Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
zanimljiv interes za ĐĐ upravo baš prije subote tj. ponedjeljka… no, nije ni čudo budući da je sutra već petak, a burza subotom ne radi… [lol]
interes je isti kao i prijašnjih dana, cijena se vrti oko 60 kn bez većih rastova ili padova.ipak je sutrašnji potpis ugovora o spremnicima JANAFA ulagačima već neko vrijeme poznat i očekivan jer je još pred mjesec dana objavljeno da je DDJH dobio taj posao….
citat iz članka današnje Posavske Hrvatske "..prilikom posjeta premijerke Kosor, sutra će u ĐĐ biti potpisan ugovor o gradnji naftnih spremnika za JANAF te pismo namjere o osnivanju zajedničkog poduzeća HŽ i ĐĐ Holding koje će osigurati financiranje proizvodnje željezničkih vagona."
Malo su jasniji ovi negativni članci od sinoć.
Molio bi kolegu Mrguda , da i ako je prodao dionice stavi tehnicku analizu.
Zanimam me vidjenje tehnicara , da li moje vidjenje o korekciji ima temelje.
Gospodin xy usporedjuje na osnovu jedne godine DDJH i KOEI – ( Nije nagovor na kupnju:).
Neka ga usporedi u prijesjeku zadnjih 5g.
Prijatelju !!
Nisam prodavao ĐĐ dionice, već sam vršio i dokup na 61,20…(prosjek s provizijom). Neću više o targetu niti o nagovoru za kupnju, no može se iz svega do sada priloženoga o DDJH dinici, Holdingu ĐĐ ili kako veli plesač "grupaciji" zaključiti gdje bi nas to sve moglo odvesti. Za sada sam 100% samo u ĐĐ dionici, i sve ako se dogodi pad ispod 60 kn (govorim o lipama) i po 60 kn kupujem… (nalozi zadani). Ako prođe, prođe, u što iskreno ne vjerujem !!
Dali su navedeni svi poslovi koje če ĐĐ ove godine pokrenuti i ima u planu, čisto sumnjam, mislim da če se uskoro obznaniti još novih poslova, a u to sam čak siguran !!
P.S: Samo da dodam dok još prolazi…i dalje je na snazi val 4..dokle če ekstenzija vala 5 ovisi o vijestima koje če se ovih dana objaviti..Janaf , možda i još nešto,, NEZNAM !!
LP
citat iz članka današnje Posavske Hrvatske "..prilikom posjeta premijerke Kosor, sutra će u ĐĐ biti potpisan ugovor o gradnji naftnih spremnika za JANAF te pismo namjere o osnivanju zajedničkog poduzeća HŽ i ĐĐ Holding koje će osigurati financiranje proizvodnje željezničkih vagona."
Malo su jasniji ovi negativni članci od sinoć.
ima li to planirano zajedničko poduzeće HŽ i ĐĐ Holding-a…. slučajno neke veze sa ovom lanjskom vijesti:
Željeznica SHS
"…Zajednička željeznica vjetar u leđa HŽ-u i gospodarstvu?…"
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5873769,00.html
[thumbsup]
ŽIVOT JE LIJEP!
I uz sve to-ipak to neće biti sve:-).
Malo su uranili sa vijestima… al ok… [lol]
jebeni skriveni nalozi… jebena burza
Znaci, ako sam dobro shvatio, HZ i DDJH osnivaju novu tvrtku koja ce se baviti iznajmljivanjem vagona trecim stranama.
Mislim da je ovo jos jedna fantasticna vijest pogotovo u svjetlu osnivanja zajednicke zeljeznice na podrucju ex-Yu.
.. tko je ono rekao da vise nema dobrih vijesti. [angry]
Krece 5-ica ? Mozda za naivne do 63-64kn pa nazad ?
Gospodin xy je imao ovu info davni , a i mi mislim!
eto, izašla je i formalna vijest o sklapanju ugovora s JANAFom
da li sad postupiti po onoj "SELL ON NEWS"??? [undecid]