sve se zna, a niko ne prodaje…
stvarno ništa više ne razumin..
Pa zašto bi prodavali kad sve znaju? Možda je to "što se zna" i pozitivno pa zato i nema rasprodaje..:)
Uglavnom još malo vremena do objave rezultata….
Lažni optimizam je opasniji od realnog pesimizma!
Pa zašto bi prodavali kad sve znaju? Možda je to "što se zna" i pozitivno pa zato i nema rasprodaje..:)
[/quote]
kad su rezultati?
[/quote]
kad su rezultati?
[/quote]
Prosla godina 30.07
Tako dugo dok ne prodje 02.08. i fama o bankrotu Amerike, rezultati nece utjecati na dionicu. Tek nakon rjesavanja situacije u sad-u, mozemo ocekivati stabilizaciju iste
Tako dugo dok ne prodje 02.08. i fama o bankrotu Amerike, rezultati nece utjecati na dionicu. Tek nakon rjesavanja situacije u sad-u, mozemo ocekivati stabilizaciju iste
Pa nije valjda da još netko vjeruje u bankrot Amerike. Oni će svoj dug lako riješiti samo uvedu još jednu smjenu u štampariju novca, a ako se vjerovnici pobune oni bar imaju čim zaprijetiti.
Mene brine naš dug jer mi nemamo takve mogućnosti za riješavanje svog duga.
Štampanje novca znači inflaciju a dionice su pored sirovina i plemenitih metala u tom slučaju ipak najboli način za sačuvati realnu vrijednost svoje imovine.
Lijep pozdrav !
ne kužim kak vam nije jasno da je plafon bio na 68-70, di su oni crtači da postaju koji grafić. Kak je dionica napuhana, tak će ju i ispuhati i opet nanovo, mnogi su se ovdje krcali na >50, već tada je bilo dobro za izać, ali su je "dobre vijesti" napuhale na 70, ja sam izašao na 68 i to sam napisao, ali ulazio samna puno nižim razinama od 50. I opet ću
ne kužim kak vam nije jasno da je plafon bio na 68-70, di su oni crtači da postaju koji grafić. Kak je dionica napuhana, tak će ju i ispuhati i opet nanovo, mnogi su se ovdje krcali na >50, već tada je bilo dobro za izać, ali su je "dobre vijesti" napuhale na 70, ja sam izašao na 68 i to sam napisao, ali ulazio samna puno nižim razinama od 50. I opet ću
To da si bez dionice nisi ni trebao govoriti, sve se vidi iz tvog pisanja……………
http://www.24sata.hr/news/pokvario-se-novi-oklopnjak-hv-a-stao-je-nasred-autoceste-229290
Zanemarimo to što je jedan stao…Vjerovatno su ga "preganjali".Ali što je-je:idu kao metak!