sutra Kosorica dolazi u obilazak Djure…e sad, jel to dobra ili losa vijest, svatko neka sam prosudi
Biti će hvalospjevi vladi koja je DDJH omogućila nove poslove i rast prihoda, punu zaposlenost itd., bla, bla, bla ….
sve već viđeno, osim što nećemo saznati tko je od Patrie (ili Đure) dobio “poklon”.
Bas sam poslovno ovih dana na Janafu, i vidim da se pocelo raditi na novim spremnicima. Nekako nisam imao dojam o velicini tih spremnika ali stvar je poprilicno velika. To su inace oni veliki bijeli spremnici koji se vide iz Rijeke ili Malinske kad se gleda prema Omislju, sad im DDJH gradi cini mi se 4 nova. Znam da nije neka pretjerano bitna vijest, ali cisto onako kao zanimljivost.
Inace kaj se TA tice, cini mi se da bismo sutra mogli zavrsiti W ili naopaki H&S, a onda se veseliti u rastu iducih godinu dana.
Kolega Stipe, nije premijerka danas pogresno skrenula? Ili si ti mozda na krivoj temi ?
Sto god da je sigurno jest samo 1, a to je da su ti inf. u banani!
Inace kaj se TA tice, cini mi se da bismo sutra mogli zavrsiti W ili naopaki H&S, a onda se veseliti u rastu iducih godinu dana.
Ovo današnje iskrcavanje ne ukazuje na to da će se ostvariti zacrtan trend.
Izvješće sutra/prekosutra (najkasnije ponedjeljak).
Za 3. i 4. kvartal bi prema Upravi trebalo biti po 10 milijuna kn dobiti (rekli su 20 milijuna ove godine, a u 1H su tek malo iznad nule).
Ja toliko i očekujem. Prihodi bi ove godine trebali biti rekordni, kapaciteti su navodno potpuno zaposleni (bio je nedavno link ovdje na neki članak) i 20 milijuna kn dobiti je (po meni) minimum koji moraju ostvariti. Pri današnjim cijenama je dakle očekivani P/E 7,5.