DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo..nitko se ne pita je li taj čovjek stvarno htio kupiti tih 9000 komada? Ja vjerujem da je i svi znamo tko je to. Ovo je najvjerojatnije prodavala Fima i pitanje je da li ima više od onih 3000 kom koje se na trenutak pokazalo na asku. Vrlo lako da će nestati prodaje i cijena će otići u nebo.
LP

pola sata od otvaranja promet skoro 1.5mil. kad ovo probijemo imamo novu potporu. a znam da ćemo probiti jer se sve pozitivne postove kiti jedinicama. ima se para i čeka se [thumbsup]

LJUDI – NE BUDITE NAIVNI , FONDOVI NE KUPUJU DIONICU NA TAJ NACIN. EVO – ne uspijeva preci 46 kn iz nekoliko pokuksaja. 47 joj je vrh danas a onda slijedi ispuhavanje cim "usijane glave" shvate da se dionica ne kupuje na temelju pretpostavki o sklopljenim poslovima, vec kada se neki veliki posao – doslovce i sklopi.

Ne, tad se dionica prodaje onima koji nisu na vrijeme bili unutra. No drago mi je da postoji puno ljudi poput tebe koji ce kupiti na tragetu od cca 69kn kad konkretne vijesti napokon dodju.

Dečki su se malo poigrali sa nama,i već u startu okrenuli neku kunu,oli ti više dionica.Sad su ljudi zbunjeni i više niko ni na zdrave oči ne zna šta će.Svaka čast majstori shebali ste đuru zbog par kuna,ali moglo bi vam se to vratiti ko bumerang.Đura je već trebao biti u debeloj blokadi,ali……..Bit će najpametnije maknut se i otići van trgovati,tamo ta zahebu oni koje ne znaš,a ovdje te tvoj oženi za lipu.Nažalost surova Hrvatska stvarnost,upropastili bi i rudnik zlata zbog osobne koristi.

peyo

ko se to pomiče na asku s ovih 2368 kom čim se malo prodaja nakupu ode on višlje , prodaj j …. kunu gore dole

Ja ga skinuo, bio mi trn u oku … hvala prodavaču [thumbsup]
[/quote]

high … fly … uzivaj
[thumbsup] [thumbsup]
[/quote]

Koliko visoko ovo može ići ?
[/quote]

Bolje pitanje je – koliko nisko ovo može pasti jednom kad se ekipa ohladi i shvati da kupuju istu dionicu gubitaša Djure koja je prije dva tjedna koštala 35 kn a APSOLUTNO SE NIJE NISTA PROMIJENILO u njegovom poslovanju
[/quote]

Hmmm … a da ti okrenem pilu naopako i kažem …. nekad je koštala 250 kuna , a sad košta 45, a APSOLUTNO SE NIJE NISTA PROMIJENILO u njegovom poslovanju! 😀
[/quote]

Da bi neki vp išao dole prvo treba ići gore … što je trenutno ovdje prisutno,
za razliku od ksst koji je išao gore pa sad ide dole, ha, jel … [tongue]

Dečki su se malo poigrali sa nama,i već u startu okrenuli neku kunu,oli ti više dionica.Sad su ljudi zbunjeni i više niko ni na zdrave oči ne zna šta će.Svaka čast majstori shebali ste đuru zbog par kuna,ali moglo bi vam se to vratiti ko bumerang.Đura je već trebao biti u debeloj blokadi,ali……..Bit će najpametnije maknut se i otići van trgovati,tamo ta zahebu oni koje ne znaš,a ovdje te tvoj oženi za lipu.Nažalost surova Hrvatska stvarnost,upropastili bi i rudnik zlata zbog osobne koristi.

Šta se dogodilo?
Sindikalna akcija propala?
Potporu vam skršila zmija iz njedara [lol]
Ajde ne sekiraj se..još par miliončeka utucite i eto vas na targetu..
Samo kome ostaviti dionice u nasljeđe?

sijem žito raste grahorica

sad je najveći problem tajšto su (uglavnom) mali ulagači zadnja 3 dana kupili oko 70.000 dionica DDJH na razini oko 43-46 kn. sad su svi krcati dionicama i nitko nema keša za dizanje cijene gore, pogotovo što znaju da će na razini 46-50 kn biti iskipano barem još 50.000 komada, pa je pitanje odakle keš za to kupovati, a kamoli za održati cijenu iznad 50 kn??? [rolleyes]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Šta se dogodilo?
Sindikalna akcija propala?
Potporu vam skršila zmija iz njedara [lol]
Ajde ne sekiraj se..još par miliončeka utucite i eto vas na targetu..
Samo kome ostaviti dionice u nasljeđe?

[/quote]

[lol]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

sad je najveći problem tajšto su (uglavnom) mali ulagači zadnja 3 dana kupili oko 70.000 dionica DDJH na razini oko 43-46 kn. sad su svi krcati dionicama i nitko nema keša za dizanje cijene gore, pogotovo što znaju da će na razini 46-50 kn biti iskipano barem još 50.000 komada, pa je pitanje odakle keš za to kupovati, a kamoli za održati cijenu iznad 50 kn??? [rolleyes]

Pa zar su mali ulagači glavni igrači? Izgleda da je netko pobrkao definicije veličine ulagača.

Idemo odmah uzeti Zakon i pogledati koga se svrstava u koju skupinu. [smiley]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

samo malo pojašnjenje onoga čemu ovih dana svjedočimo: na cca 46kn je fibo otpor pada od 70kn na 22 i odatle veliki promet. usput trenutno smo u 3 valu rasta. prvi je bio od 22 do 52, zatim korekcija na 33 i sad idemo prema 70 čime bi završio treći val. zasad sve školski i šta je bitno bez gapova. [thumbsup]

Malo da te ispravim, cini mi se da si htio reci da je 22 (odnosno 23)-52 bio drugi val rasta, jer je prvi val rasta bio 22-35, nakon cega je slijedila korekcija na 23.

iako je prodano već 35.000 komada, na prodaji je još 35.000 dionica…interes za izlazak je prevelik i jednostavno mora doći do pada cijene na burzi [embarass]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

samo malo pojašnjenje onoga čemu ovih dana svjedočimo: na cca 46kn je fibo otpor pada od 70kn na 22 i odatle veliki promet. usput trenutno smo u 3 valu rasta. prvi je bio od 22 do 52, zatim korekcija na 33 i sad idemo prema 70 čime bi završio treći val. zasad sve školski i šta je bitno bez gapova. [thumbsup]

Malo da te ispravim, cini mi se da si htio reci da je 22 (odnosno 23)-52 bio drugi val rasta, jer je prvi val rasta bio 22-35, nakon cega je slijedila korekcija na 23.
[/quote]

22,36 odnosno 22,66 je bilo dvostruko dno i prvi val je kako sam i rekao krenuo od 22,66 u studenom. trajao je cca 2 mjeseca a korekcija cca mjesec. treći val bi trebao biti duži od prvog i završiti iznad.

New Report

Close