DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 11:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zavrsile igrice, sa pritiskom na prodaji od 10.000kom. Netko zeli pokazati misice

he,zanimljivo, opet kupnja napada [rolleyes]

Hm, nešto ćudno se događa….gap popunjen, i gdje sada .. neznam što piše plesač jer mi je na ignore, ali sigurno za dole.. čim je uočio nalog od 6, 9t kom. Optička varka za slijepce, vidimo se tamo negdje GORE !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

Nije vise 9420, nego samo 4000. Uvidio ulagac da to ide jos gore, pa ne treba jos prodavat.

Uvidio ulagač da na taj način neće ništa prodati pa povukao naloge i rascjepkao na gomilu malih …

Tako se to radi kada nema baš kupnje, a prodaja bi željela van.

Ono što se ovdje dešava je da bi mnogi htjeli izaći sa 50 % kapitalne dobiti ili manje ovisno na koliko su ulazili a grlo je veoma usko…

Da se krene prosipati 10ak, 20 tisuća odjednom cijena bi šljusnula na 50 samo tako. A ovako, navlačenjem praznim pričama o 900 miliona prihoda kojih nema niti u jednom izvješu bez zbrajanja 3 godine kao jednu , i rascjepkanim nalozima polako se izlazi na 60ak…

I to je ok, tako bi i ja odradio da sam ostao ovdje nakon 50-ice… Pozdravljam "dilere" dakle i svaka im čast, znaju znanje.

Ali ovi novi šta kupuju i očekuju da će i oni ubrati 50 % jednoga dana, i to sada nakon šta su sve moguće štorije i novi poslovi ukalkulirani u tržišni cijenu … Eh, takvi mi već nijesu jasni … [shocked] [proud]

Kressho

Ma Plejboj,
znas sta ma ti si stvarno u pravu.
A nista kad je tako, idem i ja odmah stavit sve na prodaju
🙂
🙂

Veliki nalozi za prodaju, teraju male preplašene da ih preskaču, odavno smišljena politika dokupa po nižim cijenama. I oni što su bili sa 5, 6 ili 9t komada, stavili su i više manjih naloga ispred..po 500, 400, a uplašeni zeko s 50, 100 ispred, i tako se spušta cijena. Torbari na kupnji samo sjede skrštenih ruku i uzimaju blago po niskim cijenama. Kladimo se da su ZG banka, Raiffeisen i gosp. N.Bakić danas povečali svoje portfelje za nekoliko tis. komada. To bi bila istina !!
Molim da mi se udjeli dobra ocijena,,, recimo (1), nju najviše volim kad pogodim !!
LP [pray]

I very much love INGRA !!

15. i 15 min – cijena 61.29
Taman do 4 na 63

čudna trgovina na Đuri [sad]

http://grad-brod.info/video-smijesni/hrvatska/hrvatske-nove-elektricne-vuvuzele-by-duro-dakovic/

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Ti plejboy i dalje nastavljaš u svom stilu, ha?

Ajmo još jednom:

1. Posao gradnje Janafovih spremnika je dobio Đuro Đaković Holding d.d., nikakav konzorcij. Prestani "obmanjivati" (pod navodnike jer ne vjerujem da imaš imalo reputacije) ljude koji ovo čitaju. Tko će taj posao izgradnje zaista i odraditi (sastavnice iz ĐĐ grupacije ili neki "vanjske" firme) je manje važno.

2. Prihod od 900 milijuna kn je PROCJENA za ovu godinu. Normalno da toga nema u izvješćima jer se to tek treba dogoditi, zato i govorimo o "game changingu" u Đuri (prošle godine prihod 274 milijuna kn, a Uprava ove godine očekuje 900 milijuna). To će biti ujedno i najveći prihod ikad (za sad je najveći prihod bio 923 mil. kn 2008. godine, ali tada se konsolidirala i ĐĐ Montaža koja je od svih ostalih sastavnica grupacije imala najveći prihod. Dakle, bez nje bi to bilo značajno manje).

3. Odakle ti da je cijena prošla knjigovodstvenu vrijednost dionice? Daje P/B iznad 1???

p.s. Sad imam dionice DDJH (nakon duuužeg vremena). Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju, samo demantiranje korisnika Plejboja u plasiranju njegovih dezinformacija.

Malo pitanja i odgovora:

http://www.poslovni.hr/vijesti/ulagaci-vjeruju-u-visok-skok-dionice-dure-dakovica-182240.aspx

KUPNJE (17.618) – DDJH-R-A PRODAJE (31.529) – DDJH-R-A

meni je ovo dosta da pricekam jos s kupnjom… to bih i drugima savjetovao…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close