DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@Mrgud

kolega jeste riješili onih soma i pol kaj ste ušli po 68,50, ili se još pacaju. Očito je da vam grafići ne štimaju i ne samo vama. Na ovoj burzi neki drugi ljudi crtaju grafiće po kojima se vozi, kad bi bilo po mojim i vašim tko bi onda zaradio

@Mrgud

kolega jeste riješili onih soma i pol kaj ste ušli po 68,50, ili se još pacaju. Očito je da vam grafići ne štimaju i ne samo vama. Na ovoj burzi neki drugi ljudi crtaju grafiće po kojima se vozi, kad bi bilo po mojim i vašim tko bi onda zaradio

Prijatelju neka zlobnost. Prilog dokaz mojoj zaradi. Kada bi bili iole iskreni kao npr ja. Možda bi bili bogatiji za nekoliko tisuća, ovako pojedincima ostaje samo laži i cinizam. Iskreno zadovoljan sam svojim predviđanjima i grafovima !!
P:S: pogledati prijašnji post o zaradi u padu dionice. Dobro ste rekli (soma i pol) a sada ??
LP prijateljima !!

I very much love INGRA !!

@Mrgud

nema zlobe, samo želim reći da kad bi sve na burzi bilo realno onda je ne bi trebalo niti biti. što se tiče kupnje 09.08.2011. pa ko je imao čime bio bi lud da nije kupio… ja svoje već i prodao, jer me ne zanima ovo natezanje oko 60 kn

@Mrgud

nema zlobe, samo želim reći da kad bi sve na burzi bilo realno onda je ne bi trebalo niti biti. što se tiče kupnje 09.08.2011. pa ko je imao čime bio bi lud da nije kupio… ja svoje već i prodao, jer me ne zanima ovo natezanje oko 60 kn

Danas prodano i moje, čekam dokup na nižim razinama koje dolaze !!

I very much love INGRA !!

Evo kolega Mrgud uzeo opet 2 soma!!!!!
Cestitam

Broj 5 i dalje kupio. Blizu vec 184 000komada. Lijepo, lijepo. Nadam se da ce biti jos rasprodaja, kako bi on kupio jos mnogo toga, a kada stekne vecinski udio, bit ce lijepo gledat i citat da uprava koju je on postavio radi odlicno i daje dividendu dionicarima…

Isprika, nije broj 5, vec broj 4.

@Mrgud

[/quote]

Samo da te ne zezne, pa da sad doista ode gore…

hehe…već sutra , kolege, već sutra…..

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@Mrgud

[/quote]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

ZAGREB – HŽ holding raspisao je javni natječaj za uslugu izrade plana restrukturiranja svih društava: HŽ Carga, HŽ Putničkog prijevoza, HŽ Infrastrukture i HŽ Vuče vlakova. Taj plan treba sadržavati novu organizacijsku strukturu, investicijski program te strateški plan, odnosno glavne strateške ciljeve za sva HŽ-ova društva. Kako se navodi u priopćenju HŽ-a, potrebno je utvrditi sadašnje stanje i razvoj situacije od trenutka podjele HŽ-a. Uz to će se izraditi analiza poslovnih podataka svih društava holdinga, odgovorit će se na pitanje koje su prednosti, a koji nedostaci u odnosu na druge tvrtke na željezničkome tržištu te s kojim se preprekama društva holdinga susreću u svojem poslovanju. Izradit će se i strateški plan za tvrtke kćeri koje se ne bave osnovnim djelatnostima, koji će uključivati i preporuku o reintegraciji ili privatizaciji.

Natječaj je danas objavljen u Narodnim novinama. Po završetku natječaja bit će odabran međunarodni konzultant ili konzorcij međunarodnih konzultanata koji će uz blisku suradnju sa stručnjacima iz HŽ-ovih društava izraditi prijedlog plana restrukturiranja. Prijedlog plana restrukturiranja trebao bi biti gotov u roku od 60 dana po završetku natječaja za sva četiri društva. U skladu s time, krajem ove, odnosno početkom sljedeće godine u HŽ-u bi mogli imati gotove strateške planove, optimalnu organizaciju i novi ustroj.

Već 2012. strani operateri moći će ući i na hrvatsko tržište što iziskuje veću konkurentnost HŽ-a, pa je stoga nužan nastavak restrukturiranja i modernizacije infrastrukture te voznog parka. Društva HŽ-ova holdinga već se pripremaju za liberalizaciju tržišta – grade se novi vlakovi, moderniziraju putnički i teretni vagoni, gradit će se nove dizel-motorne lokomotive, naručuju se novi vagoni za prijevoz tereta, a grade se i logistički centri, ističu iz HŽ-a. Infrastrukturni projekti dijelom se financiraju iz europskih fondova, što će i ubuduće biti primarni način financiranja.

Krenula rasprodaja danas. Super za broj 4. Nikad bolji razvoj situacije za djuru, za nas ulagace koji jednog dana ocekujemo dividendu….

New Report

Close