moje misljenje je da se trenutno iskrcava ekipa koja je malo nestrpljiva i ne zeli gledati rast ostalih dionica dok ova stagnira ili pada te vide priliku negdje drugdje.
a mozda i racunaju s tim da se mogu vratiti u nju za mjesec-dva dana negdje na ovoj razini.
trenutno joj je MACD u padu a RSI joj je debelo ispod 30, sto bi trebao biti signal za kupnju. pretpostavljam da je i to razlog zasto se sva ta jeftina prodaja ocisti…
Veliki, a reci ti nama jel da sada kupimo ili da još malo počekamo?
Kolega Stock ipak ste bili u pravu što se tiče kratkoročnog kretanja cijene ove dionice ….
Znao sam da će se malo skorigirati , ali ovo nisam očekivao. Dalo se lijepo zaraditi ko je prodao iznad 180 ( ako se dobro sijećam vi jeste).
Ja nisam jer kao što rekoh nisam očekivao veći pad. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati.
S obzirom na sadašnje stanje ne bi me začudilo da panika učini svoje pa da bude moguće nadokupiti još niže….
[smiley4]
Bolje je za sve nas unutra da ‘jaako pametni’ odu iz DDJH zauvijek!
Pročitaj moj post ponovno. (nema ironije u ovoj rečenici, fakat pročitaj)
Tko ima svakodnevno na raspolaganju 0,5 mil.kna?
Ja?
Ili možda ipak fondovi?
Pročitaj moj post ponovno. (nema ironije u ovoj rečenici, fakat pročitaj) Tko ima svakodnevno na raspolaganju 0,5 mil.kna? Ja? Ili možda ipak fondovi?
Ovo je bilo za Budda
Znam tko kupuje (i ja:)) , ali svejedno ne razumijem zašto bi netko prodavao
moje misljenje je da se trenutno iskrcava ekipa koja je malo nestrpljiva i ne zeli gledati rast ostalih dionica dok ova stagnira ili pada te vide priliku negdje drugdje.
…
Mislim da je ovo prava istina.
I nadam se da jest jer sam i ja u Đuri [smiley1]
Ovo je klasican scenarij Fiminih fondova…”kupuju polako spustajuci cijenu prema dolje”…a onda naglo povuku svu kupnju (a samo njihovi nalozi su vecinom i bili na kupnji, jer su svi drugi prestali kupovati dionicu koja pada)…onda nagli pad…i nakon toga potpora kupnji…i odeeeeeeeee[smiley11]
Ovo je klasican scenarij Fiminih fondova…”kupuju polako spustajuci cijenu prema dolje”…a onda naglo povuku svu kupnju (a samo njihovi nalozi su vecinom i bili na kupnji, jer su svi drugi prestali kupovati dionicu koja pada)…onda nagli pad…i nakon toga potpora kupnji…i odeeeeeeeee[smiley11]
Eto vidite. Slušajte ča van veli tata mata od zanata. 🙂
Znam tko kupuje (i ja:)) , ali svejedno ne razumijem zašto bi netko prodavao
A zasto netko prodaje Badel recimo? Ili BLSC?
Dejavue: ” Ovo je klasican scenarij Fiminih fondova…”kupuju polako spustajuci cijenu prema dolje”…a onda naglo povuku svu kupnju (a samo njihovi nalozi su vecinom i bili na kupnji, jer su svi drugi prestali kupovati dionicu koja pada)…onda nagli pad…i nakon toga potpora kupnji…i odeeeeeeeee[smiley11] ” Eto vidite. Slušajte ča van veli tata mata od zanata. 🙂
Pola dionica koje imam sam kupio na taj nacin…hvala FIMI. S…vi[smiley11]