Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,50 | 310 | 20 | 13,00 | 18,00 | -6,63% |
http://www.morh.hr/vijesti_main.asp?id=1068
Evo linka iz MORH-a od 23.02.07 čiji tekst govori o uključivanju SR Njemačke u razvoj obrambene tehnologije HV-a, i potpisanom memorandumu.
Molim komentar.
23.02.2007. Potpisan Memorandum o suradnji na području obrambene tehnologije između ministarstava obrane Republike Hrvatske i Savezne Republike Njemačke
U petak, 23. veljače 2007. godine u Ministarstvu obrane, pomoćnik ministra za materijalne resurse Ivo Bačić primio je u posjet veleposlanika Savezne Republike Njemačke Nj. E. gospodina Hansa Jochena Petersa, te vojnog izaslanika Savezne Republike Njemačke pukovnika Burharda Kủhnapfela. Tom prilikom, potpisan je Memorandum o suradnji na području obrambene tehnologije između ministarstava obrane Republike Hrvatske i Savezne Republike Njemačke. Tekst sporazuma otvara novo područje suradnje – područje obrambene tehnologije za koje postoji obostrani interes.
Sporazumom je predviđeno formiranje zajedničkog tijela pod nazivom Zajednička koordinacijska skupina koja će raspravljati o svim pitanjima iz područja obrambene tehnologije. Plan obrambene suradnje za 2007. godinu predviđa organizaciju prvog susreta navedene skupine koja bi se trebala održati u SR Njemačkoj tijekom godine.
Potpisivanje Sporazuma još je jedan doprinos intenziviranju suradnje sa Saveznom Republikom Njemačkom.[smiley2]
daleko je jesen, do jeseni je DDJH na 300 kn.
Do jeseni??!!
Mislim … ipak malo ranije. [smiley11]
Pratiš što se dešava zadnih dana?
cadilac:
”
”
Do jeseni??!!
Koliko ja vidim dogadja se pad na 165,01 kn
cadilac:
”
”
Do jeseni??!!
Što se događa osim velikog pada cijene?
[smiley4]
Ništa se ne događa, a to je malima bio “pouzdan znak” da dionica više ne vrijedi. [smiley2]
Ti radi što hoćeš, ja sam kupio, a otvorio sam i nove naloge na kupnji. Po ovoj cijeni je zicer kako god okreneš. [smiley2]
Još kad se sjetim da sam se promišljao da li iz DDJH preći u MIV u potpunosti… tc tc. nadamo se skorašnjem oporavku
A recite vi meni samo jednu stvar… zar stvarno mislite da će fondovi kupovati DDJH NAKON objave rezultata?
Ma naravno… i onda je svizac zamotao čokoladu u omot…
Kao ja sam pametna, a oni su glupi.
Pa ljudi moji, da li je itko bacio pogled na svakodnevno stopiranje od 0,5 mil.kn u proteklih … koliko? Dva tjedna? Više?