DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko tenkova vam treba da se razveselite , a mene radudje već 10 običnih vagona .

vauuuuu, 10 vagona kažeš? [lol]
a hoće li prodajom tih 10 vagona barem uspjeti skupiti za plaće ljudi koji su ih radili?? [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Koliko tenkova vam treba da se razveselite , a mene radudje već 10 običnih vagona .

600
[/quote]

600 tenkova T84 nije sve ukupno proizvedeno a kamoli izvezeno u Kuvajt.
[/quote]

Pitanje je bilo koliko treba da me razveseli. Bila bi OK i obnova 149 komada koje imaju
[smiley]

Neki zločesti dečki žele ovdje podebljat svoj porfelj, a s druge strane neki prelašeni dječaci, kojima su sve lađe potonule rasprpdaju ko da ih ne briga što će sutra…ili u ponedjeljak, npr.!

vauuuuu, 10 vagona kažeš? [lol]
a hoće li prodajom tih 10 vagona barem uspjeti skupiti za plaće ljudi koji su ih radili?? [lol]
[/quote]

Preostalih 30 vagona bit će isporučeno do kraja kolovoza. Na primopredaji je istaknuto da je od 1990. do 2012. tvrtka Đuro Đaković preko petnaestak ugovora za Hrvatske željeznice proizvela 1300 teretnih vagona različitih serija.

Al što jest jest vrte veliku lovu…a ništ se nezna zašto!!!

I zašto toliki promet u petak? [shocked] [huh]

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

I zašto toliki promet u petak? [shocked] [huh]

sad cijena postaje zanimljiva za ulazak… pa i radi trejda…ako ode na 70, prva liga

Nikakva prodaja DDJH…ide sutra na 79kn

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Evo ti 100-tka…naj kasnije preksutra! [thumbsup]

Ali bi i Dalekovod mogo za Đurom.

Nikakva prodaja DDJH…ide sutra na 79kn

Zbog dolaska kinesskog predsjednika parlamenta ovaj mjesec ?

Ovdje upišite svoj komentar… [embarass]

Sve ćete vidjet dragi moji,sve je u crvenom,a znamo da nakon crvenog dolazi zeleno..hehehe
Uglavnom,čim kinezi dolaze očito je da s enešto "veliko" sprema,ne dolazi sigurno radi 20.godišnjice Hrvatsko Kineskih odnosa.

cash je cash,a sve ostalo je sex!

New Report

Close