Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
kolega, ako ste pratili kupovanje i prodavanje naših fondova onda ste mogli primjetiti da nerijetko kupe jako skupo i prodaju jako jeftino…tj. kog briga za tuđu lovu…
a u trenutnoj vanjskoj situaciji, koja morat ćete se složiti i nije baš blistava i sve miriši na ponavljanje još jednog dna krize izvješće Đure i nije neka relevantna stvar…osim toga teško je očekivati neko bajno poslovanje Đure dok je vani sve u rasulu ili slušate jacu i njene predizborne komentare o izlasku iz krize…
i kolega ja ne kalkuliram nego čekam puno jeftiniji dokup…
kolega u nedavnoj krizi sam se opekao, a ja učim iz svojih grešaka… kada zbrojim prije i poslje krize u solidnom sam plusu…možete li i vi to reći???
ne vidim na temelju čega se temelji taj vaš optimizam, jedino na vašim željama…trebali ste već shvatiti da burza nije zlatna ribica…
ali da prekinemo ovo…
a što pretaču iz šupljeg u prazno..ja tebi danas 2000 dionica po 58 ti meni sutra po 60 nazad…
netko stvarno pokušava branit neobranjivo….nakona KORF-a slijedi djuro…
sramota
Ma bit ce jos malo tako do jeseni, malo ja tebi, malo ti meni, a nakon objave izvjesca bit ce to ponovo na cvrstim temeljima zvanim 70kn.
Zagrebacka banka prodala 1700 kom.
Potez strucnjaka u banci. Kupi po vecoj cijeni a prodaj po manjoj.
I tada bi trebalo slusati ekonomiste, fond managere i ostale.
Ajde molim Vas, pa svi ti strucnjaci zaposleni su samo jer imaju veliku vezu, a krhko znanje…..
,,Deutsche Welle:
Odnosi Srbije i Hrvatske krenuli nizbrdo,,
Odlican potez premijerke, jer bi tako Djuro, na kraju ipak odnio prevagu i popravljao Kuvajtske tenkove sam a ne u suradnji sa Srbijom.
Slazem se kolega Brodjo sa vasom tezom, ali i ta fama od 60 ce proci, kad se jos iskrcaju branitelji , i tada poslije izvjesca, a mora biti dobro jer su izbori pred vratima, bit ce super gledati natezanja na 70 i vise, a do tada samo strpljenja i cekanje…..
a neznam šta bi rekao više,ionako je prilično riskantna ova dionica i još to prenemaganje,neznam možda je čak i bolje da se ne zaletimo ,polako dižem ruke od ddjh ,da ne bi bilo poslje izvješća ovako nešto
http://www.index.hr/vijesti/clanak/skandal-preplacena-uprava-jadroplova-napravila-gubitak-od-473-milijuna-kuna/569136.aspx
Ova dionica je svoje odradila po svemu sudeći (btw branitelji su iskrcali prvi tjedan odmah,pola njih je uzelo na otplatu to..ma duža malo priča)uglavnom,za mene ddjh prelazi u drugi plan.