DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 11:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

"U odlukama Glavne skupštine održane u ponedjeljak navodi se kako će grupacija u ovoj godini imati 904,2 milijuna kuna prihoda, 884,4 milijuna kuna rashoda uz dobit od 19,1 milijun kuna"

PA KAKO ĆE USPJETI NAPRAVITI 884 MILIONA RASHODA ???

PROSTO DA NE POVJERUJEŠ [lol] [lol]

I to kada već sada najavljuju tako mizernu dobit onda svi znamo kako će završiti godina – u minusu , kao i prošla.

I kako će sa 18 miliona dobiti pokriti skoro POLA MILIJARDE DUGOVANJA i 70 miliona prenesenih gubitaka? ?

Kolika je to dobit po dionici uopće – 5 kuna cca ?

Dakle , sada je već na 1200 % očekivane dobiti a s onakvim dugovanjima … A ne valja to, neće to na dobro izaći ekipico moja , neće, neće … [wink]

Kressho

Meni je to super jasno. Kupiti po 60, za godinu dana prodati po 90, i briga onda tebe što će biti 2013. Tko živ tko mrtav.

Tko ce ti kupiti po 90?

Badava vam filozofiranje. Đuro ide kratkoročno dolje a dugoročno….e taj se nije rodio [huh]
Sve dobre vijesti su ispucane , sve se zna,svi poslovi ukalkulirani. Čak i sama uprava misli da možda neće rezultati biti baš kako planiraju ali planirati se mora.
Druga stvar,uprava je htjela maznuti svu eventualnu dobit za sebe,svakome po 5% posto…halo , pa kaj smo mi ostali veslo sisali?? [huh] Nepoštena uprava,loša dionica. Zašto da ja držim dionice DDJH??
Nema dividende,dobit upitna,ako bude dobiti ona ide upravi…a što sam onda ja ovdje??? Budala obična!?
I da,u pravu ste,prodao sam dionice DDJH…ponajviše zbog pohlepne uprave
[bye] [bye]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Meni je to super jasno. Kupiti po 60, za godinu dana prodati po 90, i briga onda tebe što će biti 2013. Tko živ tko mrtav.

Kolega Mrgud , do koliko ovo ide ?, molim tehnicku za DDJH?
Kiko123 kaze da ima one koji vide DDJH na 130kn! Jer ce kupovati po 90 0d njega.

S obzirom da sada imamo najave uprave o konkretnim planovima koji su izenađenje u vezi prihoda a sramotni u vezi dobiti može se vidjeti koja glupost je bila kupovati Đuru po 60 kn prije mjesec dana na špekulaciju.

19 mil kn na 900 mil kn je sramota.
Ovo će najuspješnija Đurina godina u zadnjih 10g, vjerovatno će angažirati sve proizvodne kapacitete u potpunosti i iz svega toga tek 19 mil kn dobit i to bruto koju članovi uprave planiraju podijeliti međusobno. Čime su oni zaslužili te novce, prošle godine su izgubili 50 mil kn.

Zadaća dd je stvarati dobit dioničarima, a Đuro novce zarađuje za nekog drugoga, pa koji je smisao ulaganja u ovu firmu?
Ovo je ništa drugo nego dobra dionica za trejd!

Čudi me da nisu prošlih godina predlagali da pokriju gubitak ,svaki u iznosu od 5%!? Toga se nisu sjetili,lopovi. Još su svi oni duboko u komunizmu,nas male smatraju blentavim ovcama [angry]. Ovaj prijedlog je za ginesovu knjigu za najgluplji prijedlog godine.
Ako ja imam 1% đ.đ. meni pripada 1% dobiti. Ako imam 3% firme onda me pripada 3% dobiti. Kraj,nema dalje.Sve ostalo je lopovluk.
Koja vijest bi sad mogla dignuti Đuru?? Nikakva. Pošto valjda taj famozni prijedlog nije prošao namještat će bilance da na neki drugi način maznu lovu. Ja sam s Đurom završio. [bye]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Čudi me da nisu prošlih godina predlagali da pokriju gubitak ,svaki u iznosu od 5%!?

Vjerovatno se ne osjećaju odgovornima za gubitke, njihova je zasluga samo kada posluju pozitivno.
Umjesto da ovu dobit iskoriste da vrate kredite koje su prošle godine digli oni žele sami podijeliti dobit.
Ja poznajem neke ljude koji su ulazili na Đuru po znatno većim cijenama od ove a nisu nikada dobili ni kune dividende. Dok dioničari(vlasnici) riskiraju svoju imovinu, ovi se bahate.

A treba li spominjati kako posluju kooperanti državnih firmi…..

Molio bi kolegu Mrguda , da i ako je prodao dionice stavi tehnicku analizu.
Zanimam me vidjenje tehnicara , da li moje vidjenje o korekciji ima temelje.
Gospodin xy usporedjuje na osnovu jedne godine DDJH i KOEI – ( Nije nagovor na kupnju:).
Neka ga usporedi u prijesjeku zadnjih 5g.

zanimljiv interes za ĐĐ upravo baš prije subote tj. ponedjeljka… no, nije ni čudo budući da je sutra već petak, a burza subotom ne radi… [lol]

Tko kaže da neće biti posla…?

1. "…U subotu bi se trebao potpisati ugovor o gradnji triju naftnih spremnika na Krku. S tim se poslom malo čekalo zbog žalbenog postupka nakon što je Đuro Đaković izabran za najpovoljnijeg ponuđača…"
http://www.vecernji.hr/biznis/gradnja-vojnih-oklopnjaka-podize-prihode-dure-dakovica-clanak-305565
2. "Janaf traži izvođače za projekt vrijedan milijardu kuna"

….Završetak projekta 2015….

Gradnja na terminalu Omišalj odvijat će se u više faza, a ukupno se planira izgradnja osam spremnika za sirovu naftu, svaki kapaciteta 80 tisuća prostornih metara, te izgradnju spremničkih kapaciteta ukupnog kapaciteta sto tisuća prostornih metara za skladištenje naftnih derivata.

Završetak tog investicijskog projekta predviđen je za 2015. godinu, ističu iz JANAF-a.

To je dio velikog investicijskog ciklusa kojim JANAF širi svoje spremničičke kapacitete za skladištenje obveznih i komercijalnih zaliha nafte i naftnih derivata na terminalima u Sisku i Omišlju…"

http://www.poslovni-savjetnik.com/investitor/janaf-trazi-izvodace-za-projekt-vrijedan-milijardu-kuna

3. Janaf do 2015. godine ulaže šest milijardi kuna
"… "S obzirom na to da dobar dio investicija planiramo financirati vlastitim novcem, želimo u provedbu naših projekata uključiti što više domaćih tvrtki čime ćemo zasigurno doprinijeti razvoju hrvatskoga gospodarstva, a što je u vremenima gospodarskih izazova iznimno bitno i na što smo ponosni", kaže predsjednik Uprave Janafa Ante Markov…"

http://www.skola-investiranja.com/naslovna/vijesti-sa-ostalih-portala/37-croemi-vijesti/51784-janaf-do-2015-godine-ulae-est-milijardi-kuna.html

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacki-parlament-izglasao-zatvaranje-nuklearnih-elektrana-do-2022-godine/558982.aspx

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

S obzirom da sada imamo najave uprave o konkretnim planovima koji su izenađenje u vezi prihoda a sramotni u vezi dobiti može se vidjeti koja glupost je bila kupovati Đuru po 60 kn prije mjesec dana na špekulaciju.

19 mil kn na 900 mil kn je sramota.
Ovo će najuspješnija Đurina godina u zadnjih 10g, vjerovatno će angažirati sve proizvodne kapacitete u potpunosti i iz svega toga tek 19 mil kn dobit i to bruto koju članovi uprave planiraju podijeliti međusobno. Čime su oni zaslužili te novce, prošle godine su izgubili 50 mil kn.

Zadaća dd je stvarati dobit dioničarima, a Đuro novce zarađuje za nekog drugoga, pa koji je smisao ulaganja u ovu firmu?
Ovo je ništa drugo nego dobra dionica za trejd!

al se tuče po ĐĐ, sva u 16. Nešto se dobro izgleda sprema kad je na djelu tolika količina negativnih postova! [proud]

manje je više, a više još više

New Report

Close