DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 13:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

"netko" je stavio 3000 komada na kupnju na 67 kn, očito pokušava na silu pogurati DDJH gore….baš me zanima hoće li mu uspjeti i koliko će trajati?!? [rolleyes]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Ode Djuro u brda 😉

Jel su to nova pravila ili Investor šteka?

str. 5… [thumbsup]
http://www.poslovni.hr/img/BigShadowed/157605.jpg

Kupnja-26600kom
prodaja-14400kom [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

@plejboj
idealan dan za izlazak

Ma, dobro, Playboy. Ali, da nisam prodao prije tjedan dana cijelog Đuru (ok, nije toga bilo puno, ali više nego dovoljno da se omastim u međuvremenu) danas bih se valjao od smijeha, a ovako… Propustio sam desetak kuna više po dionici! Nisam prodao zbog tvojih postova nego da dokupim ADPL. Em bih danas ADPL kupio malo jeftinije (još na vrijeme za dividendu), em bih Đuru prodao puno skuplje. Baš me briga što će biti na ljeto. Doduše, hm, tko zna bih li nakon ovog danas imao srca prodavati Đuru … Ali, vidjet ćemo što nosi ljeto …

@kT1R2
Ne bih rekao prijatelju, rano, rano, rano je !!
Strpljen spašen i bogat,, mora se ispoštovati jedan obrazac koji ide visoko, visoko ?? [cool]

I very much love INGRA !!

@Playboy, kažeš: "Hej, onaj tko proda na moje postove doista je pravi glupan , pa svi mi ovdje iznosima svoja mišljenja i svaka odrasla, zrela osoba odgovorna je za svoje postupke i mora znati za sebe razmišljati..Ja sam DDJH iskrcao zadnje na 52 , 53 sa prosjekom 50 max ako i toliko jer sam targetirao bolju dionicu a koja je od tada rasla tek 10 % dok je DDJH sprašio 40 %.
Tko me je nagovorio – nitko . Nitko te ne može nagovoriti na ništa ako si dovoljno čvrst i vjeruješ u svoje mišljenje – dakle svoju dionicu."
Pa o tome ti i govorim, nisam prodao zbog tvog pisanja nego jer vjerujem u ADPL. Ljut sam na sebe jer sam pretprošli petak odlučio čekati što će se događati s Đurom do kraja prošlog tjedna, a onda sam se u pon. predomislio i ipak prodao. Vidim da imaš slično iskustvo, kao i mnogi, što mi nije neka utjeha. Danas bih volio da sam još imao Đuru, a imao bih ga da sam se držao prvotnog plana.

Plejboj je tu na forumu javno napisao da je izašao na 50, nisam se stime složio, ali sada ja javno pišem da sam danas izašao na 68

Ja sam svoj ddjh prodao po 59,25 kn u iluziji da u ovoj letargiji kupim povoljnije, i sada svejedno moram čekati korekciju sa gubljenjem velikog novca…

A mogao sam lijepo zaraditi….

Evo,danas dokupio još 200kom,da sam sebe odgovorim od prodaje,jer smatram da ovdje priča ne staje!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close