DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plejboj,
nemoj pisati neistine.Holding ĐĐ je pobjedio na natječaju,a Montaža s tim nema trenutno ama baš nikakve veze. Eventualno mogu biti podizvođači.Čeka se da završi rok za žalbe,a ako sve bude OK ĐĐ Holding je na arapskom konju.Malo se prerano izašao…

Tko ne zna, nek provjeri:

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/uLbqCishJfz69LiuT2RdlQ==.pdf
[/quote]
kolko traje žalbeni postupak?
[/quote]

Ovisno. Zakonski 14 radnih dana, ali u pravilu uvijek traje duže. Ima još vrijeme do ulaganja žalbe, zaprimanja, odgovora i konačne odluke. Prije tamo negdje 10.-og, 15.-og 6.mj. neće znati .
Posao je dobio ali opet, dionica je već odradila većinu rasta koji uključuje taj posao . Zato je i posustala potražnja. Ekipa je shvatila da kupuje nešto što je već otišlo gore, a u isto vrijeme og posla koji još uvijek nije 100 % siguran. Kada bude 100 % onda bi mogao do 60 otići, dalje teško tolike prenesene gubitke i dugove grupacije.
Ali bolje je onda kupovati FINVEST koji će ista osoba pogurati do 400 barem još ovo ljeto

Kressho

Krenuli i lagano fondovi u kupnju DDJH. [proud]

Da, baš se vidi kako kupuju. Stari moj, pomiri se sa time da je dionica odlično odradila i da je vrijeme za prodaju dok još imaš kome a ne kupnju. Posao s JANAF-om je pod velikim upitnikom dok se ne riješi žalba a pri 54 kn je već itekako bio ukalkuliran u cijenu . Ja sam u pon izašao s 800 kom i pisao sam ovdje lijepo da slijedi u najmanju ruku korekcija. Oprezno ekipo, pad cijene i prometa u isto vrijeme je iznimno loš znak, posebno ako su u rastu bili enormni prometi.

Kressho

KUPNJA 740 kom po 50,50 ?? Daj me nemoj zezati, preočit pokušaj fingiranja interesa u padu da netko izleti iznad 49. I ovaj nalog po 49 1000 kom svi znamo čiji je i čemu služi i da nije u svrhu profita u trenutnom smislu već održavanja neprirodno napuhane cijene.
KULA OD KARATA [wink]

Kressho

Plejboj,
nemoj pisati neistine.Holding ĐĐ je pobjedio na natječaju,a Montaža s tim nema trenutno ama baš nikakve veze. Eventualno mogu biti podizvođači.Čeka se da završi rok za žalbe,a ako sve bude OK ĐĐ Holding je na arapskom konju.Malo se prerano izašao…

Tko ne zna, nek provjeri:

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/uLbqCishJfz69LiuT2RdlQ==.pdf
[/quote]
kolko traje žalbeni postupak?
[/quote]

Ovisno. Zakonski 14 radnih dana, ali u pravilu uvijek traje duže. Ima još vrijeme do ulaganja žalbe, zaprimanja, odgovora i konačne odluke. Prije tamo negdje 10.-og, 15.-og 6.mj. neće znati .
Posao je dobio ali opet, dionica je već odradila većinu rasta koji uključuje taj posao . Zato je i posustala potražnja. Ekipa je shvatila da kupuje nešto što je već otišlo gore, a u isto vrijeme og posla koji još uvijek nije 100 % siguran. Kada bude 100 % onda bi mogao do 60 otići, dalje teško tolike prenesene gubitke i dugove grupacije.
[/quote]

a ništa, još malo ubost pa pričekat rješenje žalbe

Očito kupcu nije jasno da sve ove dionice može bez ikakvih problema kupovati po barem 10 % nižoj cijeni!!!

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kolega Plejboj, da se niste malo prevarili, u vasim prognozama?

koliko drukera tipa plejboj kojih do sad nije bilo.
dečki hvala na upozorenju…

30 000 komada dnevno.Bit će zanimljivo odućih dana… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Očito kupcu nije jasno da sve ove dionice može bez ikakvih problema kupovati po barem 10 % nižoj cijeni!!!

[bye]

Da ulupava mil. a da nije svjestan zašto…hmmm – ne zvuči li to pretenciozno?

(btw ja izašao ili ti sklonio se od neverina, čekam rasplet za novu odluku…)

Ljudi moji pa jasno je ko dan da se stampedo najviše isplati kad imaš love.Do danas je išlo gore, i kupovalo se i do 54,ali na velike cifre od 100000 komada u ova dva tjedna dobro je uzeti i po nižoj cijeni odnosno skinuti sa vrata burek majstore.Sory.Đura ide gore to je neupitno,da nema trejdanja ima i to je sastavni dio ove igre.Sad se javljaju bijele vrane kao i na svakoj dionici na kojoj sam do sada bio i to kad pada.Ne znam ulogu tih ljudi ali se ni ne zamaram sa njima.Ja vam svima kad dođem sa posla podijelim stotke i to je to.Ali sad me neke druge stvari grebu,osim investora kojeg će nadam se riješiti jer će im ljudi jednostavno otići.Varšavska burza…………..Pa jesmo li toliko maloumni da ćemo i bez burze ostati,odnosno bez ZSE.ZANIMA ME ŠTA MISLITE O TOME.

peyo

Vidim da ste preskočili članak koji sam pisao prije par dana, ali evo i Popijač govori o tome ;

PRILIKE Đuro Popijač: Gašenje nuklearki u Njemačkoj prilika za hrvatsku industriju

http://www.seebiz.eu/duro-popijac-gasenje-nuklearki-u-njemackoj-prilika-za-hrvatsku-industriju/ar-4780/

Pretpostavljam da bi Đuro to mogao odraditi u kompenzaciji za Fantome i naoružanje ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Vidim da ste preskočili članak koji sam pisao prije par dana, ali evo i Popijač govori o tome ;

PRILIKE Đuro Popijač: Gašenje nuklearki u Njemačkoj prilika za hrvatsku industriju

http://www.seebiz.eu/duro-popijac-gasenje-nuklearki-u-njemackoj-prilika-za-hrvatsku-industriju/ar-4780/

Pretpostavljam da bi Đuro to mogao odraditi u kompenzaciji za Fantome i naoružanje ?

jako puno ti toga pretpostavljaš, a jako malo znaš….

New Report

Close