DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

može biti min 2001 max 20 000

pepe7

ok hvala kolege, sad znam bolje [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

čudno nešto se slabo druka…

evo da malo začinim citatom iz članka gospodina xy…

Ovako si zamišljam razmišljanje nekog analitičara / fond managera (naravno ovo je samo šala):
– 45 kuna: to je neka ‘Bakićeva navlakuša’, zanemariti
– 60 kuna: ‘mora to dolje’
– 80 kuna: zavrijeđuje pažnju, možemo početi promatrati i polako raditi ‘fact sheet’
– 100 kuna: nema još reporta, ali ju kupujem i savjetujem ju najbližim prijateljima, to je ‘best kept secret’ hrvatskog tržišta kapitala.
– 120 kuna: fact sheet sa tihom ‘buy’ preporukom, ali samo najbližim klijentima
– 150 kuna: vrišteći ‘buy’, pa bili smo u pravu već na 120 kuna!!!

pitanje je koga tu možemo prepoznati… [thumbsup]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

…ovo melje sve pred sobom…

čudno nešto se slabo druka…

evo da malo začinim citatom iz članka gospodina xy…

Ovako si zamišljam razmišljanje nekog analitičara / fond managera (naravno ovo je samo šala):
– 45 kuna: to je neka ‘Bakićeva navlakuša’, zanemariti
– 60 kuna: ‘mora to dolje’
– 80 kuna: zavrijeđuje pažnju, možemo početi promatrati i polako raditi ‘fact sheet’
– 100 kuna: nema još reporta, ali ju kupujem i savjetujem ju najbližim prijateljima, to je ‘best kept secret’ hrvatskog tržišta kapitala.
– 120 kuna: fact sheet sa tihom ‘buy’ preporukom, ali samo najbližim klijentima
– 150 kuna: vrišteći ‘buy’, pa bili smo u pravu već na 120 kuna!!!

pitanje je koga tu možemo prepoznati… [thumbsup]

[thumbsup]

Kressho

150kn? 2 booka za nešto što možda jednom u 10 godina bude poslovalo sa plusom??!??!?!?!?
Mislim ništa me na našem tržištu nemože iznenaditi. Ajd adpl, fundamenti izgledaju solidno, ali ddjh… 150kn…to jednino ako se ponovi 2007 godina, ali onda bolje kupiti hdel…
Iako,više me ništa nemože iznenaditi…

Bravo za mrguda, odličan pogodak [thumbsup]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

nemojte pretjerivati,
strana 1482… imate prekrasan Mrgud28 graf…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

nemojte pretjerivati,
strana 1482… imate prekrasan Mrgud28 graf…

Bas i nema…

Izvjesce oko 30.07 ? Tako je bilo prosle godine.

Ocekivanja?

Ova cijena ubraja makar 5mil plusa.. ili ?

Ovo se kupuje kao da nema sutra , a u cetvrtak vam stizu braniteljske.

DDJH ni sada, ni sutra, niti preksutra nije kasno kupiti. Netko je rekao Mrgud opet kupio na vrhu (neda mi se vraćati da vidim tko je to napisao, a i nije važno) . Mrgud samo povečava količinu dionica DDJH, a rekao sam i stojim iza svojih riječi.." Vidimo se negdje gore ". Pojedinci niti sada nemaju ni približno pojma gdje bi otprilike ĐĐ mogao završiti, ali samo ću Vam reći, VISOKO. Ovdje gdje je sada trenutno radi se jedan korektivni valić od nekog vala ??
LP

I very much love INGRA !!

Mrgude, mrgude, kab bi svi znali ono sto znamo nas dvoje :))))

New Report

Close