dobio sam riješenje o kupnji dionica ddjh po povlaštenoj cijeni,za 755 dionica plačam 17750 kn ili 455 dionica 11116 kn.Ja sam branitelj koji ima pravo na kupnju dionica.Može li netko mi reći dali da kupim ili ne i koliko mogu vjerovati Agenciji za upravljanje državnom imovinom (audio).
frende ja sam dobio prošli tjedan to isto.fino potpiso na 755 komada uplatio 20 k kn i eto dobio baš jutros došlo nazad ,sad u SKDD lagano.Neznam što se misliš uopće,ja sam to ionako otpisao kao neću ni dobit,sad kad je došlo lagano 25 soma u pađe ,plazmu novu umem,pokrijem minus na tekućem i 10 dana na more,pa kud ćeš veće sreće [cool]
dobio sam riješenje o kupnji dionica ddjh po povlaštenoj cijeni,za 755 dionica plačam 17750 kn ili 455 dionica 11116 kn.Ja sam branitelj koji ima pravo na kupnju dionica.Može li netko mi reći dali da kupim ili ne i koliko mogu vjerovati Agenciji za upravljanje državnom imovinom (audio).
frende ja sam dobio prošli tjedan to isto.fino potpiso na 755 komada uplatio 20 k kn i eto dobio baš jutros došlo nazad ,sad u SKDD lagano.Neznam što se misliš uopće,ja sam to ionako otpisao kao neću ni dobit,sad kad je došlo lagano 25 soma u pađe ,plazmu novu umem,pokrijem minus na tekućem i 10 dana na more,pa kud ćeš veće sreće [cool]
[/quote]
u jednom danu otvorio si 2 računa da bi izazvao paniku. inventivno, ili bolesno, kako tko gleda.
Samo graf, malo je 68 kn za target 5-ce, ide to puno višlje !!
Gledaš ovo paspartu, grgas i društvo?
naravno da će up, kad god netko lupi po asku odmah netko malo baci na bid, ove dvije tisućice služe zna se čemu jer do 68 je prazan prostor. PRAZAN.
aha…. a 5000 i kusur ispod 61 ćete kao vi skinuti?
[/quote]
Netko je skinuo
[proud]
Gledaš ovo paspartu, grgas i društvo?
[/quote]
Ne ne gledam ničije, samo sam u razmišljanju, kako sam i naveo Peyinom i njegovoj odlučnosti a i pogotcima. Svaka čast i iskrene čestitke njemu !!
LP svima… ja sam tamo gdje trava ne raste – zelena, ali se nadam ipak skorašnjem rastu !! [angry]
[/quote]
pa šta čekaš to ti je 23.kune po dionici…a ona danas vrijedi 62,81 kunu zadnja cijena…a prodat ćeš ih odmah po 60…
26714 komada vam je odnešeno ispred nosa,tokom današnjeg dana.
a možda je 26.714 komada uvaljano naivnima? vrijeme će pokazati… [yawn]
[/quote]
u jednom danu otvorio si 2 računa da bi izazvao paniku. inventivno, ili bolesno, kako tko gleda.
[/quote]
Da upravo tako,kako tko gleda! Nevjerovatno!
Novo stanje , dokupljuje broj 5 , neznam više koliko , nisam gledao jučer.
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
HZMO
660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
MINISTARSTVO FINANCIJA
609.578 18,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
REPUBLIKA HRVATSKA
217.286 6,71 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
PBZ D.D.
210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5.
BAKIĆ NENAD
122.776 3,79 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6.
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU
104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
7.
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1)
47.020 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
8.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D.
22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D.
15.443 0,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
ZAGREBAČKA BANKA D.D.
14.843 0,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 62,55