@Punto
Iskreno, neznam kada će ga objaviti, no po sadašnjoj cijeni uskoro. Radi se sideways, malćice dole, kunu, dvije….izvješće i UP.
Molim ocjenu !! [cool]
to isto pisao si na 57 kn nedavno…dapače tvrdio si da ćeš ti sve kupiti što bude ispod 57 kn jer ide raketa UP, a kad ono evo đure na 48 kn!?!? tko je tebe slušao i gaće je izgubio [yawn]
NB i dalje dokupljuje. Pitanje je samo kad će on reći dosta :-). Ako me sjećanje dobro služi zadnje ozbiljnije količine počeo je skupljati kad smo prešli 50 kn.
Ajmo ekipo, budimo realni. Iako posjedujem svog djuru, vidljivo je da ce se ipak on spustiti na niske grane /nazalost/. Ocito je da onaj potez darivanja dionica jos daje svoj obol stanju na burzi, i kada se taj dio procesa ne zavrsi ne vidim nekog veceg pomaka prema gore. I dalje cekam dividendu, ma koliko to god smijesno vama bilo.
Hvala na jedinici.
Ako niste do sada zaradili na ovoj dionici u zadnjih nekoliko mjeseci na ovom uzletu ,onda ništa od vas,slijedi pad prema nižim razinama 30 do 35 kn.
Ako niste do sada zaradili na ovoj dionici u zadnjih nekoliko mjeseci na ovom uzletu ,onda ništa od vas,slijedi pad prema nižim razinama 30 do 35 kn.
30 do 35?! Pa na temelju čega dolaziš do te cijene?
Ovi današnji padovi su isključivo zbog Belja i želje ljudi da na brzinu zarade neku lovu…nikoga ne kritiziram i čak štoviše drago mi je da je tržište malo živnulo.
Meni se osobno cini da je vecina otpora u zonama 35-45kn, posebno koncentrirano oko 38…
Pa kada će na 45?
Ja cijeli dan imam nalog oko 47kn i stojim na bidu, ali danas jedva da se može nešto skupiti.
da je cirkus oko belja potrajao brzo bi došla na 45 i niže. ovako pričekaj 3q pa ako bude loš siguran si kupac.
Potprijesednik vlade Milošević misli kako je forum u dva dana postigao ciljeve kojima su se nadali, a to je da Vlada na čelu s predsjednicom Jadrankom Kosor pošalje poruku svim stranim investitorima kako su dobrodošli, te da Vlada čini sve kako bi procedure za njihova ulaganja bile što jednostavnije, brže i transparentnije.
Kazao je kako su emocije kod ulaganja bitne, čak odlične, ali da ulagati treba s logikom. "Infrastruktura je kralježnica svakog društva, mi smo dosta u nju ulagali i ulagat ćemo, kao i u žejezničku inustratrukturu, u morske luke… A ako je infrastruktura kralježnica, onda je energetika leđna moždina društva", kazao je, dodavši kako je cijeli foum zamišljen da se pokaže da postoji jasan interes za greenfield ulaganja.
Poručio je i kako cijena radne snage nije nevažna, ali da je daleko važnija produktivnost.
da je cirkus oko belja potrajao brzo bi došla na 45 i niže. ovako pričekaj 3q pa ako bude loš siguran si kupac.
Cirkus oko Belja na žalost nije potrajao (bio sam aktivni sudionik), a očigledno ne očekujem loš Q3 DDJH kad stojim na bidu, a ako Q3 ipak bude loš … … [cry]