DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čekaj , jel me može netko podsjetiti ono … Zašto ste danas Đuru plaćali 10 kn više nego jučer ?

Zato što je sklopio posao s JANAFom ?= [lol] [lol]

Pa sklopio ga je još 25.5. – eno vam pod Novosti na zse.hr

Od tada do sada je samo tekao žalbeni rok, normalna procedura. U cijenu na burzi je već bio odavno uključen.

Dakle, škvadra je počela plaćati 20 % premije na medijske makljaže i nabrijavanja s Kosoricom.

Prejako , premoćno .. Kome ćete sada iskrcati svoj Đuro ovog ljeta, kada šljusne u zaborav [wink]

A zašto uopće iskcavati DDJH ako konačno počinje poslovati pozitivno. Ako posluje sa dobiti a mislim da je i Hrvatka politika konačno shvatila da bez industrije i proizvodnje nema ni napretka, za dvije tri godine možda počne i isplačivati dividendu, a ulaskom u EU moće dati Bog da i DDJH ponivno postane ono što je nekad i bio.
Znam da je sve ovo preoptimistično i vjerovatno nerealno u ovom trenutku ali kao inžinjer strojarstav ja moram ovako razmišljati.
Istina ja sam danas prodao po 70,xx sve što sam dokupljivao u zadnje vrijeme od 44 do 57 kn ali ostalo je još 1000 komada od prije koje niukom slučaju nemam namjeru prodavti.
Lijep pozdrav i želim svima puno uspjeha i sreće na ZSE !

Skupo ili jeftino , za mene je gotovo ! Barem za sada ! Kupio za cca 40 kn , prodao danas po 70-71 kn. Mislim da su svi poslovi i vijesti uračunati u trenutnu cijenu, zanos ( momentum ) se istrošio i očekujem pad u narednom periodu. Ljeto će sve malo usporiti.
Svima koji ostaju puno sreće!

Ako je tako, svaka čast.

Točan odgovor je...

Čekaj , jel me može netko podsjetiti ono … Zašto ste danas Đuru plaćali 10 kn više nego jučer ?

Zato što je sklopio posao s JANAFom ?= [lol] [lol]

Pa sklopio ga je još 25.5. – eno vam pod Novosti na zse.hr

Od tada do sada je samo tekao žalbeni rok, normalna procedura. U cijenu na burzi je već bio odavno uključen.

Dakle, škvadra je počela plaćati 20 % premije na medijske makljaže i nabrijavanja s Kosoricom.

Prejako , premoćno .. Kome ćete sada iskrcati svoj Đuro ovog ljeta, kada šljusne u zaborav [wink]

A zašto uopće iskcavati DDJH ako konačno počinje poslovati pozitivno. Ako posluje sa dobiti a mislim da je i Hrvatka politika konačno shvatila da bez industrije i proizvodnje nema ni napretka, za dvije tri godine možda počne i isplačivati dividendu, a ulaskom u EU moće dati Bog da i DDJH ponivno postane ono što je nekad i bio.
Znam da je sve ovo preoptimistično i vjerovatno nerealno u ovom trenutku ali kao inžinjer strojarstav ja moram ovako razmišljati.
Istina ja sam danas prodao po 70,xx sve što sam dokupljivao u zadnje vrijeme od 44 do 57 kn ali ostalo je još 1000 komada od prije koje niukom slučaju nemam namjeru prodavti.
Lijep pozdrav i želim svima puno uspjeha i sreće na ZSE !
[/quote]

Ja jako slično razmišljam , i dalje vjerujem da Đuro može ostvarivati dobit u godinama koje slijede ali dvojim da li je uprava dovoljno sposobna da dogovara nove poslove. Ne radi same uprave nego radi države kao vlasnika ( koji postavlja upravu ).
Dobro se postavilo pitanje ovdje na forumu ; zasto ce moguca dobit biti 19 milijuna kuna uz prihod od cca 900 milijuna kuna. Da li je moguce i na koji nacin povecati dobit uz slican prihod , znaciti djelovati efikasnije?
Možda je jedno od rješenja privatizacija, zapravo prodaja državnog udjela.
Kako sam već napisao svoje sam prodao, nisam kupovao samo po 40-tak kuna, bilo je dokupljivanja i kasnije pa cak i prodavanja u medjuvremenu. Sve u svemu sam zadovoljan ali iskreno govoreći nisam siguran da li sam dobro napravio sa današnjom prodajom. Vidjeti ćemo uskoro !

Danas bih volio da sam još imao Đuru, a imao bih ga da sam se držao prvotnog plana.

Isto i kod mene. [undecid]
Kupio na 39 i 43, prodao u proslom valu na 64, kupio ponovo na 59 i prodao na 62 s cvrstom namjerom da ponovo kupim prije potvrde Janafa. I nisam, jbg. Ali kao sto je netko rekao, 50% plusa u mjesec i pol je hmm… ne treba biti pohlepan, zar ne? [smiley]. A mozda jos i bude prilika za dokup po nekoj "prihvatljivoj" cijeni. Nekak mi se cini da ce cca 68 postati prihvatljivo u iducem periodu…

Ispada da ste sad baš svi prodali već, kako ste samo pogodili istovremeno…

P.S. A što se događa sa dionicama koje "svi prodaju"? (je li to uopće moguće, netko mora kupiti kad jedan proda?, možda je to neki veći igrač koji samo skuplja dok vi svi prodajete… tko je postupio pametnije, vrijeme će pokazati)

Ovdje se neki očito žderu što su prodali po cijeni debelo nižoj nego danas pa sad glume nezainteresiranost, ko fol odošmo mi….Eh, što je ljudska zloba.

Ispada da ste sad baš svi prodali već, kako ste samo pogodili istovremeno…

P.S. A što se događa sa dionicama koje "svi prodaju"? (je li to uopće moguće, netko mora kupiti kad jedan proda?, možda je to neki veći igrač koji samo skuplja dok vi svi prodajete… tko je postupio pametnije, vrijeme će pokazati)

Koliko ih je prodalo vidjelo se na k/p danas. 30 000 k / 15 000 p, to sve govori, idu u jake ruke.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

23:21 Upravo bio intervju sa Zlatkom Rogožarom predsjednikom Uprave HŽ-a na HRT Dnevnik 3…Novo poduzeće HŽ i ĐĐ… očekuje partnerstvo sa Njemačkom…. Uprava odlazi u Berlin na poslovne pregovore-dogovore i sl… HŽ do 2018 god. u obnovu i ili sl. uložit će cca 6 miljardi kuna… [lol]

baš lijepo

xy hvala ti!!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

23:21 Upravo bio intervju sa Zlatkom Rogožarom predsjednikom Uprave HŽ-a na HRT Dnevnik 3…Novo poduzeće HŽ i ĐĐ… očekuje partnerstvo sa Njemačkom…. Uprava odlazi u Berlin na poslovne pregovore-dogovore i sl… HŽ do 2018 god. u obnovu i ili sl. uložit će cca 6 miljardi kuna… [lol]

Naravno,tu je nizinska pruga i obnova Dugo Selo-Novska.Mislim de će tu vrhnje uzeti austrijanci,Posit i Remont i održavanje pruga.Dio od te cifre uzet će i Končar i Gredelj sa svojim niskopodnim vlakom (cca 100 mil. eura).

htio bih samo kratko nekima, a sam sam takav bio, reći da na burzi nema ljubavi niti ovo niti ono, a pogotovo sentimenta prema nikome. Zašto onda svi vi koji ste dugoročni i volite svoje dionice, cijele dane slinite ovdje skupa sa mnom. Ili lažete sami sebe ili ste vječiti gubitnici

Tek da ne bude da su svi prodavali-ja sam pazario,jer sam očekivao da ćete Vi svi sa foruma van,a BID je bio dobar,a i kupac je očito imao dosta novaca.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

New Report

Close