peyo, to je tek OČEKIVANA dobit za IDUĆU godinu…ove će biti puno manja
Istina da je u krizi svaka dobit dobrodosla, no konkretna situacija u DDJH je najbolja ikad, krizi unatoc. Stoga je dobit od 25 miliona na milijardu kuna prihoda zapravo ocajna.
Da će ovog sa 5000kom "okititi",to stvarno nisam očekivao…
hihihi, navlačio je druge na kupnju pa su na kraju njega nakitili [thumbsup]
oblik obilježja/očajna,jadna…/ za projekciju dobiti, jesu začuđujuća i ne odražavaju ekonomske
dojmove već nekakva afektivna stanja.
Za tvorevine /po Bufetu franšize-utvrde/ poput DDJH dobit nije presudna, važno je da postoje
i stvaraju visoko vrijedne proizvode koje nitko drugi ne može /da ne bi neki mali poduzetnik pokrenuo proizvodnju vagona, tenkova ili možda Agrokor…/.
Najavljena dobit je planirana minimalna dobit, gornja granica dobiti nije definirana.
Prodao svoje na 50,25 i zavrsio pricu sa ddjh, jer nakon toliko posla i truda u takvom gigantu, a dobit mizerna. Nema smisla biti vise tu, jedino ako n.b. ne kupi 51%, raspustu upravu, smanji zaposlene, ne daje lovu politicarima, tada je to jedino rjesenje. Tada mozda bude cijena kako i on sam kaze 100 kn. Do tada svim ostalima sretno [proud]
Hoće li ovo gore ili dole ovisi o kretanjima na stranim burzama,sve dosadašnje korekcije unazad 5 mjeseci su u skladu s tim.Moje je mišljenje da će i ovaj puta biti tako.Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica!
@4de
bravo, sada možeš kupiti dionice firmi sa kolosalnom dobiti ina,zaba,pbz,knzm,ledo,podr… koje
nikome nisu intrigantne.
Prodao svoje na 50,25 i zavrsio pricu sa ddjh, jer nakon toliko posla i truda u takvom gigantu, a dobit mizerna. Nema smisla biti vise tu, jedino ako n.b. ne kupi 51%, raspustu upravu, smanji zaposlene, ne daje lovu politicarima, tada je to jedino rjesenje. Tada mozda bude cijena kako i on sam kaze 100 kn. Do tada svim ostalima sretno [proud]
Kolega na 50,25 je prošlo ukupno 375+66 kom..pa i niste baš neki značajan dioničar bili s obzirom na uloženi trud u piskaranju po forumu…
U potpunosti se slažem, mučio sam se s tim DDJH neko vrijeme..ali na kraju je uvijek NB spasio i moju situaciju. Hvala mu.