DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 17:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vidjet cemo sutra na skupstini, da li ce broj 5. uspjeti u svom naumu.
Bas me interesira sto ce da bude 🙂

@Plejboj
Iskreno, ja do sada nisam vidio na poslovnom forumu dosadnije osobe i večeg drukera od tebe. Zato sam i napisao "Tko te plaća". Koliko je meni pozato dionice ĐĐ ne posjeduješ, a na forumu ĐĐ si najprisutnija i najnegativna osoba. I odakle onda toliko brie za NN osobe i bojazni da če netko nešto izgubiti. Izgledaš mi kao majka Tereza, ali ti si, ako se ne varam muško, ili ??

I very much love INGRA !!

@Plejboj

Iskreno, ja do sada nisam vidio na poslovnom forumu dosadnije osobe i večeg drukera od tebe. Zato sam i napisao "Tko te plaća". Koliko je meni pozato dionice ĐĐ ne posjeduješ, a na forumu ĐĐ si najprisutnija i najnegativna osoba. I odakle onda toliko brie za NN osobe i bojazni da če netko nešto izgubiti. Izgledaš mi kao majka Tereza, ali ti si, ako se ne varam muško, ili ??

Prije Don Quijote.. [lol]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Sad ce mene Plejboj okriviti da sam amaterski izmanipulirao i na svoju stranu dobio par forumaša, jel tako? 🙂

evo 1000 komada na 60,00 kn… kad ne vridi…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

evo 1000 komada na 60,00 kn… kad ne vridi…

ajmo mali iskrcajte se, još uvik imate šansu… u čemu je sad problem…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

"Problem" je sto nitko ne zeli prodavati na ovim razinama i tko zeli kupiti vecu kolicinu, morati ce podici cijenu na visu razinu.

Ocito, tko je mislio prodati na ovim razinama je prodao…

evo prodali par tisuća komada na 60,00 kn…eto "problema"…

… ma nema "problema" 😀

…ladovina. [cool]

Grafičari, što imate za reć!!??

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

@Plejboj

Prije Don Quijote.. [lol]
[/quote]

ROBIN HOOD možda najprije …

Ekipo ja nisam ovdje zbog vas postojećih dioničara, već ljudi koje pokušavate navući kolektivno u ovu dionicu po pre visokoj cijeni u koju je već uračunat posao s JANAF-om, a čija će se dobit – ako ju uopće bude podijeliti čitavim Konzorcijem kao što lijepo i piše u raspisanom natječaju.

Prema tome, nemojmo se praviti blesavima, i pričati tu o nekim drukovima. Danas namjerno nisam pisao do 16.00 pa je cijena svejedno išla više dolje nego gore.

Dakle – nitko me ne plaća, a ako toliko vjerujete u svoj DDJH onda mi na neki način dugujete barem piće jer vam već danima omogućujem "jeftin" dokup zar nE ?

Prema tome – MRGUD PLATI TO PIĆE VEĆ JEDNOM !! [wink]

Kressho

Stanje 16.06.2011.
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
HZMO
660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
MINISTARSTVO FINANCIJA
609.578 18,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
REPUBLIKA HRVATSKA
217.286 6,71 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
PBZ D.D.
210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5.
BAKIĆ NENAD
141.482 4,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6.
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU
104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
7.
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1)
47.020 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
8.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D.
22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D.
19.082 0,59 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
ZAGREBAČKA BANKA D.D.
12.863 0,40 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 63,18

broj 5. dokupio 3576
broj 9. dokupio 6012

New Report

Close