DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 15:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam svoj ddjh prodao po 59,25 kn u iluziji da u ovoj letargiji kupim povoljnije, i sada svejedno moram čekati korekciju sa gubljenjem velikog novca…

A mogao sam lijepo zaraditi….

Tako i treba Mladi Novče – potrebno je nekada i izgubiti da bi se dobilo još više.

Ako sada zabodeš pravu dionicu za te pare koja će potegnuti 50 % u naredna dva mj onda si učinio pravu stvar.

A teško da je to ĐĐ

No sviđa mi se sadašnja cijena, baš je jaka – 69 69 [wink]

Kressho

a kolika će biti dobit od tih 300 milja kuna (bruto) poslova što ih je država dala Đuri???

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Plejboj je tu na forumu javno napisao da je izašao na 50, nisam se stime složio, ali sada ja javno pišem da sam danas izašao na 68

S tim da ti Đuro sad može i na 100 kada je probio sve granice razuma ulagača … Hm, to sam ti zaboravio napisati [wink]

Kressho

Ja sam svoj ddjh prodao po 59,25 kn u iluziji da u ovoj letargiji kupim povoljnije, i sada svejedno moram čekati korekciju sa gubljenjem velikog novca…

A mogao sam lijepo zaraditi….

Tako i treba Mladi Novče – potrebno je nekada i izgubiti da bi se dobilo još više.

Ako sada zabodeš pravu dionicu za te pare koja će potegnuti 50 % u naredna dva mj onda si učinio pravu stvar.

A teško da je to ĐĐ

No sviđa mi se sadašnja cijena, baš je jaka – 69 69 [wink]
[/quote]

Ma idem po dividendu u Adpl i na ljetovanje….malo odmoriti od ovog kaosa 🙂

Ovdje ponestaje lagano dionica na asku [huh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Evo ti stotka za pohlepu Klirinže !!

A inače free float ti je preko 1 000 000 dionica. Bit će kaos kada to naleti sve na ASK odjednom tijekom ljeta, kada zatreba lova za moreno i plažice [wink]

A vjeruj mi , nitko ju tada neće htjeti osim mene opet i nas par – po 45 [wink]

Kressho

Evo ti stotka za pohlepu Klirinže !!

A inače free float ti je preko 1 000 000 dionica. Bit će kaos kada to naleti sve na ASK odjednom tijekom ljeta, kada zatreba lova za moreno i plažice [wink]

A vjeruj mi , nitko ju tada neće htjeti osim mene opet i nas par – po 45 [wink]
[/quote]
Hvala [thumbsup] Drago mi je sto sam ti mogucio kupnju i nesto mojih kolicina na 45 pazarenih po 38 [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@Plejboj
nek ide sad kam god hoće, može i na 200, ja sam svoj target ispunio, vjerujem i ti svoj na 50, a ako nekoga 50 od stotaka ne zadovoljava u par mjeseci, taj je pohlepan, a znamo što se događa takvima

Čekaj , jel me može netko podsjetiti ono … Zašto ste danas Đuru plaćali 10 kn više nego jučer ?

Zato što je sklopio posao s JANAFom ?= [lol] [lol]

Pa sklopio ga je još 25.5. – eno vam pod Novosti na zse.hr

Od tada do sada je samo tekao žalbeni rok, normalna procedura. U cijenu na burzi je već bio odavno uključen.

Dakle, škvadra je počela plaćati 20 % premije na medijske makljaže i nabrijavanja s Kosoricom.

Prejako , premoćno .. Kome ćete sada iskrcati svoj Đuro ovog ljeta, kada šljusne u zaborav [wink]

Kressho

Skupo ili jeftino , za mene je gotovo ! Barem za sada ! Kupio za cca 40 kn , prodao danas po 70-71 kn. Mislim da su svi poslovi i vijesti uračunati u trenutnu cijenu, zanos ( momentum ) se istrošio i očekujem pad u narednom periodu. Ljeto će sve malo usporiti.
Svima koji ostaju puno sreće!

Mislim da je svima dosta više uzurpacije ovog donekle javnog prostora od strane Plejboja i sličnih. Osnovna pogreška takvih tipova je što proizvoljno određenu cijenovnu razinu dionice uzimaju kao referentnu i iz toga izvlače sve zaključke. Mi trgujemo na neefikasnom tržištu ,pa stoga cijena dionice na dan kada je neka dobra vijest postala poznata ne znači ništa sama po sebi. Jednako tako okolnost da je neka dionica u posljednje vrijeme imala visoki rast ne govori sama po sebi ništa posebno i za pravog ulagača je neutralna. Uostalom vrijeme će pokazati i već pokazuje tko je bio u pravu.

Skupo ili jeftino , za mene je gotovo ! Barem za sada ! Kupio za cca 40 kn , prodao danas po 70-71 kn. Mislim da su svi poslovi i vijesti uračunati u trenutnu cijenu, zanos ( momentum ) se istrošio i očekujem pad u narednom periodu. Ljeto će sve malo usporiti.
Svima koji ostaju puno sreće!

pametno, na ovakvom trulom tržištu obavezno treba napraviti po onoj SELL ON NEWS! …A dobre vijesti su sve ispucane danas!

Moje pisanje je isključivo odraz mojeg razmišljanja u određenom trenutku, a ne savjet za kupnju/prodaju dionica.

New Report

Close