DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 13:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/F3jXdUkRgTwAqC45seydWg==.pdf

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

@Mrgud
[thumbsup]

@LeoNT
Vjeruj mi da če ih biti još, samo čete se iznenaditi. Ako danas ĐĐ probije liniju otpora 64,xx kn sam dragi Bog zna di če se to zaustaviti. Po svemu sudeći i dalje sam uvjerenja da hoće. Onda je to lijepa i krasna zgotovljena 4-vorka s naznakama visokog targeta !!
LP

I very much love INGRA !!

Samo tako mrgude, vidim da je ocjena super!!
Svaka cast!!!!!!!!

Ispričavam se što sam neki tvrdio da je ponudu za posao gradnje spremnika predao sam ĐĐ Holding, izgleda da su osnovali konzorcij s Gramontom. Ali to ništa bitno ne mijenja stvari, ionako bi dio posla išao na podugovaranje.

I izgleda da su trećinu od onih 100 vagona već napravili, sutra je već primopredaja.

@punto
Prijatelju, ja kada bi danas prodao svoje dionice bio bih u plusu, ali mi nepada napmet, molim plesača i njegove jatake da mi udjele ocjenu 1, a mi koji smo u dionicama ĐĐ čemo se kasnije smijati u slast. Nekome će biti krivo što nije u jednom od ovih vagona !!
LP [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Mozemo ocekivati da ce mediji biti puni Đure preko vikenda. Naravno u pozitivnom smislu. 😉

Jel sam dobro negdje procitao da ce i premijerka biti na potpisivanju?

Mozemo ocekivati da ce mediji biti puni Đure preko vikenda. Naravno u pozitivnom smislu. 😉

Jel sam dobro negdje procitao da ce i premijerka biti na potpisivanju?

Pitanje da li je pozitivno da i premijerka bude tamo ?!?

Bilo kako bilo , nije loš dan za Đuru , danas bi mogao završiti na 64 kn iako se ne bi začudio ako ga traderi spuste za kraj na cca 62 kn. Oni kojima je dosta 1 % zarade.

..pozitivno je sto ce biti u medijima.
A vise ce biti u medijima ako je premijerka tamo…to sam mislio 🙂

Mozda cujemo i vise detalja o toj novoj tvrtki koja se osniva s HZom i koji su im planovi.

64 probijeno…

auuuu………ja zaspao,a ono djurica ode……..lijepo me je poklopilo…….. [yawn]

U vezi osnivanja ove nove firme,ako su mi misli ispravne,a mislim da jesu-jedino što mogu reći je-svaka čast premijerki i ovom novom HDZ-u što je napokon postao normalan HDZ i što se ovako dobro priprema za budućnost u Europi. Skidam kapu i moram priznati-nisam očekivao.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Mozda cujemo i vise detalja o toj novoj tvrtki koja se osniva s HZom i koji su im planovi.

to je sve predizborna propaganda, čim prođu izbori za 3 mjeseeca sve će past u zaborav [yawn]

New Report

Close