DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ kaktus

sam nick ti je odgovor na pitanje – u metafori jel…čemu kupovati preko 44, kad ima voljnih prodati na 43,xx…isto kao što ih je bilo puno voljnih prodati ispod 39 [thumbsup]

Ovdje bi mogao uslijediti još jedan udar po bidu i onda idemo nazad gore. Ali možda i ode odmah gore.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@mecka
stavi na 44.50 pa dignes odmah 1200kom 🙂

ako su to tvoji nalozi koji strše do 44,50 ne budi cicija pa ih zavaljaj po bidu, jer očito je da potražnje ima … [wink] …(možemo i dogovoriti da ja pružim košaricu a ti ubaciš barem soma komada…

i najveća fora je u tome što je ova današnja različita od one prije 2 mj …
uskoro će se vidjeti [thumbsup]

@mecka
stavi na 44.50 pa dignes odmah 1200kom 🙂

ako su to tvoji nalozi koji strše do 44,50 ne budi cicija pa ih zavaljaj po bidu, jer očito je da potražnje ima … [wink] …(možemo i dogovoriti da ja pružim košaricu a ti ubaciš barem soma komada…

i najveća fora je u tome što je ova današnja različita od one prije 2 mj …
uskoro će se vidjeti [thumbsup]
[/quote]

Jok, ja čučim nutra i čekam 144.50kn 🙂

bolje ti stoji broj 99 😉

….kako god, omjer k/p je opet navlakački rekli bi navlakači [lol]

…hmm do kad moram čekati da mi netko proda ispod 44?

…ajme kaj se opet lupa po asku [tongue]

bit će zanimljivo vidjet tko je kupovao na kraju tjedna jer one kupnje od 1300 i 3000 nisu male ribe…
[cool]

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Eto ga, po asku [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

OK

moja pretpostavka je da se danas ne želi dionica poslati u blokadu.
Već sutra će opet rasti za nekih 2-3 %, a naredni tjedan još barem 10 % ili sveskupa negdje do 60 ili više Kuna.
Ponavljam to je moja pretpostavka.

P.S. moderatori poslovnog.hr.
( vjerujem da ukoliko netko ne želi biti prozvan, a njegovi podaci su pritom SLUŽBENI I JAVNI kao i od bitnog značaja za dionicu na kojoj pišemo postove, onda uvijek ima opciju "skrbničkog računa" ).

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

da će na 60 kn zbog jednog posla od 10 milja EUR? čisto sumnjam, dobit iz svega toga bit će im neka sića, tako da ne razumijem ovu euforiju?! [yawn]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Potpisan je ugovor sa Janafom,na Krku.

peyo

izvor novosti na investoru

peyo

P.S. moderatori poslovnog.hr.
vjerujem da ukoliko netko ne želi biti prozvan, a njegovi podaci su pritom SLUŽBENI I JAVNI kao i od bitnog značaja za dionicu na kojoj pišemo postove, onda uvijek ima opciju skrbničkog računa

Također postavljam pitanje moderatorima:

Zašto se brišu postovi u kojima se spominje g.Nenad Bakić kada on sam, na svome blogu, javno piše o svojim investicijskim odlukama pa tako i prodaji dijela svijih dionica DDJH-R-A od prije nekih mj. dana.
Također, njegovo ime i stanje njegovog portfelja su javno dostupni na SKDD i portalima koji prate prromjene Vl. udjela tvrtko izlistanih na ZSE.

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 609.578 18,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. REPUBLIKA HRVATSKA 217.286 6,71 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. BAKIĆ NENAD 55.827 1,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.020 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 33.910 1,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D. 22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 21.000 0,65 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
Ukupno: 61,24

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close