Pametno je zastati na 68 i pričekati FI…a nakon toga će sve biti puno jasnije…
Ostajem pri svojoj prognozi, iskustvo financijskog vođenja 10-tak tvrtki daje mi alibi za načelo opreznosti.
Iskreno mi se cini da bi uskoro ipak moglo dodji hladjenje, i to zbog dva razloga. Prvi su braniteljske dionice (ok, nema ih strasno puno, ali mogle bi zaustaviti rast), a drugi je taj da vecina poslova jos nece doci u ovom izvjescu nego u iducem.
Generalno gledano, dionica je odlicna, no kratkorocno bi se mogao desiti pad prema cca 60. Ako gledamo zadnje 2 godine, napravljen je jedan veliki cup, i sad je na redu handle. Ni oni koji sad ulaze globalno gledano nece pogrijesiti (osim ako se ne uspanice), ali mislim da je ipak bolje sacekati izvjesce i branitelje pa onda kupiti jeftinije.
Ako hoćeš biti do kraja iskren, reci da si prodao. Na djelu su burek investitori, ništa drugo. Neki golobradi mladići koji neznaju kako dionica može rasti. Očito trguju tek godinu, dvije. Oni iskusniji do 200 kn neće ni razmišljati o prodaji.
[/quote]
Jesam, da, ne cini mi se da se iz mog posta to nije moglo shvatiti. Po TA mi izgleda da bi se mogla u iducih mjesec dana hladiti, a osim toga tu su i Q2 rezultati i branitelji koje cekam da kupim na nizoj cijeni. Kaj je u tome neiskreno?
Evo ga , pojavio se prvi branitelj.
samo navalite, ja ću radije sačekati da se branitelji počnu iskrcavati pa uletim tamo oko 60 kn [wink]
Ako,
Današnji branitelji imaju završene poslovne škole i 20 godina su pametniji, plus znaju dobro koliko vrijedi jedan vagon ili borbeno nvozilo.
Ako,
Današnji branitelji imaju završene poslovne škole i 20 godina su pametniji.
o čemu vi pričate?! pa ljudi nemaju za jesti, za vraćat kredite, za kupiti djeci knjige za školu?!? nisu oni burzovni špekulanti, većina je u jako teškoj situaciji!
o čemu vi pričate?! pa ljudi nemaju za jesti, za vraćat kredite, za kupiti djeci knjige za školu?!? nisu oni burzovni špekulanti, većina je u jako teškoj situaciji!
[/quote]
odakle takvima lova za dionice?
samo navalite, ja ću radije sačekati da se branitelji počnu iskrcavati pa uletim tamo oko 60 kn [wink]
[/quote]
Kada očekujete ulazak fondova u ovu dionicu?
http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni/DDJH-R-A,ZSE,3.html
Gledajući na graf , fondovi su već zakasnili.
odakle takvima lova za dionice?
[/quote]
dignu ljudi manju kredu, posude od prijatelja na mjesec dana i slično…ali bitno je da su oni to kupili za jako malo love pa im nije bio problem otplatiti ….