DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam dio prodao, sutra ću ostatak….(sell on news)

Ovo je bilo zaluženo.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Još smo daleko od razine po kojoj sam ja kupovao Đuru, ali "u nadi je nada":-).Čestitke vama koji ste kupovali na ovim razinama. Osim vagona, Janafa-Krk,Đuri se smješka još jedan lijepi posao-Janaf je povratio svoje uništene spremnike u Bos. Brodu i sada bi se trebalo to ponovo izgraditi, a to je od Đure cca zračne linije 5-6 km:-). Neki dan su vozili nešto ogromno, a išla je i njihova dizalica u Luku Brod,nekakva isporuka za Šveđane, a navodno ima još takvih par za daleki istok koji će se isto transportirati preko luke jer je povoljnije. Ja imam premal broj DDJH da bih ovo što slijedi na Đuri u slijedećim mjesecima znatnije osjetio, ali vas sve pozivam da po primirivanju situacije navratite malo kod nas u VLDS gdje bi isto tako trebao biti perja.pozz

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

ja sam dio prodao, sutra ću ostatak….(sell on news)

Pametno, oprezno ali vidjet ćemo uskoro da li je i mudro (ili sam ja malo pohlepan ;)…

@iNG

Samo kratko ću reći da griješite, a što će se vidjeti narednih dana.. ako ste danas izašli s +6%, sad čete nam reći da ste ušli sigurno ispod 37 kn ako ne i manje…i Vama LP

Nadam se kolega mrgud28 da se nećete namrgodit na mene i da Vas neću razočarat sa današnjom kupnjom na 37,57 kn

Još jednom LP
[/quote]
Ne prijatelju dragi, Vi zadovoljni, zadovoljan i ja ako mi javite da ste sretni. Kamol sreće kada bi tako svi gledali na budućnost-sadašnjost. Drago mi je i volio bih osobno zbog Vas da u ponedjeljak bude npr. 45 pa van pa opet na 37…
Lijepi pozdrav i Vama !!
[/quote]

Osjećam da sam dužan kolega Mrgud da Vam odgovorim,……..ako mogu citirat zadovoljan i sretan..

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Gdje li će sutra gjuro? Na otvaranju rast, pa unovčavanje naglog rasta ili…?

Opet ponavljam kao i prošli puta,,,ako može copy/paste, nema potrebe a da Vam onda ne vjerujem, samo kupnja, nadam se da ste danas prodali ili pak niste. Vi copy/paste kupnju, ja kupnju i prodaju !!
LP

I very much love INGRA !!

Otpor je na nekih 46, realno je sansa da zapne na toj cifri malo preko 60%. Ako to probije, onda je to nekakav malo ruzan W sa targetom vjerojatno u rangu 52-55kn.

Otpor je na nekih 46, realno je sansa da zapne na toj cifri malo preko 60%. Ako to probije, onda je to nekakav malo ruzan W sa targetom vjerojatno u rangu 52-55kn.
[/quote]

hmmm….kod zadnjeg rasta isto ste tako lupali cifre o 50-60 kn, a onda ste prodali na 40-41 kn…sad opet ista priča….

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

kupnja jača od prodaje….kao u stara dobra vremena…

ja prodao na 45,xx
sretno kupcima

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

hvala ja kupio ode tebe po 45 a prodat ću ti natrag po 450 kn za 2 godine…dobar tek uz burek! [thumbsup]

New Report

Close