DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto ga….idemo u kuvajt!

Vaš link

Sve 5, međutim nigdje nije spomenut ddjh….znam da se Kuvajt već dugo dvoumio između Srbije i Hrvatske, nije vrag da smo otpali…pitao sam već gdje je Božinović da nejde u Kuvajt?

Sve 5, međutim nigdje nije spomenut ddjh….znam da se Kuvajt već dugo dvoumio između Srbije i Hrvatske, nije vrag da smo otpali…pitao sam već gdje je Božinović da nejde u Kuvajt?

Kolega ispadaš smiješan, jadan…šta si možda prodao!?
Ako neće Đuro, a tko će u Hrvatskoj modernizirati tenkove, možda Međimurska trikotaža???

Konkretne stvari:
Vagoni
ugovor sa Patriom
remont za Kuvajt

Da imamo i gubitak od 50 milja u 2010.

Vjerujem da je stanje i budućnost DDJH sada i prije godinu dana 100 : 1!!!
Da se razumijemo, imam dionice DDJH i ne želim ispasti druker, al neki ovdje samo traže dlaku u jajetu, a dlake nema. Pa nije valjda da bi bilo bolje da nema dogovora sa Patriom, ili možda bi, ne znam, zakljućite sami.

ŽIVOT JE LIJEP!

Tenkovi su sklapani u Đuri. Ni kada su ih pravili, nisu ih pravili sami, nego su isporuceni u Kuvajt kao jugoslavenski proizvod. Dakle, inicijalno je posao proizvodnje pregovaran s Beogradom, pa tako i ovaj veliki posao modernizacije ide preko Beograda.

Božinović ne mora ici tamo. On ce vjerojatno potpisivati dogovor sa Srbijom o suradnji u vojnoj industriji. (ako vec nije potpisan).

Veliki posao za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, gdje ce vjerujem sve tri strane dobro zaraditi.

[thumbsup]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Izostanak-Ine-umrtvio-trziste?homesrclink=carousel

Slijedi dionica Đure Đaković Holdinga, s otprilike šest milijuna kuna prometa i rastom cijene za jedan posto, na 41,4 kune.

Nešto veći interes investitora za tu dionicu analitičari povezuju s potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju između tvrtki Đuro Đaković i Patria Land Systems po kojem će te tvrtke ubuduće zajednički nastupati na trećim tržištima. [thumbsup]

Ljudi ovo su konkretne stvari, a burza je ogledalo budućnosti(ili bi barem trebala biti).

P.S. Čeka se ponedeljak, 4.04. 10:00!

ŽIVOT JE LIJEP

Ako neće Đuro, a tko će u Hrvatskoj modernizirati tenkove, možda Međimurska trikotaža???

Konkretne stvari:
Vagoni
ugovor sa Patriom
remont za Kuvajt

Da se razumijemo, imam dionice DDJH i ne želim ispasti druker, al neki ovdje samo traže dlaku u jajetu, a dlake nema. Pa nije valjda da bi bilo bolje da nema dogovora sa Patriom, ili možda bi, ne znam, zakljućite sami.

ŽIVOT JE LIJEP!
[/quote]
Kolega Lauda
Po vama svi koji ne misle isto kao vaša mala organizacija su smješni i jadni..
Baš me zanima je li smješno i onima koji su poneseni ovakvom pričom od pojedinaca kupovali ovo po 56 u srijedu..
Prije bi rekao da se sad osjećaju jadno znajući da su na samo 1000 kom kupljenih već sada pušiona 5000 kn [shocked]
A kraj gubicima se ne nazire
Možete vi pisati šta god želite i nitko sretniji od mene da dobijete poslove
Ali ostaje tužna činjenica da zasada od svih tih silnih priče imate potpisan jedan memorandum? i 0 ugovora(slovima..nula)…i isto toliko novčeka su zaradili u ovom peridu za vas dioničare
Priče o šeicima traju cca 5 godina..od tada su prodali sve što je valjalo a novci odoše u vjetar
Pa oni nemaju para da nahrane one jadne kokice što trčkaraju po dvorištu a ne da vama nešto daju..

sijem žito raste grahorica

eto ga….idemo u kuvajt!

Vaš link

Ukoliko ovaj puta zaista konačno prođe fantomski remont tenkova koji se vuče već skoro 5 godina – sjeća li se još netko one rečenice : " posao je doveden do kraja ( priča o ugovoru ), to vam je kao da izvodite jedanaesterac a na golu nema golmana " – to je bila izjava našeg političara ( nisam siguran dali je to Pinokio – Polančec izjavio ), posao je trebala realizirati Hrvatska na čelu sa ĐĐ kao nosiocem posla .
Sada odjednom glavni nositelji posla će biti srbi , sa mnoštvom podizvođača , oni će ubrati vrhnje , a mi ćemo pokupiti mrvice ispod stola , tako da nevidim daćemo mi nešto profitirati od toga – nažalost !

Autor je imatelj značajnog broja dionica ĐĐ.

U moru informacija vidim da ste svi preskočili jednu vrlo bitnu stvar, promjene u TOP 10.
8. BAKIĆ NENAD 45.489 1,41%
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 24.602 0,76%
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVES… 22.567 0,70%

Stanje u petak 01.04.2011:
8. BAKIĆ NENAD 45.489 1,41%
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVES… 22.567 0,70%
10. FIMA Equity 21.000 0,65%
Ispalo iz Top 10:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D.

Zaključak je Bakić ne prodaje, Fima prodaje! Sutra navečer očekujem TOP 10 bez Fime. [thumbsup]

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Što se tiče prodaje od strane 8. dioničara, to ćemo tek vidjeti sutra navečer. S obzirom na 70.000 komada u srijedu, teško da on nije prodavao/kupovao, iako i dalje mislim da je prodavao ujutro, a kupovao popodne, no vidjet ćemo sutra navečer.

A do tada evo odgovora kolegi:

Božinović ne mora ici tamo. On ce vjerojatno potpisivati dogovor sa Srbijom o suradnji u vojnoj industriji. (ako vec nije potpisan).

Sporazum o suradnji potpisan je još pred gotovo 10 mjeseci, 8.6.2010.:
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=76044&tx_ttnews%5BbackPid%5D=48&cHash=1a72c1e41e

shefsale, 03.04.2011. u 15:27
Ministar obrane Republike Hrvatske Branko Vukelić i ministar obrane Republike Srbije Dragan Šutanovac u Zagrebu su potpisali Sporazum o suradnji na području obrane.

Sporazumom se uređuje suradnja dviju vojski na području obrazovanja, razmjene kadrova i vojne industrije.

Sada odjednom glavni nositelji posla će biti srbi , sa mnoštvom podizvođača , oni će ubrati vrhnje , a mi ćemo pokupiti mrvice ispod stola , tako da nevidim daćemo mi nešto profitirati od toga – nažalost !

po običaju srpska diplomacija odradila je što je trebala….a nama ostaju mrvice s njihovog stola za "dobrosusedske odnose" [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

@Ruki, ono o jedanajstercu je rekao Berislav Rončević. Išao sam u kiosk po Slobodnu Dalmaciju ( nije bilo na netu) i napio se od sreće.

Konkretne stvari:
Vagoni
ugovor sa Patriom
remont za Kuvajt

ŽIVOT JE LIJEP!
[/quote]
Kolega Lauda
Po vama svi koji ne misle isto kao vaša mala organizacija su smješni i jadni..
Baš me zanima je li smješno i onima koji su poneseni ovakvom pričom od pojedinaca kupovali ovo po 56 u srijedu..
Prije bi rekao da se sad osjećaju jadno znajući da su na samo 1000 kom kupljenih već sada pušiona 5000 kn [shocked]
Možete vi pisati šta god želite i nitko sretniji od mene da dobijete poslove
Ali ostaje tužna činjenica da zasada od svih tih silnih priče imate potpisan jedan memorandum? i 0 ugovora(slovima..nula)…i isto toliko novčeka su zaradili u ovom peridu za vas dioničare
Priče o šeicima traju cca 5 godina..od tada su prodali sve što je valjalo a novci odoše u vjetar
Pa oni nemaju para da nahrane one jadne kokice što trčkaraju po dvorištu a ne da vama nešto daju..
[/quote]

kolega, ne idemo sa udarcima ispod pojasa.
OK, mišljenja nam se razilaze.
Molim lijepo da se govori o činjenicama, a ne rekla kazala, ili ja mislim, ja znam, ja osječam, …

lauda, 03.04.2011. u 20:47

Al ovo jednostavno ne stoji( ili samo ja tako mislim) vidjet ćemo uskoru u izvješću za 1. kvartal.

ŽIVOT JE LIJEP!

New Report

Close