DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@milion

Kolega ja ne drukam niti na pad niti na rast ja samo iznosim činjenice koje svatko može provjeriti i koje su 100% točne a kada netko druka on iznosi laži i neistinite podatke a ja to ne činim.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ne znam koliko je to utjecalo na kretanje cijene. Ono sto znam da je od 01.12.2010 (odprilike kad je doticni usao u TOP 10 pod svojim imenom) do danas protrgovano 2 135 147 kom. A on danas ima 232 000. Nesto manje od 11% ukupnog prometa (a nesto je skupio i ispod top 10, pa bi datum trebao ici jos u proslost i obuhvatiti vise prometa, znaci i manje od 11%).

Evo jos jedan primjer gdje imamo velikog kupca, HT. Od 20.05.2010 (ovaj datum sam izabrao jer za njega imam TOP10) do danas protrgovano 8 256 309 od toga jedan kupac je uzeo 1 830 159 kom. Preko 22% ukupnog prometa. Gdje je HT bio tada a gdje je sad?

Ako sam iznio neki krivi podatak slobodno me ispravite.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Tko duze prazi DDJH, sjeca se da je NB kupovao i na cijenama debelo preko 50, mozda cak i 100. Jos prije nekoliko godina.

Ali, istina je da je kupovao i po 3x i 2x kuna. Svako od nas ima utjecaj na cijenu, NB mozda malo veci, ali ne i presudan.

@milion

Kolega ja ne drukam niti na pad niti na rast ja samo iznosim činjenice koje svatko može provjeriti i koje su 100% točne a kada netko druka on iznosi laži i neistinite podatke a ja to ne činim.

pa ne znam koliko je točno da je jedini razlog Đurinog rasta samo to što je dotični kupovao…po mom mišljenju nije, a vidim da to misle i još neki ljudi ovdje… a vaše činjenice neki i drugačije tumaće od vas… znaći ipak druk ;)) nije baš neki dobar osječaj kad prodaš prerano, a dionica i dalje raste…raste…raste ;))) bez ljutnje

@milion

pa ne znam koliko je točno da je jedini razlog Đurinog rasta samo to što je dotični kupovao…po mom mišljenju nije, a vidim da to misle i još neki ljudi ovdje… a vaše činjenice neki i drugačije tumaće od vas… znaći ipak druk ;)) nije baš neki dobar osječaj kad prodaš prerano, a dionica i dalje raste…raste…raste ;))) bez ljutnje

[/quote]
Šta je po vama razlog rasta dionice ako iz top10 prodaju trojica a jedan jako pojačava sa glavnim i pojačava sa još par računa ispod top10 koje vi ne vidite, što se mene tiče ja bih volio da svi zaradite nisam ja ljubomoran na vas i vašu zaradu, daj bože da dionica dođe na 200 kuna.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Pitanja za dobre poznavatelje ove dionice:

Na gradnji terminala u Omislju, angazirana je i tvrtka Gamont. Ko je njih angazirao DDJH ili JANAF ?

Kako napraduju radovi u Omislju generalno i kada bi radovi trebali biti zavrseni ?

JANAF

Krajem 2012g

[/quote]

Zasto je Gamont izasao iz konzorcija i zasto se mjenja ugovor sa konzorcijem ?

Vaš link

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nije mi jasno tko sada prodaje dok dionica stalno lijepo po kunu, dve na dan ratse. Pa čekajte barem preokret pa onda iskočite ako vas je strah. Da vas se riješimo samo tako. Jer i nakon kapitalizacije dobiti bit će rast još veči. A nju ne očekujem prije cca 120 kn. U novom valu 150 , itd. Mene nema vani prije 500, makar ostale dionice djeci.

Nije mi jasno tko sada prodaje dok dionica stalno lijepo po kunu, dve na dan ratse. Pa čekajte barem preokret pa onda iskočite ako vas je strah. Da vas se riješimo samo tako. Jer i nakon kapitalizacije dobiti bit će rast još veči. A nju ne očekujem prije cca 120 kn. U novom valu 150 , itd. Mene nema vani prije 500, makar ostale dionice djeci.

Općenito, pa prodaješ na visoku cijenu a kupuješ na nisku.

A kada bi ti prodavao? na 500?
Lojtra nemoj graditi dvorce na nebu. Obično propadnu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Dionica se prije godinu dana trgovala po 38 kn. Onaj tko je tada kupio danas vjerovatno prodaje.

Domaćice, za nekoga je 84 kn nisko a za nekoga visoko. Za mene je nisko a ako je za tebe visoko, ti prodaj.

Domaćice, za nekoga je 84 kn nisko a za nekoga visoko. Za mene je nisko a ako je za tebe visoko, ti prodaj.

Ne. Kada staviš omjer cijene naspram fundamenata i perspektive te oportunitetnog troška onda dobiješ jedan broj. Nije apsolutno visoko ili nisko nego u odnosu na nešto – fundamente.
Da li je malo platiti 100 kn sada za 200 kn kroz 5 godina? Da li je rizično platiti 80 kn za nešto što je raslo skoro 100 posto u 3 mjeseca? Da li je bolje i lakše proći riječicom prije tsunamija? Ili voliš jahati na tsunamiju? Gle, ne pišem ti iz zlobe.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ova dionica je jako spesificna po trgovanju usao je neki jaki igrac u vlasnicku strukturu jako jako
pametno kupuje na taj nacin je preskocio hrpu tradera i djaba misljenja i analize ljutitih forumasa kada je taj veliki igrac vec odlucio na koju cijenu ide ddjh…

New Report

Close