DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 14:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas je skupstina 🙂

Plejboj rasprodaje? kako bi tzv. i prividno dokazao da je bio u pravu….?

Slazem se. Svaka mu cast. To je pravi igrac. Kad bi ih bilo vise, uvijek bi znali kad ce gore a kad dole. 🙂

Plejboj rasprodaje? kako bi tzv. i prividno dokazao da je bio u pravu….?

rasprodaju oni koji su ulazili na 35-40-45 kn….sad ostati u DDJH beš ne donosi miran san, dobre vijesti su ispucane, dionica je to odradila rastom, a što sada?

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

ja prodao na 45,xx
sretno kupcima

Molit ljude na poslovnom za ponovni dokup?

rasprodaju oni koji su ulazili na 35-40-45 kn….sad ostati u DDJH beš ne donosi miran san, dobre vijesti su ispucane, dionica je to odradila rastom, a što sada?

Dobre vijesti tek dolaze:

Sluzbena objava posla s JANAFom, polugodisnje izvjesce, nastavak price sa BOVima za treca trzista su samo do nekih koje nam slijede u kratkom/srednjem roku i misljenja sam da se na slijedeci rast nece dugo cekati.

..ali ovo je samo moje misljenje… [wink]

Izgleda da je skupstina gotova.
Netko nesto zna 🙂

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/daajeJ3KrbD7vNt2XaY2wQ==.pdf

Planirana dobit za 2011: 19 miliona kuna !!!!

Upravo citam i da ne povjerujes svojim ocima!!!!!

Bit ce sutra veselo u 10.00

Ha, ha, ha, ha…bravo Widra, ali vidiš kako se gubitaša ocjenjuje, sve same stotke, da ne povjeruješ, tupson do tupsona… Svi bi ĐĐ voljeli vidjeti na 5 kn ili na 20, pa čak i 30-et ali to če se dogoditi dan poslije 21.12.2012 ali tada ga niti Plesač neće moći kupiti… ha, ha i ha…"Konzorcij 440" od sada ignore …..LP

nemojte kolega biti ljubomorni na dobre ocjene koje plejboj dobiva na ovoj temi, forumaši su prepoznali njegovu kvalitetu pisanja i to nagrađuju visokim ocjenama…uvjeren sam da ćete i vi dobivati više ocjene kad popravite kvalitetu pisanja i počnete u grafovima s TA češće pogađati trend [thumbsup]
[/quote]

U niti jednom slučaju ja i ti nemožemo biti kolege .. a niti prijatelji na PF. Isto kao i plesač IGNORE !!

I very much love INGRA !!

Dobre vijesti tek dolaze:

Sluzbena objava posla s JANAFom, polugodisnje izvjesce, nastavak price sa BOVima za treca trzista su samo do nekih koje nam slijede u kratkom/srednjem roku i misljenja sam da se na slijedeci rast nece dugo cekati.

..ali ovo je samo moje misljenje… [wink]
[/quote]
Takvo je i samo moje mišljenje [thumbsup]

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

New Report

Close