DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm, mislio sam da je Fima sve svoje prodala jos ranije.
Nadam se da su izasli jucer

Ispao je van Societe skrbnički, izgleda da je taj izašao kompletno u ovom valu. Još uvijek nam ostaje 100k dionica nepoznanica u ona dva dana ludila da vidimo. sutra prva uvertira.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

danas je sastanak u Smederevu Kosorice, Pahora i Tadića. uz ostale teme sastanka bit će riječi i o mogućoj vojnoj suradnji na području vojne industrije. (HRT teletekst str.113)
moglo bi uskoro postati zanimljivo jer praktički jedina državna tvrtka koja ozbiljno obavlja vojnu proizvodnju u RH je – DDJH !

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

tebi ovih dana nije bilo zanimljivo?!

Jutros na HRT-HR 1 u kronici dana spomenuli:
http://www.poslovni.hr/vijesti/kosor-pahor-i-tadic-u-petak-dogovaraju-suradnju-na-podrucju-vojne-industrije-176033.aspx

ovo bi moglo biti zanimljivo!

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/najave/2011/travanj/predsjednica_vlade_jadranka_kosor_u_smederevu_i_beogradu

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Republike Srbije Borisom Tadićem i predsjednikom Vlade Republike Slovenije Borutom Pahorom, u petak, 1. travnja 2011. godine, u 11.30 sati, u Smederevu, Republika Srbija. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije.

ŽIVOT JE LIJEP!

meni izgleda da je veliki prodavač jučer završio s istovarom, što kažete?

ali uzalud i taj sasatnak ako će se i danas netko iskrcavati…

Jeste primjetili zadnju transakciju u 15:58 danas: 1 dionica po 41,99 tek toliko da završi dan nešto više. Ista stvar i na IGH u isto vrijeme…

Kraj je kvartala pa da se prikaže malo bolje stanje fondova. [lol]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Nije me već dva dana bilo na forumu i ispričavam se zbog toga….no, to nije bio razlog da ne pročitam sve svoje zastatke. [smiley]

Peyo, kolega, tako mi je drago da postoji netko tko toliko obožava ovu dionicu i ne daj se majstore da te pokoleba ekipa ovdje. Prejak si ti za to da bi te nečije spominjanje da emocije i dionice ne idu zajedno bace u depresiju.

Đuro možda i je u lošem stanje i nekim čudom spušta se vrijednost dionice bez obzira na sve "tračeve" i vijesti koje dolaze do nas. Ali neka, budemo se onda i mi još malo nakrcali pa ćemo čekati.

Već sam jednom spomenuo, ma koliko je godina potrebno da se uz kamatu od 4-5% godišnje na štednju zaradi 100% ili 200% (nemojte mi opet slati sa wikipedije Rule of number 72 [smiley] ).

Uz trenutnu investiciju i potenciju zaradu nakon 3 godine u iznosu od 200% mislim da je više nego predivno.

Kamo sreće da bude tako! A mislim da će definitivno biti tako…samo neka se malo zakotrljaju te gusjenice na svim onim kuvajtskim tenkovima prema Slavonskom Brodu.

Drži se majstore, imaš moju moralnu podršku. [thumbsup]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

kolega onih 70.000 pod zabom mu je vjerovatno pod marginom ili založeno, to nismo niti pretpostavljali da prodaje. Rade se o onom paketu od 45k što je na njegovo ime. To pretpostavljam da je utopio zadnjih dana.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Vidjet ćemo danas i u ponedjeljak. No ne bi me čak ni čudilo da danas (T-3) bude prodavao, a u ponedjeljak/utorak dokupljivao, iako nikad neću baš shvatiti takvu logiku.
U svakom slučaju, u utorak ćemo možda znati nešto više…

http://www.morh.hr/hr/vijesti-najave-i-priopcenja/priopcenje/susret-ministra-davora-bozinovica-s-ministrom-obrane-izraela-ehudom-barakom.html

Ministar obrane Davor Božinović susreo se danas, 31. ožujka 2011., s ministrom obrane Izraela Ehudom Barakom, a u sklopu službenog posjeta predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor Izraelu.

Ministri Božinović i Barak izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom dobrom suradnjom dviju ministarstava te su razgovarali o mogućnostima daljnjeg proširenja i unaprjeđenja obrambene suradnje dviju zemalja. Božinović i Barak dogovorili su suradnju odnosno sastanke predstavnika ministarstava i oružanih snaga dviju zemalja na ekspertnim razinama koje bi trebale ispitati mogućnosti produbljivanja vojno-tehničke suradnje Hrvatske i Izraela.

ŽIVOT JE LIJEP!

New Report

Close