DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da nidi promašio temu?[smiley2]

Pozdrav

Nikako. Još uvijek nisam vidio tvoje argumente za konstantno pljuvanje po DDJH i hvaljenje DDJM, kad jedna dionica veže drugu. Ja ne pljujem DDJM, čak mislim da je u ovom trenutku možda čak i bolja prilika nego DDJH kratkoročno

Hell is Empty and all the Devils are Here

I zato ćemo Djuru ovaj tjedan opet gledati iznad 190 KN. Ja samo žalim što nisam imao novaca da podebljam saldo s ovom jeftinom prošlotjednom rasprodajom

Riječi ti se pozlatile!

Krupne glasine nastaju od sitnih šaputanja.

Nikako. Još uvijek nisam vidio tvoje argumente za konstantno pljuvanje po DDJH i hvaljenje DDJM, kad jedna dionica veže drugu. Ja ne pljujem DDJM, čak mislim da je u ovom trenutku možda čak i bolja prilika nego DDJH kratkoročno

Ne pljujem po DDJH i nemam ništa protiv te dionice. Ono što me potiče da ponekad napišem koji kritički post jesi ti i tebi slični.
Vidim da si relativno nov na ovome forumu i da su te očigledno nategnuli na kupnju DDJH pa ću ti prijateljski dati jedan savjet. “Ne kupuj dionicu kada svi o njoj pričaju, kupuj je onda kada se o dinoci šuti. Pravi majstori nikada ne hvale dionicu dok je skupljaju, nego tek onda kada su je kupili”. Pa ti kako hoćeh.

Pozdrav

DDJH sam kupio prije nego sam počeo pisati na forumu, debelo prije listopada 2006. I od onda ga stalno prikupljam. Ti si korisnik 9 mjeseci dulje od mene i odjednom si ti expert i guru a mi ostali naivci.. Čemu podcjenjivanje?

Pozdrav

Hell is Empty and all the Devils are Here

20.02.2007 14:36
Đuro Đaković Holding prodaje udio u Đuro Đaković aparatima

Početna cijena za 38,5% dionica društva u kojem je pedestak zaposlenih iznosi 1,36 milijuna kuna

Đuro Đaković Holding objavio je prodaju udjela u društvu Đuro Đaković aparati, a na prodaju je ponuđeno 13,6 tisuća dionica koje predstavljaju 38,5% udjela u društvu. Početna cijena udjela je 1,36 mil. kuna, objavljeno je u oglasu u kojem stoji da Đuro Đaković aparati imaju pedesetak zaposlenih, a društvo se bavi proizvodnjom i prodajom aparata za industrijske plinove. Rok za dostavu ponuda je 16. ožujka 2007. godine.

Đuro Đaković aparati su prije tri godine izašli iz stečaja i društvo danas solidno posluje. Izlazak iz stečaja proveden je na način da su dionice koje je držao ĐĐ Holding koji je imao gotovo stopostotno vlasništvo, dodijelio zaposlenima i tadašnjim vjerovnicima, tako da danas oko polovice vlasništva drže zaposlenici društva. (Bankamagazin)

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/111uro-111akovic-holding-prodaje-udio-u-111uro-111akovic-aparatima

mich

Kako bi se ova prodaja mogla odraziti na cijenu DDJH ?

Ovisi po kojoj će cijeni biti izvršena, ali ne bi trebala značajnije utjecati na cijenu DDJH. Prodaja DDJM, ako bude sreće na 600 kn ili više, značit će 100 mil. kuna keša za DDJH. Pametno ulaganje dijela tog novca bilo bi u DDSV (Specijalna vozila) radi bržeg startanja posla s BOV.

Ignore: KressoM, delux

Evo članka o Đuri iz najnovijeg broja Globusa.
Ništa novo, ali je lijepo vidjeti. [smiley11]

La vita e bella!

Ima li kakvih novih informacija o slanju obvezujučih ponuda Patriji i Styeru? Rečeno je da će se ponude slati u okviru 15 dana što bi značilo da bi trebale biti poslane najkasnije do ovog petka.

A tko ti je to rekao, crni sine???
Radi se o 75 dana.

Čovjek pita da li se zna što o sadržaju poziva na dost. obv. ponuda koji će MORH slati u petak. Mislim da će biti “silenzio stampa” oko sadržaja…. ipak je to nabava vojne opreme za HV.

New Report

Close