pad ispod 60 kn je smiješno, čak ni 60 kn ne vjerujem da ćemo vidjeti. a s prvim zelenilom ide DDJH opet preko 70 kn

Na 74 izgleda vrlo jak tehnički otpor?
Dajte neka ketko iskusniji malo prokomentira TA za ddjh

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Kotromanović nam je lobist broj 1 [thumbsup]

Samo dobra prilika za iskrcak. Posjećivaju već 10 godina, samo kaj se dobro najedu i napiju a nikad ništa ne dogovore. [sad]

OVAJ nalog 2000 kom na kupnji po 68,00 se čitavo vrijeme pomiče gore dolje, ali ništa ne kupuje .. zanimljivo .. i ovaj 1200 kom isto ..

Zadavanje manipulativnih naloga kaznit će se novčanom kaznom od 30 000 do 100 000 kn, ili kaznom zatvora do 3 godine .. prema ZTK .. netko bi mogao dobiti prijavu uskoro .. imam feeling da je ovo isti počinitelj kao na PTKM .. no pratit ćemo još malo da vidimo , možda on stvarno i želi nešto kupiti ali je ovako nesposoban .. [lol]

Kressho

Eto ga, SNIMLJENO !! – spustio je nalog 1200 kom sa 68.5 na 68,05 čim se pojavilo krdo ispred .. kakva manipulacija, idem ovo prijavit odmah dok je još vruće !!

Kressho

Bježi ovaj s bida. Bio na 66, malo ga očešalo i bris dolje. Želi li uopće kupiti?

taj je čekao (i dočekao) onog prodavača s 500 komada koji se vrtio par dana ispod 70 kn…ako ne vjeruješ probaj staviti prodaju na 66 kn pa ćeš vidjeti kako će te brzo počistiti [rolleyes]
[/quote]

Ne želi , normalno – želi da vi kupujete .. i kao što vidimo i dalje mu dobro ide .. dugoročno ovoj dionici ne gine 60ak kn .. s nastavkom produbljenja recesije .. samo naivčine kupuju kad vide ovakve naloge, a k tome oni najviše služe za navlačenje one škvadre koja kupuje preko brokera – (DA , ima takvih i dan danas ) – nazovu a broker kaže "Kupnja je iznimno jaka, preko 4000 komada do 68 kn ..), i onda se tip ne brine .. A ono – ćorak ! [wink]

Kressho

Kolege, molim Vas,

sudovi su nam pretrpani nerješenim predmetima [shocked]

Pustite ih da malo dođu do zraka.

Izmedju ovog lažnjak naloga od 2000 kom koji očito ništa ne kupuje već krši odredjene članke Zakona o Tržištima kapitala, stoji svega 700 dionica na kupnji do 60 kn ..

Pametnome dovoljno [wink]

Kressho

što ga ovaj samoprozvani plejboj lupeta…. [yawn]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Daj plejboj makni se odavdje i trci na sud..ne znam sto ces na ovoj temi samo spammas

New Report

Close