DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje li će sutra gjuro? Na otvaranju rast, pa unovčavanje naglog rasta ili…?

Otpor je na nekih 46, realno je sansa da zapne na toj cifri malo preko 60%. Ako to probije, onda je to nekakav malo ruzan W sa targetom vjerojatno u rangu 52-55kn.
[/quote]

hmmm….kod zadnjeg rasta isto ste tako lupali cifre o 50-60 kn, a onda ste prodali na 40-41 kn…sad opet ista priča….
[/quote]

ne može ovdje biti opet ista priča,dobro se zna da je ovo politička dionica i firma(nemam potrebe obrazlagati)
sjetite s eprije par godina kome je i koliko bilo podjeljeno tih dionica
bliže se izbori
treba dići to da ti ljudi zarade,
tako će će biti s svim dionicama gdje god ima naroda

@ zzidak

i meni miriši da će tako biti (konsolidacija eventualno danas – sutra, pa nastavak trenda …)

Tehnička slika jako,jako dobra!!!!

Nemate vi buređije toliko dionica koliko NB novaca. samo što on kupuje pametno, da je fond već bi cijena bila 60 kn…jer on kupuje tuđim novcima…
Zato NB ide u najbolje restorane i vozi se na jahti a vi idete na burek i vozite Jugić… [lol]

pitam se ko prodaje( znamo ko je kupio veliku količinu po 38 kn) nadam se da sam u krivu?!

Volio bi da sam u krivu!

P.S. Nije mi drago!!!

ŽIVOT JE LIJEP!

Vidjet ćemo za 2/3 dana tko je prodavao jučer i danas, ali činjenica jest "da se pojavila likvidnost", kako je ono išlo objašnjenje zadnji put? [sealed]

@ shefsale

fora i je u tome da svi očekuju isti način …. [sealed]

Idemo sad sa ovim objašnjenjem.
Prošli put je prodavao:
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 33.910 1,05%

Vjerovatno i sada prodaje. Ostalo mu je još 33.910. Znači da bi danas nakon kraja dana mogao prodati veći dio, ako ne i sve.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Cijena ne ide ispod jučerašnje zaključne … [rolleyes]

Zabilježimo stanje s 25.5.
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 609.578 18,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. REPUBLIKA HRVATSKA 217.286 6,71 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. BAKIĆ NENAD 55.827 1,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.020 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 33.910 1,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D. 22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 21.000 0,65 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
Ukupno: 61,24

Pokušavam vratiti barem dio prodanog al ovaj sa 2000 kom me konstantno preskače … [sealed]

@mecka stavi na 44.50 pa dignes odmah 1200kom 🙂

New Report

Close