DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa da bi imao ikakvog utjecaja mora doci do 25%. Doista mislis da mu je to cilj ovdje? A to onda znaci i ponuda za preuzimanje. Osim ako nema neki dogovor s jos nekim vecim dionicarom.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Poznavajuci njegov rad i nacin razmisljanja, siguran sam da mu je to cilj. Pa kada bi zelio ostvariti dobit na djuri, mogao je to vec uciniti minimalno desetak puta, kupujuci djuru od 25 – 70kn, a on to i dalje ne cini vec dokupljuje djuru kad god je to moguce….
Sve opcije se sada lagano otvaraju…..
Pa zar bi covjek odlazio na skupstinu tek tako da vidi slavonski brod, predlagao opcije koje su bolje za buducnost kompanije, nudio bolja rjesenja braniteljima i predstavnicima branitelja u no.
Sve je to dio njegovog plana, koji ce sigurno uspjeti. Ja i dalje cekam dividendu, pa makar se to desilo i za 10 godina

@punto
pokušajte si izračunat njegov prosječni ulaz do danas… pa ćete vidit da i nije baš mogao, barem dosad, ostvarit neku – da ne kažem skoro nikakvu dobit… tj. ako se ne varam prosjek mu se vrti upravo oko +/- današnje cijene…
btw: mislim da će ga prije ili kasnije opet uhvatit njegova bivša moralna dvojba – imati ili ne imati dionice proizvođaća naoružanja…
P.S.trenutno nemam ĐĐ… za sada samo pratim i komentiram…

Djelomicno se mogu slozit s vama, ali ako ga i uhvati moralna dvojba nije se bas lako iskrcat sa 200.000 komada dionica djure……
Vidjet cemo kolega ZZtop, cija je prosudba bila tocnija u buducnosti

imamo novog u top 10…Royal mirovinsko osiguranje..lijepo

Djelomicno se mogu slozit s vama, ali ako ga i uhvati moralna dvojba nije se bas lako iskrcat sa 200.000 komada dionica djure……
Vidjet cemo kolega ZZtop, cija je prosudba bila tocnija u buducnosti

odgovoru svezi budučnosti je vrlo jednostavan… večina daytradera će poput svih okorjelih pokeraša u pravilu gubit tada kao i sada… a oni dugoročni investitori – pravi uvjereni dioničari, financijski neovisni te neopterečeni xyz kreditima i sl. te potpuno imuni na sve ove svakodnevne babske i lovačke forumske priče o/na tzv. svim dionicama itd… zasigurno će ponovo dočekat +/- cijene iz 2007 te shodno tome svoju nagradu za uloženi novac, trud te nadasve dobrane živce…
Da ne dužim, sretno vama i svima na ĐĐ… možda se ponovo jednom priključim u ovaj tim… [thumbsup]

@Mrgud

nema zlobe, samo želim reći da kad bi sve na burzi bilo realno onda je ne bi trebalo niti biti. što se tiče kupnje 09.08.2011. pa ko je imao čime bio bi lud da nije kupio… ja svoje već i prodao, jer me ne zanima ovo natezanje oko 60 kn

Danas prodano i moje, čekam dokup na nižim razinama koje dolaze !!
[/quote]

Samo da te ne zezne, pa da sad doista ode gore…
[/quote]
Evo prijatelju ZZ.. samo iskrenost i realnost. Rekao sam Vam učiti i samo učiti. Dali netko smatra da je ovo druk ili nešto drugo, važno mi nije, ali da se zarađuje u padu i rastu DA. Sve po planu i programu ide. Ovo je moj zadnji post naravno bez grafa, ali samo ću Vam jedno reći. Tko ima ĐĐ neće izgubiti ako ga bude držao, no veća zarada je trejd ako se zna kada ući i kada izaći.
Svima LP i molim Vas udjelite mi zadnju jedinicu VELIKU !!

I very much love INGRA !!

@Mrgud

nema zlobe, samo želim reći da kad bi sve na burzi bilo realno onda je ne bi trebalo niti biti. što se tiče kupnje 09.08.2011. pa ko je imao čime bio bi lud da nije kupio… ja svoje već i prodao, jer me ne zanima ovo natezanje oko 60 kn

Danas prodano i moje, čekam dokup na nižim razinama koje dolaze !!
[/quote]

Samo da te ne zezne, pa da sad doista ode gore…
[/quote]
Evo prijatelju ZZ.. samo iskrenost i realnost. Rekao sam Vam učiti i samo učiti. Dali netko smatra da je ovo druk ili nešto drugo, važno mi nije, ali da se zarađuje u padu i rastu DA. Sve po planu i programu ide. Ovo je moj zadnji post naravno bez grafa, ali samo ću Vam jedno reći. Tko ima ĐĐ neće izgubiti ako ga bude držao, no veća zarada je trejd ako se zna kada ući i kada izaći.
Svima LP i molim Vas udjelite mi zadnju jedinicu VELIKU !!
[/quote]
Bravo, ali ipak ovo je posljedica pada EU indexa.
Nisi napisao jesi li danas kupio ponovo.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Mrgude evo ti stotka :::))))))))
Vidimo se na stotki. Nadam se da znas na sto mislim……

Dobro je sto su se pojavili i novi igraci u top 10, kako kaze kolega coyott, tako da nema brige za buducnost. Bit ce to sve ok, kad se sve stvari posloze, prodju izbori, maknu nesposobni ljudi, bit ce to best bay, tko to sada prepozna……

samo vi drukajte i navlačite ljude da kupe dok vi prodajete…

Kolega milion, zar se bojite izvjesca za slijedeci kvartal, koji ce biti bolji od prethodnog, pa jos kalkulirate da li uci ili ne, to jest vas problem, ali ne vidim kakav je to druk, kada banka i fond kupe nesto vise od 25.000 komada djure.

New Report

Close