Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Biti će sutra u 10:00 : tko prvi njegova djevojka do prve blokade:-).Pozdrav svim forumašima uz preporuku-nemojte biti ludi i prodavati Đuru!To je bio prijateljski savjet.Pozdrav svima iz Broda. Skepticima,preporučam da prodaju DDJH,KSST je super prilika,novi natječaj će biti sigurno u slijedećih 5-6 godina,a ipak-možda niti onda.Ali ovo svejedno ne bih napisao na temi KSST.
Da li netko ima moguci presjek izvjestaja Specijalnih vozila unazad par godina.
Koliko ja znam u pozitivnim izvjescima prije par godina jedino je Montaza integrirala dobit.
Opet ponavljam da ce me ovdje tek izvjesce preko 4-5mil uvjerit da se nesto pozitivno dogadja!
Biti će sutra u 10:00 : tko prvi njegova djevojka do prve blokade:-).Pozdrav svim forumašima uz preporuku-nemojte biti ludi i prodavati Đuru!To je bio prijateljski savjet.Pozdrav svima iz Broda. Skepticima,preporučam da prodaju DDJH,KSST je super prilika,novi natječaj će biti sigurno u slijedećih 5-6 godina,a ipak-možda niti onda.Ali ovo svejedno ne bih napisao na temi KSST.
Walter misliš na negativnu ili na pozitivnu blokadu ??
Mislim govoriš ovdje nemojte slučajno prodavati, a da ide u blokadu… Ne razumijem zašto se bojiš iskrcavanja DDJH dionice ako smatraš da sutra ide u pozitivnu blokadu ?
Je li preporučaš onda da kupujemo odmah ujutro u 10 ili da ipak prije proučimo izvješća *?
@Plejboj
Ne bojim se ja ničega,jer mi nije sila muljati ljude. Ja što znam sam nekima rekao,a ti neki znaju moje ime i prezime,a time sam im se htio odužiti za njihovu pomoć kada sam ih zamolio.A što se tiče Vaše procjene da bi sutra mogla negativna blokada:-),može, ali bi bilo dobro tek kada prebacim novce sa devizne štednje na investor.Javim Vam se na private kad budem gotov,a Vi ga onda stiščite. I ne računajte previše na Kabu,zapravo,ako vjerujete-kupujte,ali nemojte obmanjivati druge.
Što se tiče tih Vaših izvješća od Đure-pa normalno da su izvješća loša jer je Đuro bio doslovno na koljenima.Ali sa kupovinom dionica se ne kupuje nešto što je bilo,nego nešto što će se događati.Slažete se?Bio sam 100% u KSST,prodao sve kada sam skužio da su se pre,previše zaletili.Pa bilo Vam je i objavljeno da su morali srezati troškove države za inos koji je planirano dobiti za tu zemlju.Ne kažem da ta zemlje ne vrijedi toliko, ali da je realno da će ju netko kupiti po toj cijeni-neće,jer znate i Vi i ja koji samo ljetujem na Čiovu, da osim zračne luke,kojoj ne treba sve,na ostalom dijelu i ne možeš nešto profiabilno napraviti.NATO baza ,ili šta ste sve pisali, uz UNESCO-v Trogir…ne budite smiješni.Jednog dana Kasina ili nešto takvo-to OK,ali zdrava hrana uz kerozinske pare,NATO ili slično nema šanse.Osim toga,polovinu zarade od KSST sam poklonio za jednu lijepu stvar.
A što se DDJH tiče,pravi učinci će se vidjeti tek slijedeće godine. Biti će još lijepih vijesti i to Vam alturistično kažem.A i više od toga što cijena Đure raste mi znači što će se svi ti ljudi vratiti sa čekanja i što će se još ljudi u Brodu zaposliti.Isto tako bih bio oduševljen da se napokon napravi drugi most za Čiovo.Pa neka i njega,kao i onaj stari napravi Đuro:-)
Još samo jedna mala opaska-ne preporučam nikome ništa,niti kupnju,niti prodaju. Samo kažem da ovo nije sve od Đure za one koji dionice imaju.
Sutra s jakom podrškom na bidu možemo visoko visoko. Vidjet ćemo kakvo će biti otvaranje..
@Plesač
Naj se ljutiti, ako pažljivo pročitaš što sam napisao, prijatelju neznani, junačino moja, vidjet češ da je ona druga rečenica odvojena zarezom i posebno podvučena. Ta druga se ne odnosi na tebe i tvoje pisanje, nego na pismonošu. Nego brate hajde stvarno ohladi malo. I sam znaš da če ĐĐ gore. Jasno ti je to kao i meni i svima ostalima. Nemoraš ga onda crniti, jer to nije lijepo i nagovarati ljude da ga ne kupuju, jer je 60 kn po tebi preskupo. Nemoj to raditi. Pročitaj svoje postove gdje upravo to navodiš. Rekao sam ti već da sam malo stariji čiko i ne cmizdrim prijatelju. Kada si ti vidio Mrguda da cmizdri, pa on i to mrzi !!
Budi mi dobar i svako dobro ti želim, zaista,, ali prekini više o tome padu ĐĐ i da to ne vrijedi ništa. Pred nama je pa čemo za koji dan svi znati, dali vrijedi ili ne…,, možda si i ti u pravu, ali vjeruj mi nisi ovdje niti ti a niti ja, čak ni bilo tko drugi kompetentan da nagovara nekoga dali je nešto dobro ili ne. Ja ću sad opet staviti samo graf, bez valovnih oznaka, a ti i svi ostali neka si sam zaključe gdje če ĐĐ npr idući tjedan !!
LP
Sutra s jakom podrškom na bidu možemo visoko visoko. Vidjet ćemo kakvo će biti otvaranje..
ajd bar na 68 da se iskrcamo [thumbsup]
@Plejboj
nadam se da ćeš ovdje komentirat sve više i više…