DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ova firma je u gubicima otkad je NAJBOLJI NJEN DIO PRODAN- Montaža prodana DDJM,
Dakle već oko tri godine ne znaju što je plus.
Proći će puno vode ispod Savskog mosta da bude bar jednu kunu u plusu.

A cjena divlja kao da je najbolja firma u Hr.
Zbog čega!?
Čista manipulcija dionicom,može bitno i udružena.
Udruženi zločinački pothvat.
Ali mi zato imamo Hanfu,ona će to sankcionirati.
Moš mislit.
Za ovo bi na nekom uređenom tržištu kapitala završio u zatvoru.
Ali nama će još sto godina trebati da postanemo pravna država,ako i tad?
Znaju to oni koji trebaju znati i drmaju ovom burzom dok mogu.

Samo da nešta primjetim-sve do 70 su oni koji su ušli sad u ovom velikom valu,tsunamiju koji je donesao lijepu lovu.Sad su se svi isti nabili na prodaju,i daj bože da prodaju i zarade,pa da mi opet zdravo krenemo prfema gore u visine.Mada nemam ništa protiv još jednog tornada.Kad se sjetim svih postova od 37-38 kuna,pa silna pljuvanja i topovi,a gle sad opet isto,pljuvanje jedan po drugom.Kao da se na forumu vrti lova ,a ne na burzi.SRETNO SVIMA I SVIMA ŽELIM PUNE DŽEPOVE,JER TAKO ĆE KRENUTI I OSTALE NAŠE TURBO PODCIJENJENE DIONICE.

peyo

nekima je muka,
pa zar stvarno mislite da trgovina ovisi o vašim stalnim porukama…
zar stvarno mislite da tako možete zaradit novac na burzi…
a možda sam stvarno naivan…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Kad se samo sjetim da sam kupio INU i malo prije nego je MOL objavio ponudu ja prodao. AAAAAJME kako mi je bilo žao. Ali isto tako nisam pisao protiv INE, u biti uopće nisam ni pisao komentare o INI, jer tu dionicu više nisam imao niti sam je imao namjeru kupovati.
E sad je pitanje zašto netko piše o Đuri. Ili ima dionice, ili ih misli kupiti, ili mu je žao što ih je prerano prodao????

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Ja sam naučio jednu stvar , onaj koji kupuje ( XY tip ) ima jedan specifičan MO ( modus operandi ). Oni koji prate ultimate fight rekli bi specijalku a ta je – ne zadovoljava se sa 10-20 % zarade. To se vidjelo na ADPL , KORF , FNCV i sada na DDJH. Po meni tek je na početku puta.
Na kraju krajeva i dalje je veliki dioničar gore navedenih dionica a to mi pokazuje da je dugoročni investitor.

Pogledajte analizu na linku

http://trzistakapitala.wordpress.com/

pa sami donesite sud da li treba kupiti ili prodati.

Po meni dokup obavezno !!!

molim moderatore da dobro procitaju tekst i ne brisu ga ovo je stvarni copy paste a tu je link odakle je a zakljucke neka donesu ulagaci

http://trzistakapitala.wordpress.com/2011/06/07/ddjh/#comment-5247

nbakic | 07.06.2011. 13:24 u 13:24 | Odgovori i4 Glasova
Pa baš bi me zanimalo kad ste vi prepoznali i s kolikim količinama? Možda danas? Ako niste razumjeli, to što sam danas ovo objavio ne znači da sam danas prepoznao. A kao što sam i rekao, jako sam nezadovoljan da sam tako loš, ali što je sa svima onima koji su mi prodavali na 37-50, ili nisu kupovali?

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Pa zbrojite samo ,po meni je realna cijena oko 150 kuna.A sad do 100 nema 8000 komada.Sjetite se Hg spota koji je bio pred stečajem pa je odletio na 120 kuna u jednom danu.Usporedba je glupa,jer je to kao pomiješati kruške i jabuke,ali Đuro sa ovakvim potencijalima mora preko 150 jer je turbo podcijenjen i šta veli kolega- nepravedno podcijenjen.I čemu pljuvanja ili kupi ili vozi dalje.Ja sam evo i danas ubo,mada nisam mislio,ali jednostavno ovome se kraj ne nazire.A bijele vrane,bilo ih je i bit će ih.SRETNO.

peyo

Još kad padnu ovi na 62,30 ode i ovo na hlađenje. Ali da se bilo ljepo provozati,bilo je….. [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Vozim se ja frende već tri mjeseca i još mi se vozi,nije mi dojadilo.

peyo

Bit će zanimljivo viditi promjene u TOP 10. Tko kupuje, i kada će se pojaviti u TOP 10. [thumbsup]

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

igrač je odlučio kapitalizirati veliku dobit ,
sad će nož na dolje
moglo bi ostati puno dugoročnih ovčica ovdje

igrač je odlučio kapitalizirati veliku dobit ,
sad će nož na dolje
moglo bi ostati puno dugoročnih ovčica ovdje

Isto tako ja kažem:
moglo i ne bi [proud]

New Report

Close