DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa ovaj Stipo ko da je pao s marsa…..
Pa o cemu on to prica??????

potpis ugovora s Kuvajtom o remontu tenkova
Autor/izvor: SEEbiz / Tanjug
BEOGRAD – Ministar obrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da će Srbija potpisati Sporazum o saradnji sa Kuvajtom u području obrane, u okviru posjete državne delegacije toj zemlji, 10. i 11. travnja, koju će predvoditi predsjednik Srbije Boris Tadić.

Šutanovac je rekao Tanjugu da će taj sporazum omogućiti „i dalju suradnju dvije vojske i ono što je još važnije suradnju u području obrambene industrije”.

„Smatramo da imamo kvalitet da nastavimo saradnju ne bi li dobili posao koji se tiče remonta i modrernizacije tenkova koje je bivša Jugoslavija izvezla Kuvajtu i koji su i danas u upotrebi”, rekao je on.

Šutanovac je naveo i da smo prezentirali naše mogućnosti „i očekujemo da ovaj korak praktično bude jedan novi korak u konačnom dobijanju tog posla” – remonta i modernizacije 149 tenkova model T-84.

„To su tenkovi koje je u to vrijeme radila cijela bivša Jugoslavija a danas remont može napraviti Srbija uz pomoć obrambenih industrija Rusije i Francuske”, rekao je on.

Šutanovac je naveo i da „ukoliko na tržišnom principu budu ponuđeni i izvođači iz Slovenije i Hrvatske rado ćemo raditi sa željom da budemo integrator obrambenih industrija cijele bivše Jugoslavije”.

jeff, 09.04.2011. u 20:48

„To su tenkovi koje je u to vrijeme radila cijela bivša Jugoslavija a danas remont može napraviti Srbija uz pomoć obrambenih industrija Rusije i Francuske

jeff, 09.04.2011. u 20:48
Đuro Đaković još vjeruje u svoju ponudu za kuvajtske tenkove
Iako je srbijanski ministar obrane Dragan Šutanovac već najavio i potpisivanje sporazuma o suradnji Srbije i Kuvajta, koji će omogućiti remont i modernizaciju 149 kuvajtskih tenkova i sudjelovanje Đure Đakovića u tom poslu, iz te kompanije kažu da još nema konkretnih razgovora.

sad je sasvim jasno da od suradnje ĐĐ i srbije nema ništa, remont će odraditi rusi

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Svi ste se uhvatili tenkova.Ok,ako Đura uhvati samo dio tog kolača bit će odlično,ali đurica kreće u nešta puno unosnije.Pa jel vam Patrija već izašla iz glave,4 bova mjesečno nije ništa,nitko ni ne spominje višecijevne bacače,gusjeničare svih vrsta,vagone koji su u toku oli ti u proizvodnji,rezervari na Janafu u Sisku koji se već rade,tri rezervara za koja se čeka samo amen,specijalne posude koje se već rade za Sisačku rafineriju za 9-ti mjesec.Radi se rekonstrukcija krekinga -sve novo,a to vam je specijalna posuda visoka cca 80 metara i deset u promjeru puta 2 komada,i par kolona i specijalnih posuda pride……….Ako đura dobije išta od tenkova,a dobit će jer su kod njega sastavljani -super još jedan plus.Probajte sve sagledati u globalu.A pogledajte kako se neko našao na polovici bida i aska na 42 i fino se natovario,pokupovao sve neodlučne.Sad čekamo samo frtutmu sa Inom-ako otvori kao i do sada ode đura ,a i sve ostale dionice up,up,up.U svakom slučaju sretno.

peyo

,nitko ni ne spominje višecijevne bacače,gusjeničare svih vrsta,vagone koji su u toku oli ti u proizvodnji,rezervari na Janafu u Sisku koji se već rade,tri rezervara za koja se čeka samo amen,specijalne posude koje se već rade za Sisačku rafineriju za 9-ti mjesec.Radi se rekonstrukcija krekinga -sve novo,a to vam je specijalna posuda visoka cca 80 metara i deset u promjeru puta 2 komada,i par kolona i specijalnih posuda pride……….

Toplo se nadam da za ovaj dio imaš nekakve objavljene informacije..
Mislim javno dostupne, kako se veli
Otkud ti to volio bi znati, daj link nekakav ili bilo šta drugo…
Višecjevni bacači i gusjeničari svih vrsta?
Rezervoari za janaf u sisku koji se već rade?
Specijalne posude koje se već rade za Sisačku rafineriju za 9-ti mjesec?
Ne znam Peyo što ti to treba da sada objavljuješ informacije koje nisu javno dostupne(pitanje je li su točne..osobno ništa od ovog nisam čuo pa ni u šuškanju a ne da već rade)…pa jer želiš da se sve slomi na tebi zbog par kuna koje ćeš eventualno zaraditi?
Zar ne čitaš vijesti…vidiš da će se sve slomiti na malima nažalost.
Dečki naučite se stavljati ograde kod svojih tekstova..navesti IMHO, mislim, moguće, vjerujem, upitnik staviti iza rečenice i sl.
I najbitnije, ne služiti se lažima a ako slučajno već i imate nekakvu informaciju iz poduzeća ili tamo radite..zadržite to za sebe
Radi se o dobronamjernom savjetu a ti kako želiš..

sijem žito raste grahorica

Hoćeš fotografije iz Siska za dokaz,ili sa Janafa ili iz RNS.Višecijevni bacači i gusjeničari-odi na Đurinu stranicu.Iza svojih riječi stojim ,a da lažem pa valjda bi me moderator izbacio ,a iHanfa je tu koliko znam,ili misliš drugačije.Evo ti još jedne informacije koju sam zaboravio.Mi ti u Sisku plin skladištimo u tzv.plinskim kuglama promjera cca,100000o kubika.E vidiš prije dvije godine jedna je morala biti skinuta,i na njeno mjesto ide druga.Posao je dobio Đuro,ali pošto je krenula frtutma sa INOM, stalo je ali eno piloti su dignuti-to su ti noge ,oli ti nosači za tu ogromnu kuglu.Inače sve velike poslove u obadvije rafinerije ti radi đuro,odnosno kako mi to zovemo bravariju.Tu su ti i izmjenjivači koji se rade od kromovih cijevi,uz kolone,cjevurdače……..Ne mogu sad ti sve objašnjavati,ali evo uzmi da su to milionski poslovi-govorim u eurima,koje kompletno radi Đuro.Mogu ti reći da su mađari jako zadovoljni sa poslom koje đura odrađuje,tako da su vrlo mogući i poslovi u Molovim rafinerijama.
A ono šta sam ti rekao za Janaf u Sisku-dovoljno ti je proći industrijskom zonom između RNS i Janafa,pokraj sela Crnac-vidjet ćeš jedno veliko gradilište gdje se rade rezervari odnosno rezervarski prostori,tankvane.Tamo ti je dvadesetak velikh dizalica sa kojima se radi,i šta misliš šta velikim slovima piše na svakoj od njih.A ima i velika tabla-investitor i izvođači,pa ako ti nije teško zapali auto pa u obilazak.Ako ne možeš budem ti sve poslikao,pa ću ti poslati sve detaljno.Ne piše sve na internetu,nekad moraš dignut guzicu ispred kompa i malo se prošetati,provozati,okrenuti se oko sebe,porazgovarati sa ljudima………..
A evo imaš priliku prijavit me moderatoru ili hanfi ja sam spreman sve dokazati samo da se više ne kvačiš za mene.Nisi ti loš dečko ali već si me stvarno udavio.Evo ovo ti je od mene zadnji post na tvoju provokaciju,a sad moram na posao.Treba ispeći roštilj i malo isprašiti moju gitaru,već se paučina na nju uhvatila.Ugodno poslijepodne.

peyo

Ma neću ni ja više Peyo..umoran sam od toga svega.Svatko neka radi po svome nahođenju.
IMHo smatram da je ova situacija poprilično ozbiljna i da treba biti iznimno oprezan u davanju informacija(bez linka bolje ništa ni ne spominjati) pa čak i osobnih procjena
Ne znam ni ja točno koja je uloga moderatora…teško je predpostaviti da oni mogu točno znati da li je određena vijest istinita ili ne.Ne zaboraviti..moderatori puštaju poruke, mi smo ti koji iz njih stojimo.Mi smo autori i to što se vodimo kao"anonimni" u praksi ne znači da to i jesmo..niti smo imuni od odgovornosti za svoje izjave..a kad dođe do dokazivanja odgovornosti(ne daj bože) ona čuvena: nisam znao…ne pali, nažalost
Što se tiče đure đakovića…
Mislim da bi bilo za shodno obratiti pažnju o kojem se đuri radi
Svi mi pišemo na temi đuro đaković holding
Poslove od ostalih društava koji nisu povezani sa holdingom a u nazivu im stoji"đuro đaković" ne bi trebalo brkati, to nije isto
Na stranici ddjh stoji kojim poslovima se oni inače bave..znači djelatnost.Mislim da djelatnost ne treba mješati sa konkretnim poslovima..ogromna je razlika
Sve u svemu..oprez veliki
Jer, po mome skromnom mišljenju, lako bi se moglo dogoditi da baš sada bude pušteno sve što napišemo
Pozdrav i pamet u glavu

sijem žito raste grahorica

ugovor je potpisan… slijede detalji tko će što raditi… !
Vaš link

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

sve 5 ali niko ne spominje dug za naftu koju je kuvajt isporucio za jugu a kinte nije dobio

A koja tvornica u ex jugi može sastaviti tenk,da bi zadovoljavao potrebe tržišta,sa svim mogućim kontrolama i certifikatima?????????????-ĐURO.Po meni đura će biti glavni izvođač radova,ali pričekajmo da se objavi.

peyo

Nije potpisano ništa u vezi tenkova i đuro je još uvijek u igri.Evo dijela sa linka koji to dokazuje:

Danas su potpisani i bilateralni sporazumi, među kojima je posebno zanimljiv Memorandum o razumijevanju u području obrane. Taj dokument potpisao je ministar odbrane Dragan Šutanovac, koji je je najavio da će to biti „novi korak” ka konačnom dobijanju posla remonta 149 tenkova M-84, koje je početkom devedesetih Kuvajt kupio od SFRJ.

Srbija je dala Kuvajtu ponudu za modernizaciju i remont tenkova M-84 i danas potpisani sporazum o suradnji u području obrane je korak dalje u dobijanju tog posla, izjavio je u Kuvajtu ministar obrane Dragan Šutanovac.

„Mislim da je to nešto što je – nadam se – već izvjesno”, rekao je Šutanovac Tanjugu.

Ovako je bilo meni sa IGH na velikom poslu stoljeća.Mislim da za tenkove Đuro ima najveće šanse,jer se sa bovovima već probio,a u suradnji sa Patrijom koja voli novac kao i svi to bi mogao biti veliki preokret,a i zahlađenje odnosa sa srbijom.

peyo

ugovor je potpisan… slijede detalji tko će što raditi… !
Vaš link

Pročitajte malo bolje članak:
Srbija je dala Kuvajtu ponudu za modernizaciju i remont tenkova M-84 i danas potpisani sporazum o suradnji u području obrane je korak dalje u dobijanju tog posla, izjavio je u Kuvajtu ministar obrane Dragan Šutanovac.
Očito su srbi lagali da su dobili posao, oni se NADAJU [thumbsup]

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

New Report

Close