pregijani oscilatori sell signal
rashladili se..buy signal. [lol]
Ovdje se nešto sumnjivo događa.
Ali i na toj dionici je zanimljivo kako je nitko neće dok je na nižim razinama, ali dok se digne, onda svi navale. Ili kad se sazna da je kupac i xy.
Svaka čast onima koji su to prepoznali!
Sto je sumnjivo ?
Cijela prica uopce nema veze s kupcem xy.
Ulagaci tek sada prepoznaju, da samo poslovi u sklapanju oruzja strelovito rastu. A kakav nam je svijet, u sto drugo uloziti nego u djuru
Ali i na toj dionici je zanimljivo kako je nitko neće dok je na nižim razinama, ali dok se digne, onda svi navale. Ili kad se sazna da je kupac i xy.
I kako se kaže – nemam tu dionicu.
ljud kupuju bududucnost poslovanja firme ane sadasnje stanje i vrjednost bila je prije nekolko mjeseci na 2x,xx kn i preporucio sam je na temi bestbuy ali su mi dali jedinice a moderatori mi nekolko puta brisali post dok i nisam upozorio da mi ne brisu ko mi ne vjeruje neka ode i potrazi sta sam tada reko
[bye]
Odličan završetak ,
zadnja 59,75 kn promet 3.482.171,64 kn tj. 61.268 dionica.
u zadnjih nekoliko godina veći promet je ostvaren samo 30.03.2011. 72.013 dionica.
Vjerujem da su to dobri pokazatelji.
Očito kupcu nije jasno da sve ove dionice može bez ikakvih problema kupovati po barem 10 % nižoj cijeni!!!
[bye]
Da ulupava mil. a da nije svjestan zašto…hmmm – ne zvuči li to pretenciozno?
(btw ja izašao ili ti sklonio se od neverina, čekam rasplet za novu odluku…)
[/quote]
Šteta, nisam se stigao vratiti (danas nisam bio na kompu) … čestitam svim strplivima !!
Ing – fulao si čitav fudbal
peyo – majstore nadam se da uživaš
Mecka – e moj Mecka, brzao si sa prodajom malo iznad 50 ( a od ispod 40 najavljujem da ide raketa )
Odlično je kad ovakav cirkus dođe u grad [thumbsup]
Da ulupava mil. a da nije svjestan zašto…hmmm – ne zvuči li to pretenciozno?
(btw ja izašao ili ti sklonio se od neverina, čekam rasplet za novu odluku…)
[/quote]
Šteta, nisam se stigao vratiti (danas nisam bio na kompu) … čestitam svim strplivima !!
Ing – fulao si čitav fudbal
peyo – majstore nadam se da uživaš
Mecka – e moj Mecka, brzao si sa prodajom malo iznad 50 ( a od ispod 40 najavljujem da ide raketa )
Odlično je kad ovakav cirkus dođe u grad [thumbsup]
[/quote]
Kad sam vidio da agresivni kupac ne prati forum, te da nemilosrdno udara po asku iz revolta sam dokupio još 4.000 komada 50kn, danas prodao 3.000 59kn
Vidite kolega, nekaže se uzaludno da čovjek uči dok je živ