DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/financial-times-europska-komisija-u-petak-zatvara-pregovore-s-hrvatskom/555521.aspx

ovo ne može naškoditi našem Đuri[thumbsup]

Može itekako, upravo u tome i leži tajna nedavnog napuhavanja mnogih dionica. Postoji opravdan strah ulagača, i mudrijih investitora da će nakon potpisivanja "predugovora" za EU tržište doživjeti ozbiljnu korekciju. Upravo se zato sada stvara euforija oko ulaska u EU i na temelju toga napuhavaju vrijednosti unatoč slabim ili nikakvim temeljima za isto.
Pa što ako će Djuro dobiti posao težak 200 miliona kuna =? A još ni to nije 100 % dok ne prođe žalbeni rok …
Treba od tih 200 miliona napraviti dobitak, a do sada je Djuro pravio samo gubitke prema izvješćima. I k tome treba od tih 200 miliona napraviti ni manje ni više nego barem 80 000 000 dobitka da bi Djuro po prvi puta poslova sa dobitkom i prebio dosadašnji preneseni gubitak od preko 20 kn po dionici.
Ako napravi 80 000 000 od tog posla čiste love onda možemo pričati o nekoj dobiti od 2 kn po dionici a koja opet ne bi opravdala veću cijenu od 40 kn po minimalnom omjeru 5 % profit prema tržišna vrijednost.
SLDM posluje s dobitkom, nema ni blizu tolika zaduženja kao DDJH, dijeli dividendu 3 kn po dionici pa košta svega 24 kn na burzi.
A kako će vječiti gubitaš DDJH najednom napraviti 40 % profita od dobivenog posla stvarno ne znam. Nigdje još nisam vidio da izvođač radova gradnje spremnika napravi 40 % čiste love od prometa. Doista, mislim da to ne postoji.
A da bi DDJH sa 470 000 000 dugovanja i gubitaka vrijedio sadašnjih 60 kn na burzi trebao bi doslovno 200 000 000 profita a ne prometa. Nadam se da svi ovdje razumijete razliku između "težine posla" i "čiste dobiti". Jer inače bi vam vaše dionice uskoro mogle postati "preteške".

Ja sam se zadovoljio sa 50ak kn, u ovom krugu, 60 je po meni vrhunski izlaz, al šta da vam kažem, nekima neće biti dosta ni "sto" [wink]
[/quote]

majstore, pričaš nebuloze…jedna od najatraktivnijih dionica (INA-R-A) je započela sa IPO-om na 1690 kuna i kolika im je bila dividenda? Da li im je ikada bila dividenda u vrijednosti: dividenda x 8 = cijena dionice? Nije, i nikada neće ni biti, a ni ti nikada nećeš to tako napisati.

Postaješ sve više druker prema dolje na Đuri!!!

Ima DDJH već jako dugo, i ovo nije poziv niti za kupnju niti za prodaju!

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Ne znam gdje je moj frend Ami 8-Efodix,ali stari svaka čast svim tvojim analizama ,jer sve se odigralo po tvom scenariju,ali doslovno sve.Evo danas je probijena ta tvoja famozna granica od 65.Aj vidi po tvojim analizama gdje je slijedeći otpor.Ako se dobro sjećam mislim da je nekakva granica u rastućem valu bila 75,ako probije gornji trokut od 65????????????Frende ako si u mogućnosti javi se.
Hvala i Bravo majstore.A i Šef Sale bi isto dobro došao sa svojim analizama.Lijepi prijateljski pozdrav obadvojici.

peyo

http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-dure-dakovica-najskuplja-u-dvije-godine-181004.aspx

http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-dure-dakovica-najskuplja-u-dvije-godine-181004.aspx

čestitke DDJH na najskupljoj cijeni u zadnje 2 godine! [thumbsup]

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

Fala daj molim te čestitaj nam i sutra i prekosutra i cijeli mjesec…………ha,ha

peyo

dobio sam riješenje o kupnji dionica ddjh po povlaštenoj cijeni,za 755 dionica plačam 17750 kn ili 455 dionica 11116 kn.Ja sam branitelj koji ima pravo na kupnju dionica.Može li netko mi reći dali da kupim ili ne i koliko mogu vjerovati Agenciji za upravljanje državnom imovinom (audio).

Frende kad malo bolje razmislim -jel ti to malo lagiš.Zvao sam svoju udrugu veterana,niko nema pojma o tome.Ko je tebi to ponudio,ako nije tajna.

peyo

dobio sam riješenje o kupnji dionica ddjh po povlaštenoj cijeni,za 755 dionica plačam 17750 kn ili 455 dionica 11116 kn.Ja sam branitelj koji ima pravo na kupnju dionica.Može li netko mi reći dali da kupim ili ne i koliko mogu vjerovati Agenciji za upravljanje državnom imovinom (audio).

O čemu ti pričaš,ne daju ljudima besplatne što ih sleduje,ima ih koji par godina čekaju…a tebi daju još da kupiš povlašteno???????

Jedina dionica gdje se trnutno zarađuje na zse

predao sam papire prije 2 g jer sam radio u đuri đakoviću 15 g i imao pravo na dionice,svi koji su radili u đđ a poslje otišli u rat imali su pravo na povlašteni paket dionica.Pojedinci koji su 2007 uspjeli izvuči svoj paket su prodavali po 250 kn i više.Ja nisam pa sam tek sad dobio riješenje jer kad sam saznao za to došlo je do nekih afera u Hrvatskom fondu za privatizaciju i sve je bilo blokirano,sad stvar riješavam s Agencijom Za Upravljanje Državnom Imovinom.

Da i ako pukne onih 2500 na 65 ode u blokadu………..iskreno se nadam.

Danas vjerojatno ne ali ima dana , polako ali sigurno , sutra bi bilo ok !

Zagrebačka burza: Đuro Đaković u dva tjedna uzletio 56,2%

ZAGREB – Vjerojatni kraj pregovora s EU u petak oraspoložio je domaće investitore. Bude li doista sve prema najavama iz Bruxellesa petak bi mogao donijeti pravu erupciju oduševljenja.

Ovo bi moglo značiti skok preko tri cifre.Gasim komp i palim u ponedjeljak,neka mi bude kao iznenađenje pod bor za božić.Sretno svim ulagačima ,trejderima, drukerima……….svima.

peyo

New Report

Close