Gledao, možda da izdvojim samo 2 komentara:
– novinar je pitao Božinovića da li je točno da će obnovu tenkova za Saudijsku Arabiju raditi Turska, a ne niti Hrvatska i/ili Srbija.
– poslovi sa BOV-ovima na trećem tržištu: suradnja sa Izraelom koji izrađuje dio sustava za BOV i mogućnost plasmana na nova tržišta na kojima već Izraelci djeluju (konkretno se govorilo o Brazilu)
Iskreno, mislim da je Turska jednako daleko od obnove tenkova kao i Hrvatska i Srbija, biti će onako kako Ameri kažu…
tenkovi – nisam baš siguran, mislim da je prava stvar i da treba obratiti pažnju na ovaj dio sa izrealom…pozz
Prodaja je komplet nezainteresirana za ove razine, samo još da se poklopi zeleno u Eu i preko bare i imamo fini rast uskoro.
Prodaja je komplet nezainteresirana za ove razine…
isto kao i kupnja [yawn]
nisam gledao link,ali obnova tenkova ide za Kuvajta ne Saudi Arabiju.Turska radi Leoparda njemačKom tehnologijom,pa sumnjam da bi obnavljali M_84.
Mislim da će posao dobiti HRV i Srbija zajedno,a pogotovo što Kuvajtu moramo vratiti one tenkove što su nestali 91,pa će DDJH u svakom slučaju profitirati.
Gledao, možda da izdvojim samo 2 komentara:
– novinar je pitao Božinovića da li je točno da će obnovu tenkova za Saudijsku Arabiju raditi Turska, a ne niti Hrvatska i/ili Srbija.
– poslovi sa BOV-ovima na trećem tržištu: suradnja sa Izraelom koji izrađuje dio sustava za BOV i mogućnost plasmana na nova tržišta na kojima već Izraelci djeluju (konkretno se govorilo o Brazilu)
Iskreno, mislim da je Turska jednako daleko od obnove tenkova kao i Hrvatska i Srbija, biti će onako kako Ameri kažu…
[/quote]