Sramotno je da je dionica na ovim razinama nakon ovoliko dobrih vijesti. U firmi se konačno vidi optimizam, imaj posla još dvije godine sigurno, ugovor s Patrijom, di posla za Srbe, vagoni itd, itd, a cijena katastrofa.
Dakle, kao što se moglo i pretpostavljati:
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 609.578 18,83 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 217.286 6,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.020 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
7. BAKIĆ NENAD 45.489 1,41 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 36.000 1,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -34.000
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D. 22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 21.000 0,65 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
Ukupno: 60,99
"ZB skrbnički" [lol] je otpustio 34.000 dionica (od 72.013 prometa).
Ne shvaćam čemu razočaranje trenutnim odvijanjem situacije sa modernizacijom tenkova. Do prije par mjeseci nitko nije uopće ozbijno doživljavao ovaj posao pa bilo što da se ovdje ulovi je odlično, pogotovo ako se obnovi postrojenje za nove buduće poslove kojih će sigurno biti.
Nije razočarenje što se tiče DDJH ( ionako na to više od nas i nije nešto naročito računao ), razočaranje je u činjenici da je taj posao bio u našim rukama , a srpski lobisti su očigledno naše preveslali sve u šesnaest i još jednom dokazali ( na našu žalost ) da su u tome svjetski maheri, a našim političarima još jednom po tko zna koji put pokazano da nemaju veze sa obavljanjem svoga posla i da nisu u stanju zaštiti hrvatske interese , odnosno da nisu dostojni radnog mjesta na kojima se nalaze .Eh, u svakoj normalnoj državi ( ili firmi ) gdje bi neki od menađera zakazao slijedio bi otkaz, no kod nas je to gotovo nemoguće, čak i sa dolaskom novih izbora , jer biti će : " sjaši Kurte, da uzjaši Murte ", ista se ekipa vrti godinama i vrši rošade , a boljitka nema !Da se mene pita ja bih obadvije glavne stranke isključio iz politike idućih 5 godina , jer nijedna nije u stanju ništa poboljšati , osim da nas sramoti po svijetu i skida gaće gdje god stigne !
Sramotno je da je dionica na ovim razinama nakon ovoliko dobrih vijesti. U firmi se konačno vidi optimizam, imaj posla još dvije godine sigurno, ugovor s Patrijom, di posla za Srbe, vagoni itd, itd, a cijena katastrofa.
Ne razumijem šta je tu sramotno, da znate iz bližega kako ova firma posluje i na koji način, te koliku dobit mogu ostvarit iz ovih poslova sve bi vam bilo jasno, al i sam pogled na financijska izviješća puno toga govori. Svi ovi nedavni dogovori Srba i Kuvajčana oko tenkova i slične priče koje su se plasirale u javnost su samo poslužili dežurnim domaćim igračima da preko par bombastičnih članaka u novinama skupo iskrcaju svoje dionice.
Jedno je sigurno, ova firma će na osnovu svih ovih navedenih poslova preživjet još godinu dvije, tek toliko da se pokriju, a zaradit na njima sigurno neće, već će doslovno preživjet. U đuri pod hitno treba doći do kompletnog remonta da bi uopće bili konkurentni za ovakve poslove, a kamoli onda da budu visoko profitabilni.
Bez ljutnje, meni bi osobno bilo drago da u đuri posao procvjeta, puno bi to značilo i za Slavoniju i za Hrvatsku, al to se ni u bližoj budućnosti za sada ne nadzire.
Tako da molim bez pretjeranog drukanja, euforije i jadikovanja, bit će sigurno jednog lijepog dana dobrih razloga da ova dionica naraste, al idući dani po svemu sudeći to neće donijeti.
"da preko par bombastičnih članaka u novinama skupo iskrcaju svoje dionice." Da baš su se usrećili prodavši po 44-45 kuna umjesto 41-42. Bijeda ovih trejdera je sve veća, ali Tadić je 10-04. u Kuvajtu pa ćemo vidjeti koliki će dio kolača dobiti Đuro.
Šefe sale frende a otkuda još 2 puta toliko u tri dana.To znači da su mali ulagači prepoznali nakperspektivniju dionicu za debeli rast. A šta se tiče inače zabe i sve šta je sa njom u doticaju ide u …………?
Mislim da će Đura na prvu i najmanju vijest poletiti,jer ako nije poletio zbog iskrcaja Zabe,a šta nije,pa se ljudi ukakali,sada će.Živi bili pa vidjeli.
Pitanje je tko je kupac??? Isto netko tko ne zna stanje u DDJH. HA HA
Baš će netko uložito 1,5 milja kuna na temelju glasina iz seebiza, trejderi smiješni ste , pa nije ovo 2007.
Pitanje je tko je kupac??? Isto netko tko ne zna stanje u DDJH. HA HA
kupac? desetine malih ulagača s foruma, pa zar ne pratiš forum i kako se svi danima krcaju??
Baš će netko uložito 1,5 milja kuna na temelju glasina iz seebiza, trejderi smiješni ste , pa nije ovo 2007.
Kolega S400
Zašto misliš da se radi o jednom ulagaču?
Ima dosta onih koji su nasjeli na priču nažalost
A osobno mislim da je dobar dio dionica završio u neželjenim rukama na računima koji su imali svrhu davanja potpore…malo psihologije da se stvori privid potražnje.
Uz kampanju koja se je vodila paralelno tu na forumu
IMHo..ovaj puta vas je nadigrao, iako mislim da će nešto i vratiti natrag i to baš od tih koji su pokušali odglumiti nekakve MM(amaterski naravno)ali to je samo moje razmišljanje..
Meni je samo žao stare ekipe koja čuči unutra i koja je pomislila izgleda da je ovaj put to stvarno to
A vas koji ste vodili jednosmjernu kapanju baš i nije
I eto, mene i ostale koji su pokušali ukazati i na drugu stranu medalje ste nazivali smiješnima,jadnima..stavljali ste me na ignore i čak brisali iz liste prijatelja:(
A ti si mi osobno poručio da mi treba stručna pomoć??
E moj prijatelju..ne ide to tako..vređanjem i omalovažavanjem se ne postiže ništa
Evo nekidan ušao u 4. godinu čučanja.
[pray] Ali nisam pomislio da će od ovoga svega biti neki trajni rast.
A za drukere postoji ignore lista, začudio sam se koliko me to smirilo. Ni prije nisam puno pisao ali vikao i psovao, auuuu… Sada smirenje, totalni zen. Osim kada se sjetim cifre po kojoj sam 2008. kupovao i mislio da sam dobru cijenu dobio [angry] [bye] [embarass]