DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moje misljenje je da se trenutno iskrcava ekipa koja je malo nestrpljiva i ne zeli gledati rast ostalih dionica dok ova stagnira ili pada te vide priliku negdje drugdje.
a mozda i racunaju s tim da se mogu vratiti u nju za mjesec-dva dana negdje na ovoj razini.
trenutno joj je MACD u padu a RSI joj je debelo ispod 30, sto bi trebao biti signal za kupnju. pretpostavljam da je i to razlog zasto se sva ta jeftina prodaja ocisti…

Ako je sve pod kontrolom, idete presporo. "Mario Andretti"

Veliki, a reci ti nama jel da sada kupimo ili da još malo počekamo?

Kolega Stock ipak ste bili u pravu što se tiče kratkoročnog kretanja cijene ove dionice ….

Znao sam da će se malo skorigirati , ali ovo nisam očekivao. Dalo se lijepo zaraditi ko je prodao iznad 180 ( ako se dobro sijećam vi jeste).
Ja nisam jer kao što rekoh nisam očekivao veći pad. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati.

S obzirom na sadašnje stanje ne bi me začudilo da panika učini svoje pa da bude moguće nadokupiti još niže….
[smiley4]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Bolje je za sve nas unutra da ‘jaako pametni’ odu iz DDJH zauvijek!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Pročitaj moj post ponovno. (nema ironije u ovoj rečenici, fakat pročitaj)
Tko ima svakodnevno na raspolaganju 0,5 mil.kna?
Ja?
Ili možda ipak fondovi?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Pročitaj moj post ponovno. (nema ironije u ovoj rečenici, fakat pročitaj) Tko ima svakodnevno na raspolaganju 0,5 mil.kna? Ja? Ili možda ipak fondovi?

Ovo je bilo za Budda

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Znam tko kupuje (i ja:)) , ali svejedno ne razumijem zašto bi netko prodavao

Hell is Empty and all the Devils are Here

moje misljenje je da se trenutno iskrcava ekipa koja je malo nestrpljiva i ne zeli gledati rast ostalih dionica dok ova stagnira ili pada te vide priliku negdje drugdje.

Mislim da je ovo prava istina.
I nadam se da jest jer sam i ja u Đuri [smiley1]

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Ovo je klasican scenarij Fiminih fondova…”kupuju polako spustajuci cijenu prema dolje”…a onda naglo povuku svu kupnju (a samo njihovi nalozi su vecinom i bili na kupnji, jer su svi drugi prestali kupovati dionicu koja pada)…onda nagli pad…i nakon toga potpora kupnji…i odeeeeeeeee[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ovo je klasican scenarij Fiminih fondova…”kupuju polako spustajuci cijenu prema dolje”…a onda naglo povuku svu kupnju (a samo njihovi nalozi su vecinom i bili na kupnji, jer su svi drugi prestali kupovati dionicu koja pada)…onda nagli pad…i nakon toga potpora kupnji…i odeeeeeeeee[smiley11]

Eto vidite. Slušajte ča van veli tata mata od zanata. 🙂

Znam tko kupuje (i ja:)) , ali svejedno ne razumijem zašto bi netko prodavao

A zasto netko prodaje Badel recimo? Ili BLSC?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue: ” Ovo je klasican scenarij Fiminih fondova…”kupuju polako spustajuci cijenu prema dolje”…a onda naglo povuku svu kupnju (a samo njihovi nalozi su vecinom i bili na kupnji, jer su svi drugi prestali kupovati dionicu koja pada)…onda nagli pad…i nakon toga potpora kupnji…i odeeeeeeeee[smiley11] ” Eto vidite. Slušajte ča van veli tata mata od zanata. 🙂

Pola dionica koje imam sam kupio na taj nacin…hvala FIMI. S…vi[smiley11]

Shvaćate da sam sentimentalno vezan za Đuru (makar ne bih smio biti) [smiley2]

Ma opserviram samo zato što me čudi da neki ljudi ne vide kakav potencijal Đuro ima. Istina, da nema takvih, kako bi uopće jeftino kupovali?

Pozdrav!

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close