DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Živo me zanima kaj si misli bogec koje je danas kupio onih 9000 komada u paketu po 44, ili 45 kn…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Hebote pa dokle će dolazit?
Pratim holding godinama ali ovako šta ne pamtim
Evo izgleda da je granica tu negdje na 43
A sad ćemo vidit šta su naumili..ako su išta

sijem žito raste grahorica

Hebote pa dokle će dolazit?
Pratim holding godinama ali ovako šta ne pamtim
Evo izgleda da je granica tu negdje na 43
A sad ćemo vidit šta su naumili..ako su išta

prodaja ko da nema sutra! [cry] [cry] [cry]

ŽIVOT JE LIJEP!!!

Ovakvu sprdačinu na zse još nikad nisam vidio,a fala bogu tu sam od samog početka.Sramota.

peyo

po tome bi val 2 bio duži od jedinice a to ne drži vodu. u svakom slučaju vrijeme će pokazat tko je u pravu. kao što kažeš važno je da nam se kratkoročni targeti podudaraju [thumbsup]

Da, vremenski je atipicno dug, medjutim nije nemoguce da drugi val traje dulje od prvog, iako je u vecini slucajeva prvi duzi. S druge strane desno dno je za nijansu vise od lijevoga, pa mi to vuce na zakljucak da je to ipak drugi val, samo neobicno jak. No dobro, o tome cemo raspravljati na 69kn 🙂
[/quote]

I ja sam mišljenja da je 1. val krenuo u 11., a ne u 7. mjesecu. Ima više razloga zašto start nije u 7. mjesecu…

1. prvi val je dosta kraći od drugog (već spomenuto)
2. fibo nivo 2. vala ne odgovara, jer je retrace od 22,36 – 35,00 (08.07.-20.07.) na dan kraja navodnog kraja 2. vala (22,66 kn – 16.11.) skoro 98%, što je previše
3. …i najvažnije, trend bi bio 2 puta prekinut do danas (povucite trend liniju od 08.07. do 25.03.)

Ako se uzme da je up trend uspostavljen u 11. mjesecu, sve se slaže i ima smisla. Trend linija lijepo pokazuje neprekinuti up trend, a 2. val je završio točno na 61,8% fibo retrace-a od 1. vala.

Evo, slikovito obje varijante…
[/quote]

Da, shvacam i moguce je da ste u pravu. Medjutim stvar je u tome da korekcije ne zavrsavaju uvijek na fibo otporima nego su njihovi iznosi u biti vjerojatnosne distribucije koje imaju peakove na fibo razinama, medjutim lako mogu zavrsiti i izvan njih. Isto tako u slucaju korekcija jacih od prosjeka nije neobicno da se probije trend linija, odnosno da je na duljem periodu malo teze ili cak i nemoguce nacrtati smislenu trend liniju koja obuhvaca kretanje cijene u potpunosti. Korekcija od 11. mjeseca je u svakom slucaju puno skolskija i ljepse izgleda od one iz 7. mjeseca, ali gledajuci prethodne valove od pocetka krize do danas ne znam kako bi se onda ovaj val od 7. mjeseca ugurao u padajuci trend i to iz dva razloga. Prvi je krivi broj valova, a drugi je cinjenica da joj je kraj na malo visoj razini od pocetka. Opet, naravno, ni takve anomalije nisu nemoguce jer da su stvari uvijek jasne i ciste, svi bi bili milijarderi…

Ovo danas je jako zanimljivo na DDJH. Kakav će rezultat ova 3-4 dana na TOP10 biti, vidjet ćemo od danas pa do ponedjeljka, ali zasigurno će se štošta promijeniti i ovo trgovanje krajem ožujka 2011. moglo bi označiti zbivanja u nadolazećem razdoblju – kakva god ona bila…

mislim da je kraj istovara, sad na 41.5 cca sad gore, tak bi trbalo bit al aj ga znaj

pepe7

Ovakvu sprdačinu na zse još nikad nisam vidio,a fala bogu tu sam od samog početka.Sramota.

To je tako kada u prvih 10 imate 8-og dioničara.
Ne samo da je danas generirao promet iz +5% u -5% ili razlike 10%, već mu to i automatizirano program radi .
Pratim njegov portfelj i vidim da je kapital uvećao za 40% u mjesec dana ili od kada je počeo koristiti automatizirani program za trgovanje.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Dobro smo mi i prošli,da nisu došle tako dobre vijesti sad bi đura bio u stečaju.Kolega moj- sale daj još jednu cugu,mislim da nikakvih promjena neće biti u prvih 10.Danas je odigrana utakmica na kojoj bi pozavidjeli najbolji brokeri svijeta.Na ovakve vijesti srušiti dionicu i to sa ne puno novaca,to je umijeće.Skidam kapu,mislio sam da znam skoro sve fore i cake,ali ovo danas je dokaz da čovjek uči dok je živ.Hebote i pounje je bilo u plusu.

peyo

Dobro smo mi i prošli,da nisu došle tako dobre vijesti sad bi đura bio u stečaju.Kolega moj- sale daj još jednu cugu,mislim da nikakvih promjena neće biti u prvih 10.Danas je odigrana utakmica na kojoj bi pozavidjeli najbolji brokeri svijeta.Na ovakve vijesti srušiti dionicu i to sa ne puno novaca,to je umijeće.Skidam kapu,mislio sam da znam skoro sve fore i cake,ali ovo danas je dokaz da čovjek uči dok je živ.Hebote i pounje je bilo u plusu.

kolega pejo ne ljutite se, pa bar je danas billo jeftino za dokup….
pa baš ako ste ovdje od početka onda znate da se nisu veliki ukrcali pa štopaju…
bude to up,up, ovakva situacija nije realna…

Znam kolega bond777,ali na ovakve vijesti …………..20% u startu up,stvarno mi je krivo.Ali i sutra je dan,ali 4,11 minusa…………………….ne mogu vjerovati koja je ovdje muvana odigrana.

peyo

već viđeno, ne samo na DDJH… spomenut ću samo IGH, KORF, INGR…
ali tako je to, sve po zakonu… i lova se od malih investitora slijeva u velike džepove…
ali šta je tu je, iz ovoga treba izvući pouku… žao mi je malih koji su ušli jučer…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

New Report

Close