@Pleyboj
Hajde ti nama lijepo kao pravi reci tko je tebe potkupio i po kojoj lovi.
optuživati druge bez ikakvih dokaza da su potkupljeni (korumpirani) je sramotno!
ZANIMLJIVO…
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=d4784eb3-393a-4016-bfc2-97ed94fb49d1
[thumbsup]
ŽIVOT JE LIJEP!
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1036297&page=140
Za upućene, pogledajte zadnji post:-)
mislim da je to čista navlakuša. svi koji su trebali dobiti dionice dobili su ih još prije 2-3 godine. ovu sad dezinformaciju izvlače novo registrirani nickovi kako bi zaplašili i skinuli cijenu dolje….
Da li tko moze nazvati fond ,i provjeriti informaciju? Po Brodu ljudi hodaju sa ugovorima fonda sa 10.06; i imaju 7 dana da uplate novac za 755komada.
Nitko , osim nekoga tko ce ti posuditi. Ja sam upravo starom od mog frenda dao 17 000 kn za ugovor sa fondom. Oni 70% ja 30% od plusa.
Oni placaju dionicu 22-23kn.
Da li tko moze nazvati fond ,i provjeriti informaciju? Po Brodu ljudi hodaju sa ugovorima fonda sa 10.06; i imaju 7 dana da uplate novac za 755komada.
Prvo daješ 17 000 KN nekome, a onda ne znaš zašto si dao.
Dobar si
Znam, ali danas ih ima sve vise , zovite Fond , mene zanima koliko je toga u opciji.
Ja sam dao jer mislim zaraditi , ali mi nije svjedno ako ih ima jako puno!
Nemorate se sa mnom raspravljat , ja govorim istinu , samo sam mislio da tih ugovora manji broj.
Fond (HFP) vise ne postoji. Postoji AUDIO.
istina da hodaju i nude 90 kn
info nije 100 % iz druge ruke je
nude 90 kn za dionicu koja na burzi vrijedi 57 kn??! [lol]
Nemoraš zvati fond ,pitaj tog frenda što si mu posudio 17 k kuna , on zna(piše mu u ugovoru)
[thumbsup]
mislim da je to čista navlakuša. svi koji su trebali dobiti dionice dobili su ih još prije 2-3 godine. ovu sad dezinformaciju izvlače novo registrirani nickovi kako bi zaplašili i skinuli cijenu dolje….
pričaš gluposti(btw jako si mi ti stari nick isto..uhhh [lol] )