DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 13:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zanimljiv interes za ĐĐ upravo baš prije subote tj. ponedjeljka… no, nije ni čudo budući da je sutra već petak, a burza subotom ne radi… [lol]

interes je isti kao i prijašnjih dana, cijena se vrti oko 60 kn bez većih rastova ili padova.ipak je sutrašnji potpis ugovora o spremnicima JANAFA ulagačima već neko vrijeme poznat i očekivan jer je još pred mjesec dana objavljeno da je DDJH dobio taj posao….

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

citat iz članka današnje Posavske Hrvatske "..prilikom posjeta premijerke Kosor, sutra će u ĐĐ biti potpisan ugovor o gradnji naftnih spremnika za JANAF te pismo namjere o osnivanju zajedničkog poduzeća HŽ i ĐĐ Holding koje će osigurati financiranje proizvodnje željezničkih vagona."

Malo su jasniji ovi negativni članci od sinoć.

manje je više, a više još više

Molio bi kolegu Mrguda , da i ako je prodao dionice stavi tehnicku analizu.
Zanimam me vidjenje tehnicara , da li moje vidjenje o korekciji ima temelje.
Gospodin xy usporedjuje na osnovu jedne godine DDJH i KOEI – ( Nije nagovor na kupnju:).
Neka ga usporedi u prijesjeku zadnjih 5g.

Prijatelju !!
Nisam prodavao ĐĐ dionice, već sam vršio i dokup na 61,20…(prosjek s provizijom). Neću više o targetu niti o nagovoru za kupnju, no može se iz svega do sada priloženoga o DDJH dinici, Holdingu ĐĐ ili kako veli plesač "grupaciji" zaključiti gdje bi nas to sve moglo odvesti. Za sada sam 100% samo u ĐĐ dionici, i sve ako se dogodi pad ispod 60 kn (govorim o lipama) i po 60 kn kupujem… (nalozi zadani). Ako prođe, prođe, u što iskreno ne vjerujem !!
Dali su navedeni svi poslovi koje če ĐĐ ove godine pokrenuti i ima u planu, čisto sumnjam, mislim da če se uskoro obznaniti još novih poslova, a u to sam čak siguran !!
P.S: Samo da dodam dok još prolazi…i dalje je na snazi val 4..dokle če ekstenzija vala 5 ovisi o vijestima koje če se ovih dana objaviti..Janaf , možda i još nešto,, NEZNAM !!
LP

I very much love INGRA !!

citat iz članka današnje Posavske Hrvatske "..prilikom posjeta premijerke Kosor, sutra će u ĐĐ biti potpisan ugovor o gradnji naftnih spremnika za JANAF te pismo namjere o osnivanju zajedničkog poduzeća HŽ i ĐĐ Holding koje će osigurati financiranje proizvodnje željezničkih vagona."

Malo su jasniji ovi negativni članci od sinoć.

ima li to planirano zajedničko poduzeće HŽ i ĐĐ Holding-a…. slučajno neke veze sa ovom lanjskom vijesti:
Željeznica SHS
"…Zajednička željeznica vjetar u leđa HŽ-u i gospodarstvu?…"

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5873769,00.html

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/F3jXdUkRgTwAqC45seydWg==.pdf

[thumbsup]

ŽIVOT JE LIJEP!

I uz sve to-ipak to neće biti sve:-).

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Malo su uranili sa vijestima… al ok… [lol]

jebeni skriveni nalozi… jebena burza

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Znaci, ako sam dobro shvatio, HZ i DDJH osnivaju novu tvrtku koja ce se baviti iznajmljivanjem vagona trecim stranama.

Mislim da je ovo jos jedna fantasticna vijest pogotovo u svjetlu osnivanja zajednicke zeljeznice na podrucju ex-Yu.

.. tko je ono rekao da vise nema dobrih vijesti. [angry]

Krece 5-ica ? Mozda za naivne do 63-64kn pa nazad ?
Gospodin xy je imao ovu info davni , a i mi mislim!

eto, izašla je i formalna vijest o sklapanju ugovora s JANAFom
da li sad postupiti po onoj "SELL ON NEWS"??? [undecid]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close